Ζώδια Φεβρουαρίου 2021: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Oι αναλυτικές προβλέψεις.

fitness-woman-listening-to-music-on-wireless-headphones-picture-id1194087257 (1)

Ζώδια Φεβρουαρίου 2021: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Διάβασε επίσης: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια Φεβρουαρίου 2021: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

(21/3-20/4)

Είναι ο μήνας της επικοινωνίας, των συναντήσεων και των συναισθηματικών σχέσεων. Ο Ήλιος, ως τις 17, ντοπάρει την κοινωνική σου ζωή. Υπάρχει μια προσωπική ικανοποίηση στις επαφές με το περιβάλλον σου, απόλαυσε τη στιγμή. Ο Άρης σού δίνει ενέργεια. Θέλεις να τρέχεις, να τα ελέγχεις όλα και να ξεχνάς το σήμερα. Επωφελήσου από το πρώτο δεκαπενθήμερο για να βάλεις τις βάσεις νέων σχεδίων, προσωπικών ή επαγγελματικών. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμα, αλλά μη βιάζεσαι. Δε σου λείπουν οι ιδέες για να εκπλήξεις το ταίρι σου. Με Άρη και Ουρανό, μπορεί να πρέπει να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, με την Αφροδίτη ως τις 25, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να αρπάξεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Επαγγελματικά, περνάς τις ιδέες σου και εξελίσσεσαι.

Τip: Διαχειρίσου το στρες και χαλάρωσε!

ΤΑΥΡΟΣ

(21/4-21/5)

Οι πλανήτες στον Υδροχόο σε στηρίζουν αυτόν το μήνα. Με την Αφροδίτη, ως τις 25, μπορείς να περάσεις ποιοτικές στιγμές με το ταίρι σου. Κινήσου με σύνεση, πάρε το χρόνο σου να σχεδιάσεις τα πράγματα πριν δεσμευτείς, είναι η ώρα να σκεφτείς, να αναλύσεις τι θέλεις να αλλάξεις και τι να βελτιώσεις. Ο Ποσειδώνας προστατεύει την κοινωνική σου ζωή, ο Δίας σε σπρώχνει να προχωρήσεις μπροστά, ενώ ο Κρόνος σταθεροποιεί τις καταστάσεις. Στη σχέση σου αναζητάς το πάθος, τις εκπλήξεις, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, να κάνεις αλλαγές. Αν είσαι μόνη, έχεις τον τρόπο και την τέχνη για να κάνεις νέες γνωριμίες. Οι βραδιές με φίλους πολλαπλασιάζονται. Ο Άρης σε κάνει ακαταμάχητη. Επαγγελματικά, παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες ευκαιρίες εξέλιξης. Προετοίμασε το έδαφος για την καινοτομία, προχώρα προς το άγνωστο.

Tip: Άκου το ένστικτό σου για να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22/5-21/6)

Ο Ουρανός δε σε αφήνει να είσαι παραγωγική και αποτελεσματική. Γίνονται αλλαγές, υπάρχουν απρόβλεπτα και δυσκολεύεσαι να δεις τι θέλεις. Ξέρεις να αρπάζεις ευκαιρίες όταν σου παρουσιάζονται. Στη σχέση σου μπορεί να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματά σου, μια κρύο, μια ζέστη. Έχεις ανάγκη την ανανέωση, αλλά δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Η ικανότητά σου να περνάς από το μαύρο στο άσπρο δε βοηθά την αρμονία. Μη βιάζεσαι να καταλήξεις κάπου, πάρε το χρόνο σου. Ο Ήλιος, ως τις 17, αλλά και ο Κρόνος σε βοηθούν διανοητικά. Αν είσαι μόνη, διασκεδάζεις, γοητεύεις, διασκορπίζεσαι, μη δίνεις υποσχέσεις χωρίς να τις σκεφτείς. Επαγγελματικά, δεν πρέπει να κάνεις του κεφαλιού σου, συγκεντρώσου και αποφάσισε προς τα πού θέλεις να πας, βάλε προτεραιότητες.

Τip: Βρες το στόχο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6-22/7)

Αυτόν το μήνα στρέφεσαι περισσότερο προς τους άλλους: φίλους, οικογένεια, συναδέλφους. Πέρνα χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα που αισθάνεσαι πως σου είναι χρήσιμα. Η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός κυριαρχούν. Με την Αφροδίτη, ως τις 25, κάνε μακροπρόθεσμα σχέδια, μια νέα αρχή στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα, με τον Ήλιο, από τις 18. Δεν αργεί μια σημαντική γνωριμία που θα είναι σύμφωνη με τα θέλω σου. Στη δουλειά είσαι σε πλήρη ανασχηματισμό, γίνονται αλλαγές και δεν ξέρεις πολλές φορές ποιο δρόμο να ακολουθήσεις. Έχεις πολλά πράγματα να σκεφτείς και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Συγκεντρώσου για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε τις εσωτερικές εντάσεις, τις πολλές αναλύσεις και τις αμφιβολίες. Οι αξίες σου θα αναγνωριστούν.

