Ζώδια Ιούλιος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

zodiac-symbols-in-watercolor-circle-illustration-id930937002

Ζώδια Ιούλιος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Ο Άρης σου δίνει ενέργεια και μαχητικότητα. Έχεις πολλά σχέδια και ιδέες στο μυαλό, αλλά πρόσεξε να μη διασκορπιστείς. Ο Κρόνος παρεμποδίζει την εκπλήρωση των στόχων σου, σχεδιάζεις μεν, αλλά μπορεί να δυσκολεύεσαι να φτάσεις στο τέλος απολαμβάνοντας καρπούς. Άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι, καθώς η Αφροδίτη από τις 4 αλλά και η ηλιακή έκλειψη στις 2 μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, γκρίνιες και συγκρούσεις στη συναισθηματική ή στην οικογενειακή σου ζωή. Ο Ερμής δε βοηθά τη συνεννόηση, καθώς από τις 7 γυρίζει ανάδρομος. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 φέρνει στην επιφάνεια τάσεις κυριαρχίας και προβολής, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια προαγωγή.

Τip: Ο Δίας συνεχίζει να ευνοεί την επέκτασή σου.

Ταύρος (21/4-21/5)

Αυτόν το μήνα θα υπάρξουν αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σου μέσα από κάποια γεγονότα που μπορεί να τα περίμενες καιρό και για τα οποία είχες δουλέψει πολύ. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται και οι ευκαιρίες αυτή τη φορά φέρνουν και κέρδη. Ο Κρόνος σε βοηθά να αναλύσεις δίκαια τις καταστάσεις για να τις κατανοήσεις καλύτερα. Κάνε ασφαλείς επιλογές, μη ρισκάρεις και πρόσεχε τα ατυχήματα. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα. Η Αφροδίτη από τις 4 ευνοεί μετακινήσεις και επικοινωνία, κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να σε ηρεμήσουν και να σε συμβουλέψουν. Ξεκίνα να οργανώνεις την επέκτασή σου αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές σου με τη σεληνιακή έκλειψη στις 16 έχοντας βέβαια στο βάθος του μυαλού σου ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 7.

Tip: Έχεις ευκαιρίες επιλογών, εξελίσσεσαι και απελευθερώνεσαι θετικά.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Ο Άρης σε κρατά όλο το μήνα σε εγρήγορση, έχεις πολλές δραστηριότητες, οι ιδέες πολλαπλασιάζονται και περνάς από το ένα σχέδιο στο άλλο. Ο ενθουσιασμός σου είναι μεγάλος και πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες σου. Το μελανό σημείο του μήνα είναι τα οικονομικά σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 σε φέρνει προ των ευθυνών σου και με τη σεληνιακή έκλειψη στις 16 βάζεις κάτω τις υποχρεώσεις σου και μετράς τα χρήματά σου για να φύγεις διακοπές. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιότερες οικονομικές υποχρεώσεις. Μπορεί βέβαια και να δεχτείς κάποιες προτάσεις, μην πάρεις αποφάσεις αυτόν το μήνα.

Tip: Η Αφροδίτη από τις 4 σε κάνει αισθησιακή.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η Αφροδίτη από τις 4 βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει γοητευτική. Ο Ήλιος, επίσης στο ζώδιό σου ως τις 22, σε βοηθά να επιβεβαιωθείς. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 περιπλέκει την επικοινωνία, η κατάσταση είναι τεταμένη στον επαγγελματικό τομέα, δεν οδηγεί πουθενά και καλό θα ήταν να ξεκουραστείς λίγες μέρες. Πάρε τα πράγματα όπως έρχονται για να αποφύγεις εντάσεις. Άλλαξε κατεύθυνση με την ηλιακή έκλειψη στις 2 στο ζώδιό σου, όση ανασφάλεια κι αν νιώθεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο απέναντι ζώδιο φέρνει προβληματισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Άρης σου ζητά να ακολουθήσεις μια στρατηγική και σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

Τip: Είναι ένας σύνθετος μήνας.

Λέων (23/7-23/8)

Κινείσαι, δε σου λείπουν σχέδια και ιδέες. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναπτυχθείς και να ανοιχτείς. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού σε συνεργασία με τον ανάδρομο Ερμή από τις 7 φέρνει τα πάνω κάτω στην επαγγελματική σου ζωή. Εντάσεις με συναδέλφους, συνεταίρους και ανωτέρους είναι στο μενού. Η Αφροδίτη από τις 4 δημιουργεί αντιζηλία και ανταγωνισμό. Η έκλειψη Ηλίου στις 2 σου ζητά να ξεκουραστείς και να πας διακοπές σε μια στιγμή που η δουλειά αυξάνεται. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα υγείας ή εργασίας και καθημερινότητας. Μην παίρνεις αυτόν το μήνα οριστικές αποφάσεις.

Tip: Άσε τον ενθουσιασμό σου να σου δώσει την ενέργεια της υπέρβασης.

Παρθένος (24/8-23/9)

Αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να δεις τι αξίζει να υπάρχει στη ζωή σου, να κάνεις ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα. Έχεις όλα τα ατού στο χέρι για να ανεβάσεις ταχύτητα και να πάρεις θέση απέναντι στα πράγματα. Πρέπει να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου, αν θέλεις αυτή να ανθίσει. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των σχεδίων σου πριν περάσεις στη δράση. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 σε κάνει να ονειρεύεσαι, είναι ρομαντική. Η Αφροδίτη από τις 4 σου λέει ότι ο έρωτας βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και ομάδες. Βγες και χαλάρωσε με φιλικά πρόσωπα ή ζήτα τις συμβουλές τους στη σεληνιακή έκλειψη στις 16.

