Ζώδια Ιανουάριος 2019 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

abstract-astrology-background-with-zodiac-signs-in-circle-3d-rendered-picture-id909046092 Credit:vchal

Ζώδια Ιανουάριος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Αποφάσισε να αλλάξεις τη ζωή σου αυτή τη χρονιά. Ακολούθησε νέες διαδρομές, πρόβαρε καινούριες συνήθειες. Γίνε ανταγωνιστική στη διεκδίκηση ενός κοινωνικού τίτλου ή στην διεκδίκηση μιας επαγγελματικής θέσης. Δείξε στους άλλους τις δυνατότητές σου, χωρίς όμως να τους τρομάξεις. Υπερασπίσου ένα όνειρο που έχεις, ενάντια σε μια θλιβερή πραγματικότητα που σε ενοχλεί. Συνέχισε να κρατάς τα ηνία μιας προσωπικής σχέσης, που αμφιταλαντεύεται, ή την αρχηγική θέση μιας ομαδικής δουλειάς. Μην αφήνεις το θυμό να φωλιάζει μέσα σου και μην απογοητεύεσαι όταν τα οικονομικά σου δεν είναι επαρκή.

ΕΥ ZΗΝ Μην κοινοποιείς στις φίλες σου πράγματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή και το δεσμό που πρωταγωνιστεί σε αυτήν.

Ταύρος

Αξιοποίησε τα ταλέντα σου, ξεκαθάρισε ότι πλέον σου είναι άχρηστο και πέταξέ το πίσω σου. Αυτό μπορεί να αφορά σε ρούχα και σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, αλλά και σχέσεις με ανθρώπους που αποδείχτηκαν ανώφελες. Η καινούρια χρονιά προβλέπεται να εξελιχθεί θριαμβικά αν υιοθετήσεις καινούριες τακτικές και αν απαγορεύσεις σε κάποιους να σε πληγώνουν. Μη σταματάς όταν σου φράζουν το δρόμο, απλά, προχώρησε σημειωτόν. Μην επηρεάζεσαι από αρνητικά ακούσματα και λόγια. Κάνε σχέδια ή βάλε στόχους χωρίς να τα κοινοποιήσεις προς το παρόν.

ΕΥ ΖΗΝ Ερωτικά μην χάνεις την ευκαιρία να ζήσεις μια πανδαισία.

Δίδυμοι

Φρόντισε να βρεις την ισορροπία καθώς θα βρεθείς μέσα σε αντίθετα ρεύματα γεγονότων, συμπεριφοράς ανθρώπων και εργασιακών εξελίξεων. Απόφυγε κάθε είδους αναπάντεχο και ενίσχυσε τις ασφαλιστικές σου δικλείδες. Μη δηλώνεις στους άλλους ότι σε ενοχλεί, απλώς απομακρύνσου διακριτικά. Μέσα στο χάος της καθημερινότητας, άδραξε μια σημαντική ευκαιρία που θα σου δοθεί στα αισθηματικά. Περιορίσου με τους φίλους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι και απέφυγε τους πολυσύχναστους χώρους. Μην τρομάζεις με τα χρεωστικά σου υπόλοιπα αλλά σκέψου ότι τα δημιούργησες εσύ.

ΕΥ ΖΗΝ Προσπάθησε να κάνεις ένα ταξίδι.

Καρκίνος

Θα έρθεις αντιμέτωπη με πολλούς ανθρώπους. Δεν μπορείς να αποφύγεις τις κόντρες και τις συγκρούσεις. Βρες τον τρόπο να μην τραυματιστείς και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις που μπορούν να σε παγιδεύσουν σε ασύμφορες καταστάσεις, τόσο ερωτικά, όσο και κοινωνικά. Απέφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους, έλεγχε τι λες και σε ποιους, μην κάνεις καινούρια ξεκινήματα και μην εκφράζεις τη γνώμη σου για τρίτους, διότι θα προκαλέσεις ασύμφορες αντιπάθειες. Εξο-πλίσου με μια ασπίδα προστασίας απέναντι στο πλήθος και απομακρύνσου από εκείνους που δεν σε καταλαβαίνουν ή σε ζηλεύουν.