Τip: Μήνας ενδοσκόπησης.

ΛΕΩΝ

(23/7-23/8)

Δε διστάζεις να κινηθείς, να πάρεις πρωτοβουλίες, να ψάξεις για ευκαιρίες. Θέλεις να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε πιέζει για να ανανεωθείς. Με τους πλανήτες στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Θέλεις να αγαπήσεις και να αγαπηθείς, να γευτείς το πάθος, να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να επιβληθείς, να ικανοποιήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου με κάθε τρόπο. Προχώρα βήμα βήμα για να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα, ανάλυσε τις καταστάσεις αποφεύγοντας τον ενθουσιασμό. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει λίγο υπερβολική. Ο Ουρανός φέρνει απρόβλεπτα που πρέπει να διαχειριστείς γρήγορα. Αν είσαι μόνη, κάνεις γνωριμίες, αλλά θέλεις εσύ να οδηγείς το χορό. Επαγγελματικά, προχωράς μπροστά και ονειρεύεσαι την καινοτομία, την αλλαγή. Προετοίμασε το έδαφος, δες μακριά.

Tip: Τίποτα δε σε σταματά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(24/8-23/9)

Επικοινωνείς, εκφράζεσαι, λες όλα όσα θες και λαμβάνεις ό,τι θέλεις. Οι πλανήτες στον Υδροχόο σου ζητούν να ασχοληθείς με την καθημερινότητα, την εργασία ή την υγεία σου. Νέες φιλίες, νέοι έρωτες, ένα παιδί ή οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ο Δίας στηρίζει την καθημερινότητά σου, σε καλεί να διασκεδάσεις και να αγαπήσεις. Έχεις πολλές δραστηριότητες, μη χάνεις την ουσία, πάρε τη ζωή όπως έρχεται και μην ψάχνεις την τελειότητα. Ρομαντισμός και τρυφερότητα κυριαρχούν στη σχέση σου. Δες την πραγματικότητα, απόφυγε τις αυταπάτες, άνοιξε τα φτερά σου, κοίτα το μέλλον με το ταίρι σου, προχώρα σχέδια που έχουν ωριμάσει. Πέρνα ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, το φλερτ κυριαρχεί. Επαγγελματικά, έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και θα δυσκολευτείς να οργανωθείς. Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά, αλλά δεν είσαι ακόμη έτοιμη.

Tip: Η ανανέωση έρχεται σιγά σιγά.

ΖΥΓΟΣ

(24/9-23/10)

Με τους πλανήτες στον Υδροχόο, στρέφεις το βλέμμα σου σε προσωπικά σχέδια. Ερμής και Αφροδίτη ευνοούν τις σχέσεις σου, τις κάνουν αρμονικές. Ο Δίας φέρνει ευκαιρίες, η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη, βρίσκεις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες. Αισθάνεσαι πως σε εκτιμούν και προχωράς μπροστά. Το τελευταίο δεκαήμερο υπάρχουν καθυστερήσεις και αμφιβολίες, πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις. Η επικοινωνία στη σχέση σου είναι καλή, ο αισθησιασμός είναι αυξημένος. Ο Κρόνος σού δίνει την ανάγκη να ανανεώσεις τις δεσμεύσεις σου και να αγαπήσεις ξανά. Βάλε αλατοπίπερο στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα υπάρχουν εκπλήξεις και ίσως βρεθείς στη θέση να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις. Επαγγελματικά, έχεις τη σοφία για να κάνεις σωστές επιλογές τη σωστή στιγμή. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

Τip: Είσαι εφευρετική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24/10-22/11)

Έχεις τη δύναμη και την ενέργεια να προχωρήσεις μπροστά. Δε λείπει η φαντασία από την καθημερινότητά σου. Με τον Ουρανό, θέλεις να αποδράσεις από τη ρουτίνα και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Θέλεις να κουνηθούν τα πράγματα, όμως μη ρισκάρεις άμετρα. Προετοίμασε το έδαφος, τακτοποίησε, πάρε ανάσες. Η δουλειά δεν είναι η μόνη προτεραιότητά σου αυτόν το μήνα. Υπάρχει πάθος, το κλίμα είναι αισθησιακό. Προσπάθησε να ισορροπήσεις και απόφυγε τις υπερβολές. Ο Κρόνος μπορεί να φέρει μπερδέματα στον οικογενειακό τομέα, προσοχή στα λόγια σου, πάρε το χρόνο σου για να κάνεις συζητήσεις. Με Άρη/Ουρανό, αγαπάς χωρίς μέτρο. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις και επιβεβαιώνεσαι. Φιλίες, γιορτές, γνωριμίες είναι στο πρόγραμμα. Επαγγελματικά, έχεις πολλά σχέδια και ιδέες, αλλά μη βιάζεσαι.

