Ζώδια Ιούνιος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Ιούνιος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο αλλά και τον Ήλιο εκεί από τις 22, τίποτα δε θα εξελίσσεται όπως θες. Νιώθεις πως όλα κινούνται εναντίον σου και δεν έχεις άδικο. Θα συναντήσεις πολλά εμπόδια στο δρόμο σου, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, και θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Μην πιέζεις τίποτα, μη ρισκάρεις, μη σκορπίζεσαι και μην παρασύρεσαι από τον παρορμητισμό σου. Μην εκφράζεις τις σκέψεις σου χωρίς να έχεις σκεφτεί τις συνέπειες. Οι σχέσεις σου θα είναι τεταμένες το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ευτυχώς, ο Δίας στηρίζει τα σχέδιά σου και ο Ουρανός σταθεροποιεί ό,τι ξεκινάς. Η Αφροδίτη από τις 9 γλυκαίνει τη συναισθηματική σου ζωή. Το ταίρι σου σε ακούει, σε κατανοεί και η αρμονία κυριαρχεί.

Τip: Η νέα Σελήνη στις 3 επηρεάζει την επικοινωνία.

Ταύρος (21/4-21/5)

Η Αφροδίτη, ως τις 8 στο ζώδιό σου, γλυκαίνει τη συναισθηματική σου ζωή. Είσαι ευαίσθητη, ακούς και αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του συντρόφου σου. Επαγγελματικά, μεσολαβείς και συμβουλεύεις όποιον ζητήσει τη γνώμη σου. Μην παραμελείς όμως τον εαυτό σου, προσπάθησε να ανανεωθείς. Η Αφροδίτη από τις 9 σταθεροποιεί τα οικονομικά σου. Νέες επαγγελματικές προοπτικές στη σκηνή. Είναι ένας ηλιόλουστος μήνας χωρίς ιδιαίτερες αντιπαραθέσεις. Θα καταφέρεις να εξελίξεις διάφορους τομείς που σε απασχολούν και θα περάσεις το τούνελ με χαρά. Ελέγχεις όλες τις καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στις 3 αλλά και η πανσέληνος στις 17 αλλάζουν θετικά τα οικονομικά σου και μπορείς να προχωρήσεις σε αγορές και επενδύσεις. Τα σχέδιά σου πραγματοποιούνται.

Tip: Είσαι σε φόρμα! Απόλαυσέ το.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 21 και σου δίνει απροσδόκητες και γρήγορες ευκαιρίες σε κάθε επίπεδο. Υπολόγιζε και στον Ερμή στις αρχές του μήνα για να ενισχύσεις τις ικανότητες επικοινωνίας σου και να περάσεις τα μηνύματά σου. Η Αφροδίτη, από τις 9 κι αυτή στο ζώδιό σου, ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή. Είσαι πιο τρυφερή και βρίσκεσαι πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις κοινά σχέδια, να βάλεις κοινούς στόχους. Η νέα Σελήνη στις 3 στο ζώδιό σου σε ανανεώνει και θα κληθείς με την πανσέληνο στις 17 να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου. Επαγγελματικά, τρέχεις πολύ, θα πρέπει να οργανωθείς, να σχεδιάσεις, να δομήσεις, αλλά τελικά τα καταφέρνεις. Προσοχή με τον Άρη, που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση με έναν ξεροκέφαλο συνομιλητή.

Tip: Πέρνα όμορφες στιγμές με φίλους.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ο Ερμής, από τις 5 στο ζώδιό σου, δίνει στην επικοινωνία μια γλυκύτητα. Επιβεβαιώνεσαι και χειρίζεσαι άριστα το λόγο. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενισχύεται και με τον Άρη στο ζώδιό σου. Διεκδικείς, είσαι δυναμική αλλά και ριψοκίνδυνη σε κάθε επίπεδο. Συναισθηματικά, θέλεις να ακουστείς και να στηριχτείς στο ταίρι σου, θέλεις να ξέρεις πως σε αγαπά. Θα πάρεις πρωτοβουλίες, θα τολμήσεις. Όμως, προσοχή, καθώς η νέα Σελήνη στις 3 σου δίνει μεγάλη φαντασία και η Αφροδίτη από τις 9 σε απομονώνει ή αυξάνει την έγνοια για το σύντροφό σου. Επαγγελματικά, κατανοούν τις ιδέες σου, τις επιθυμίες σου, τα σχέδιά σου. Βγαίνεις μπροστά στη σκηνή εκθέτοντας τα επιχειρήματά σου και κερδίζεις. Έχεις τον έλεγχο των δραστηριοτήτων σου και βάζεις νέους στόχους.