ΕΥ ΖΗΝ Κάνε ρομαντικές κινήσεις και συνευρέσεις με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Λέων

Προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι όταν τα γεγονότα και οι άνθρωποι λειτουργούν αρνητικά, ή βίαια. Μην εμπλέκεσαι σε παρεξηγήσεις και αντιπαλότητες. Αντίθετα απομακρύνσου στο χώρο σου και αποστασιοποιήσου από ότι συμβαίνει γύρω σου. Φρόντισε καλύτερα την υγεία σου, εξοπλίσου με ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διακριθείς κάπου ή να αντέξεις ψυχολογικά, στην περίπτωση μιας αναπόφευκτης δοκιμασίας. Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά των αισθηματικών σου αν προκύψει, αντίθετα προτίμησε το ρόλο του πυροσβέστη.

ΕΥ ΖΗΝ Βελτίωσε τη διατροφή σου και φρόντισε καλύτερα τη φυσική σου άσκηση.

Παρθένος

Προσπάθησε να αντέξεις στην πρόσκαιρη δοκιμασία που ενδέχεται να βιώσεις στον έρωτα. Προ πάντων, απέφυγε να γίνεις εσύ η αιτία αυτής της δοκιμασίας. Οργάνωσε καλύτερα την άμυνα και την ασφάλεια της δουλειάς σου. Γίνε περισσότερο ευέλικτη και διπλωμάτης, όταν οι προθέσεις των άλλων που συμβιώνεις, ή συνεργάζεσαι μαζί τους, δυσκολεύουν. Προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ σπατάλης και τσιγκουνιάς. Μην γυρίζεις στο παρελθόν από νοσταλγία ή από ψευδαίσθηση. Άντεξε για λίγο την μοναχικότητα χωρίς να χρειάζεσαι υποκατάστατο της σχέσης που τέλειωσε.

ΕΥ ΖΗΝ Τα πολιτιστικά ενδιαφέροντα, ή μια πνευματική ενασχόληση είναι το καλύτερο ελιξίριο για εσένα τώρα.

Ζυγός

Προετοιμάσου για ένα δύσκολο πέρασμα, χωρίς όμως να τρομάξεις ή να αμφισβητήσεις τις επιλογές που έχεις κάνει στο παρελθόν. Άντεξε τις πιέσεις που θα αισθανθείς ή που θα εισπράξεις από τους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς αναγκαστικά να καταλήξεις σε απρόθυμες λύσεις. Διασφάλισε τα συμφέροντά σου στον επαγγελματικό τομέα με έξυπνο τρόπο. Ανέβαλε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα ή την εκδοχή μιας ριψοκίνδυνης επένδυσης ή αγοράς. Μη ζητάς πάντα να ακουμπήσεις σε ένα πρόθυμο ώμο γιατί μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και γίνε περισσότερο αυτόνομη στη διάρκεια αυτής της καινούριας χρονιάς.

ΕΥ ΖΗΝ Άλλαξε τις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου, αλλά και σε ότι σου αρέσει ή σε διασκεδάζει.

Σκορπιός

Γίνε λίγο επιφυλακτική, ίσως και υποψιασμένη σε ότι αντιμετωπίζεις, βλέπεις, ή ακούς. Απέφυγε εμπλοκή σε σχόλια και παρεξηγήσεις, Πρόσεχε τα αντανακλαστικά των άλλων όταν οδηγείς. Μην κρίνεις κάποιους ανθρώπους συναισθηματικά και μόνο. Μην αφηγείσαι πράγματα που μπορεί να ενοχλήσουν το ακροατήριό σου. Μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές όταν το περιβάλλον δεν είναι έτοιμο γι αυτές. Δείξε περισσότερη κατανόηση ίσως και συμπόνια σε κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν συμφωνείς με την αιτία που τους οδήγησε σε αυτήν.