Tip: Προσπαθείς να σταθεροποιήσεις κάποιους τομείς της ζωής σου.

Ζυγός (24/9-23/10)

Δεν είναι ένας ξεκούραστος μήνας, κυριαρχούν άγχος, στρες και πολλά ερωτήματα. Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σημείο του μήνα, είτε κρύβεις τα συναισθήματά σου είτε σου λείπει η διπλωματία. Πρέπει να βάλεις προτεραιότητες, να ξέρεις τι θέλεις και να βρεις τα μέσα να σταθεροποιηθείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 μπορεί να φέρει θετικές αλλαγές στην καριέρα, άτομα κύρους βρίσκονται στο πλευρό σου. Βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στην επαγγελματική σου ζωή ή να μπλοκάρει τις σχέσεις σου με ομάδες και φιλίες. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με οικογενειακές αποφάσεις που διστάζεις να πάρεις.

Τip: Μη βάζεις μόνη σου εμπόδια στο δρόμο.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, τους άλλους, νέους τομείς ή επαγγελματικές δραστηριότητες, διψάς να μάθεις. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους και είσαι αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά. Έχεις ευκαιρίες για αλλαγές σε κάθε τομέα, ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 σε ανανεώνει και η Αφροδίτη από τις 4 απογειώνει τη συναισθηματική σου ζωή. Το τετράγωνο Άρη/Ουρανού φέρνει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 μπορεί να σε κάνει λιγομίλητη. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 σε φέρνει σε επαφή με κόσμο και ευνοεί την εξέλιξη των καταστάσεων που εκκρεμούσαν.

Tip: Ξεκίνα τις διακοπές.

Τοξότης (23/11-21/12)

Ο μήνας ξεκινά καλά, αλλά μπορεί γρήγορα να αισθανθείς στρεσαρισμένη και να χάσεις την υπομονή σου, απόφυγε τις αντιπαραθέσεις. Ο Άρης σε βρίσκει σε φόρμα και αναζητάς νέες εμπειρίες και περιπέτειες, μην προχωράς γρήγορα και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Θα διασκορπιστείς, αν και ο Δίας σε προστατεύει και σε ευνοεί σε πολλούς τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 επηρεάζει οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Προσοχή, καθώς η επικοινωνία είναι δύσκολη. Η Αφροδίτη από τις 4 σε κάνει καχύποπτη και ευάλωτη στον έρωτα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 σου ζητά να προσέχεις τα έξοδα και τις επενδύσεις. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στο κλείσιμο του μήνα.

Tip: Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 φέρνει καθυστερήσεις ή ακυρώσεις ταξιδιών ή σχεδίων.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Ο μήνας αυτός σε οδηγεί στην πραγματοποίηση πραγμάτων που είχες αφήσει στην άκρη. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, όποια κι αν είναι. Τα συναισθήματά σου σε κυβερνούν, δυσκολεύεσαι να ακούσεις τι σου λένε οι άλλοι και θα πρέπει να αποφύγεις εντάσεις. Έχεις την τάση να κινείσαι ανυπόμονα, πρόσεχε την παρορμητικότητά σου. Ο Κρόνος σε βοηθά να δεις καθαρά τα πράγματα για να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 στο απέναντι ζώδιο σου δίνει την αίσθηση του ανικανοποίητου, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο ζώδιό σου σε ωθεί να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε πιέζει. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το γάμο ή τη σχέση σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα λόγω οικονομικών θεμάτων.

Tip: Μπες σε καλοκαιρινή διάθεση.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Προσπάθησε αυτόν το μήνα να κοντρολάρεις τα πράγματα και να μη χάσεις τον έλεγχο. Έχεις ενέργεια και οι ιδέες δε σου λείπουν. Σχεδίασε σωστά για να φτάσεις τους στόχους σου χωρίς εμπόδια. Πάρε το χρόνο σου να αναλύσεις τις καταστάσεις. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 σε ανησυχεί, καθώς σου δημιουργεί την αίσθηση αλλαγών στον επαγγελματικό τομέα. Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 κάνει το λόγο επικριτικό και ακούγονται σχόλια που δυσκολεύουν τις καταστάσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 σε ανησυχεί επίσης σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Tip: Βάλε τη λογική να δουλέψει και άκου το ένστικτό σου.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Είναι ένας ευχάριστος μήνας που σου δίνει καλή διάθεση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά πράγματα που σου αρέσουν. Προσπάθησε να βελτιώσεις τη σχέση σου, να κάνεις σχέδια, να δεσμευτείς περισσότερο, θα αγαπηθείς και θα εκτιμηθείς χωρίς να χρειαστεί να μετακινήσεις βουνά. Η ηλιακή έκλειψη στις 2 ενισχύει το συναίσθημα και το ρομαντισμό. Ένα πρόσωπο θα κυριαρχήσει στην καρδιά σου. Η Αφροδίτη από τις 4 σε κάνει τρυφερή και αισθησιακή, απολαμβάνεις τον έρωτα στο έπακρο και μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 σε χαλαρώνει. Προσοχή στον ανάδρομο Ερμή από τις 7, καθώς δύσκολα θα ακούς συμβουλές άλλων. Προσοχή, επίσης, στις αντιδράσεις σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην υπερκόπωση.

Tip: Αισθάνεσαι καλά και όλα σου φαίνονται εύκολα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i