Τip: Προσοχή στα ατυχήματα.

Λέων (23/7-23/8)

Ο Ήλιος, από τις 22, σε κάνει ενθουσιώδη, δε σου λείπουν η ενέργεια και η καλή διάθεση. Κάνε επαγγελματικές επαφές αλλά και νέες φιλίες για να ανανεωθείς. Είσαι περίεργη αυτόν το μήνα και θέλεις να εξερευνήσεις το άγνωστο. Πολλαπλασιάζεις δραστηριότητες και εξόδους. Ο Δίας σου δίνει την ανάγκη να διασκεδάσεις, να ζήσεις την κάθε στιγμή, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Το ταίρι σου πρέπει να εκτιμήσει την πρωτοβουλία σου να ενισχύσεις το πάθος. Είτε οικογενειακά είτε με φίλους, θα απολαύσεις την ψυχαγωγία και θα απομακρύνεις τις εντάσεις. Επαγγελματικά, ανοίγουν οι πόρτες και μπορεί να αναλάβεις τα ηνία μιας ομάδας. Όμως προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο και να κυριαρχεί ασυνεννοησία ή μπορεί να συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου.

Tip: Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις.

Παρθένος (24/8-23/9)

Δε σταματάς να φροντίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα αυτόν το μήνα, αλλά κι αυτά σου το ανταποδίδουν. Η δημιουργικότητα αλλά και οι πρωτότυπες ιδέες στη δουλειά δε λείπουν, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να επιβληθείς. Έχεις πολλά προσόντα, αλλά σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Βρες τη μέση οδό. Η νέα Σελήνη στις 3 μπορεί να σου υπενθυμίσει επαγγελματικές εκκρεμότητες. Ο Ποσειδώνας κάνει τη διάθεσή σου ανάμεικτη, μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να εξαπατηθείς σε προσωπικό επίπεδο. Το κλίμα είναι θολό και αποσταθεροποιείσαι. Απόλαυσε τον έρωτα με την Αφροδίτη ως τις 8, καθώς μετά μπορεί να νιώσεις κάποιες απροσδιόριστες τύψεις συνείδησης. Μπορεί να πρέπει να πάρεις αποφάσεις που εκκρεμούν, προσωπικές ή επαγγελματικές.

Tip: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

Ζυγός (24/9-23/10)

Η διάθεσή σου αυτόν το μήνα είναι σαν μια παλέτα χρωμάτων. Στρες, ανεξέλεγκτο άγχος, χαρά ζωής, περνάς από το σκοτάδι στο φως και το αντίθετο μέσα σε 1 λεπτό. Ο Άρης αλλά και ο Ερμής από τις 5 φέρνουν ευθύνες που σε βαραίνουν, πιέσεις, ασυνεννοησία, δύσκολες συζητήσεις. Όμως, μην απογοητεύεσαι, κάνε υπομονή μέχρι να δεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Δέξου τις καταστάσεις ως έχουν και μην πιέζεις τίποτα. Διασκέδασε, βγες, άλλαξε παραστάσεις, ασχολήσου με τον εαυτό σου, ξεκουράσου, πάρε ανάσες, γιατί έχεις δουλέψει πολύ και πρέπει να αναπνεύσεις. Η Αφροδίτη από τις 9 σε χαλαρώνει και ενισχύει την ερωτική σου διάθεση. Το ταίρι σου το εκτιμά αυτό δεόντως.

Τip: Η νέα Σελήνη στις 3 σε ταξιδεύει, πραγματικά ή νοητικά.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Είσαι σε φόρμα και θέλεις να προοδεύσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι δε θέλεις. Οι στόχοι σου είναι μεγάλοι, ο ενθουσιασμός σου ξεχειλίζει και σε οδηγεί σε πολλές αλλαγές. Το ίδιο συμβαίνει και στην προσωπική σου ζωή. Είσαι πιο ανοιχτή, πιο επικοινωνιακή. Πέρασε ο καιρός που κρυβόσουν στο κέλυφός σου, εκσυγχρονίζεσαι, τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι ευαίσθητη, έχεις ένστικτο και ξέρεις πού πρέπει να σταματήσεις. Θα έχεις πολλές διευκολύνσεις σε κάθε επίπεδο. Οικονομικά, συναλλαγές, έγγραφα προωθούνται. Μία μετακίνηση ή μία μετακόμιση είναι πιθανά. Ο Ουρανός συνεχίζει να σε μεταμορφώνει και δε γλιτώνεις από αυτόν.