ΕΥ ΖΗΝ Μια μικρή απόδραση θα σε ανανεώσει εσένα και τη σχέση σας.

Τοξότης

Προστάτευσε την συναισθηματική και την οικονομική σου ασφάλεια. Απέφυγε την εκδοχή να γίνεις αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Μην εμπλέκεσαι σε οικονομικές καταστάσεις που θα προκαλέσουν εκκρεμότητες. Μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Υπερασπίσου έξυπνα το αντικείμενο της δουλειάς σου. Οργάνωσε από τώρα την πορεία που πρέπει να κάνεις τους επόμενους μήνες. Αξιοποίησε το Δία που έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σου και εκπροσωπεί τον παράγοντα της τύχης παντού. Μη γίνεσαι υποτελής στους οικογενειακούς σου παράγοντες, χωρίς όμως και να αγνοείς τα προβλήματα που έχουν.

ΕΥ ΖΗΝ Ακολούθησε ή ζήσε οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει χαρά και δυνατή δόση ψυχαγωγίας.

Αιγόκερως

Καταπολέμησε τις ψυχολογικές σου αναστολές και την εμπλοκή σου σε ασύμφορες καταστάσεις. Άντεξε τις αντιξοότητες στην εργασία. Αντιμετώπισε θαρραλέα τις δοκιμασίες στη συναισθηματική σφαίρα. Μην προκαλείς κάποιον παράγοντα που μπορεί να επηρεάσει την πρόοδό σου και κάποιον άλλον που μπορεί να ταράξει τη γαλήνη σου. Γίνε προνοητική στη διαχείριση των χρημάτων σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις το πόσο μελό είσαι σε εκείνους που μπορούν να το καταλάβουν. Απέφυγε τις αναμετρήσεις, τόσο με ισχυρούς, όσο επίσης και με αδυνάτους.

ΕΥ ΖΗΝ Στον ελεύθερο χρόνο σου, βρες τρόπους γαλήνιους για να απολαύσεις γεύσεις ή τη συντροφιά ενός πολύ ενδιαφέροντος ανθρώπου.

Υδροχόος

Στο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, κάνε περισσότερο ρεαλιστικά σχέδια αυτήν την φορά. Μην νιώθεις δυσφορία για την επικρατούσα κατάσταση, αντίθετα βρες τρόπο να προσαρμοστείς στο κλίμα της για όσο διαρκέσει. Προετοιμάσου για νέο κύμα αλλαγών και εξελίξεων που σε περιμένουν. Ωστόσο απέφυγε συναισθηματικές ανταρσίες και δηλώσεις που μπορεί να προκαλέσουν. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες. Μετρίασε το πείσμα σου και δίνε περισσότερο δημοκρατική στην ερωτική σου συμπεριφορά. Έλεγχε τα νώτα σου και μην συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεσαι.

ΕΥ ΖΗΝ Αναθεώρησε τις συνήθειές σου στη διασκέδαση και στο ταξίδι.

Ιχθύες

Εμπιστεύσου τις διαισθήσεις σου με μέτρο. Υπερασπίσου τις προσδοκίες και τις φιλίες σου. Επέλεξε προσεκτικά τι θα κάνεις και που θα πας. Συνέχισε να εκφράζεις τον καλύτερο χαρακτήρα σου στον επαγγελματικό χώρο και μη βιάζεσαι να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμο αυτό., Πρόσεχε τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αγνοείς τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Η συνέχεια της πορείας σου πρέπει να είναι απαλλαγμένη από αυτές, αργά ή γρήγορα. Μην χάνεις την ευκαιρία να διακριθείς κοινωνικά ή επαγγελματικά. Μην προκαλείς την τύχη σου και μην παρασύρεσαι από ανθρώπους με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από τον δικό σου.

ΕΥ ΖΗΝ Βρες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να αποσυμπιεστείς και να εμπνευστείς για το μέλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i