Tip: Μαζί σου είναι ή όλα ή τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23/11-21/12)

Η ενέργειά σου ξεχειλίζει και η τύχη σού χαμογελά. Τολμάς και παίρνεις πρωτοβουλίες. Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και έχεις πολλές ευκαιρίες για να κινηθείς και να εξελιχθείς. Το πάθος κυριαρχεί και ενισχύει τις σχέσεις σου. Έχεις μια άνεση σε κάθε επίπεδο της ζωής σου, βλέπεις με διαφορετική ματιά και κινείσαι αισιόδοξα. Αισθάνεσαι πως σε αγαπούν και ο διάλογος μειώνει τις εντάσεις στη σχέση σου, υπάρχει ισορροπία. Αν είσαι μόνη, διασκορπίζεσαι και απολαμβάνεις τη στιγμή χωρίς να αναζητάς μια σοβαρή ιστορία. Επαγγελματικά, άνοιξε τα μάτια σου και άρπαξε τις ευκαιρίες. Θα πετύχεις τους στόχους σου. Η επιτυχία έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο την περιμένεις. Το έδαφος προετοιμάζεται, ο άνεμος γυρνάει ευνοϊκά.

Τip: Άκου το ένστικτό σου για να προωθήσεις σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22/12-20/1)

Οι πλανήτες στον Υδροχόο σου ζητούν να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να ενισχύσεις τη σχέση σου, μπορεί να προχωρήσεις και ένα βήμα παρακάτω. Ο Άρης και ο Ουρανός σού δίνουν πάθος. Η επικοινωνία είναι καλή και τίποτα δεν μπορεί να σε φρενάρει. Είσαι δημιουργική, τροποποιείς, εφευρίσκεις, βγαίνεις από τη ρουτίνα. Η σχέση σου είναι αρμονική, κάνεις διάλογο και βρίσκεις τις ισορροπίες. Τα συναισθήματα είναι έντονα και το απρόσμενο καραδοκεί. Αν είσαι μόνη, δέχεσαι προτάσεις και διασκεδάζεις. Μια καθοριστική γνωριμία είναι πιθανή ή μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Πάρε το χρόνο σου να ανακαλύψεις τον άλλο. Επαγγελματικά, τίποτα δε σε φρενάρει. Προχωράς γρήγορα τα θέματά σου, αλλά μη βιάζεσαι. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση μπορεί να σου γίνει.

Τip: Άρπαξε τις ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21/1-19/2)

Θα πρέπει αυτόν το μήνα να σκεφτείς τι θέλεις και να προετοιμάσεις το έδαφος. Προσπάθησε να εξελίξεις επαγγελματικά σχέδια. Ο Ουρανός μπορεί να σε κάνει να τα τινάξεις όλα στον αέρα στον οικογενειακό τομέα. Απόφυγε τον παρορμητισμό. Θέλεις να είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις όταν το θέλεις. Μην ελέγχεις, μην προκαλείς, χαλάρωσε. Έχεις πολλά πράγματα στο μυαλό σου και πρέπει να ανοιχτείς λίγο, δυσκολεύεσαι να επενδύσεις στη σχέση. Έχεις περισσότερο ανάγκη να ζήσεις παρά να κάνεις σχέδια. Θέλεις χρόνο για να αναπνεύσεις και να χαλαρώσεις με φίλους. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις απρόσμενες συναντήσεις. Επαγγελματικά, δε γίνονται μεγάλες αλλαγές. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για διαπραγματεύσεις και τυχόν προαγωγή. Προσοχή στον οικονομικό τομέα.

Tip: Θα δεις πιο καθαρά όταν περάσει η καταιγίδα.

ΙΧΘΥΕΣ

(20/2-20/3)

Η σχέση σου σε καλύπτει ακόμα και αν ο έρωτας δεν επιφυλάσσει κάτι καινούριο. Μένεις πιστή σε αγαπημένα πρόσωπα, αισθάνεσαι την αγάπη τους. Η Αφροδίτη, ως τις 25, φέρνει έναν αέρα συνενοχής ακόμα και αν δυσκολεύεσαι να το δεις. Δεν μπορείς να εκφράσεις όσα αισθάνεσαι. Από τις 18, το πάθος επιστρέφει. Αν είσαι μόνη, δες τι θέλεις και τι δε θέλεις, τι είσαι έτοιμη να δώσεις. Πέρνα περισσότερο χρόνο με φίλους. Ο Άρης σε κάνει επιχειρηματική και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Υπερασπίζεσαι τα σχέδιά σου, αφού οι ιδέες σου είναι σοβαρά μελετημένες. Δε σου λείπει φαντασία, σου δίνονται ευκαιρίες επαγγελματικής ανανέωσης. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, αλλά θα πρέπει να τελειώσεις πρώτα με τις εκκρεμότητες, να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να οργανωθείς και να δεις τι δυνατότητες έχεις.

Tip: Σήκωσε τα μανίκια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i