Tip: Η πανσέληνος στις 17 ξεκαθαρίζει οικονομικά θέματα.

Τοξότης (23/11-21/12)

Είναι ένας μήνας που μπορεί να σε ξεμπλοκάρει σε επαγγελματικό επίπεδο. Ό,τι ήταν στάσιμο παίρνει μπρος, αλλά αυτές οι αλλαγές δε θα είναι πάντα θετικές. Εξαρτάται από την περίπτωση, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Το αντίστοιχο συμβαίνει και στην αισθηματική σου ζωή, θα έχεις αλλαγές. Κάποιες σχέσεις θα τελειώσουν και θα αισθανθείς πιο ανάλαφρη από το βάρος τους και κάποιες άλλες θα ενδυναμωθούν και θα εμβαθύνουν. Η Αφροδίτη, από τις 9 στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου, περιπλέκει τα πράγματα, ενώ και η πανσέληνος στις 17 σε φέρνει αντιμέτωπη με προσωπικά διλήμματα. Σε γενικές γραμμές, έχεις ωριμάσει πια, είσαι πιο επικεντρωμένη και πιο συγκεντρωμένη σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Tip: Η νέα Σελήνη στις 3 φέρνει παλιούς έρωτες.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Έχεις πολλές ιδέες και πολλά πράγματα να κάνεις. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στο ζώδιό σου και οι δραστηριότητες είναι η προτεραιότητά σου. Δες εκ νέου τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου με τη νέα Σελήνη στις 3. Δες πώς μπορείς να επιταχύνεις και να πάρεις αποφάσεις, κάνε αναλύσεις και στηρίξου στους άλλους με τη βοήθεια του Ερμή από τις 5 του μήνα. Η επικοινωνία δε θα είναι γόνιμη, καλό θα ήταν να προβείς σε κοινές δραστηριότητες και πράγματα που σε ενώνουν με τους άλλους. Ο Άρης βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε εκνευρίζει. Όλα τα κακώς κείμενα της σχέσης σου βγαίνουν στην επιφάνεια, μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και το ταίρι σου θα χάσει την μπάλα. Αναταράξεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα αδιέξοδο.

Tip: Είναι ένας απαιτητικός μήνας.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Είσαι δυναμική, έχεις πολλές ιδέες, δημιουργικότητα και φαντασία, θέλεις να ανανεωθείς με τη νέα Σελήνη στις 3. Όμως, ο Άρης κλέβει ένα μέρος της όρεξής σου για δουλειά. Η Αφροδίτη από τις 9 σε κάνει εφευρετική. Θέλεις να βγεις από τη μονότονη καθημερινότητα, να κάνεις γνωριμίες, να επιβεβαιωθείς. Κοινωνική και χαρούμενη, κάνεις ευχάριστες συναντήσεις και γίνεσαι η ψυχή της παρέας με την πανσέληνο στις 17. Σε συμπαθούν αμέσως και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο Ερμής ως τις 4 σε βοηθά να διαπραγματευτείς και να πείσεις. Ασχολήσου με τα σχέδιά σου και πρόσεχε τις σχέσεις που δημιουργείς για να υπάρχει σταθερότητα. Οικονομικά, πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι και μην τα αφήνεις στην τύχη τους.

Tip: Λάμπεις χωρίς να το επιδιώκεις.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας φέρνουν εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα, τίποτα δεν προχωρά όπως θες και ό,τι κάνεις δεν καταλήγει πουθενά. Κάνε υπομονή και προσαρμόσου. Νιώθεις ανασφάλεια και μπορεί να εξαπατηθείς. Η πανσέληνος στις 17 φέρνει προβληματισμούς. Θέλεις να αλλάξεις πράγματα σε κάθε επίπεδο, αλλά δεν έχεις κίνητρα για να αντιδράσεις. Ευτυχώς, ο Άρης και ο Ερμής από τις 5 γλυκαίνουν το κλίμα, κατευνάζουν τα πάθη και δίνουν προτεραιότητα στην τρυφερότητα και τη στοργή. Μην αφήνεις ασήμαντα πράγματα να σου ρίχνουν το ηθικό, γίνε πιο κοινωνική. Όπως και να είναι οι καταστάσεις, μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Κάνε μια νέα αρχή στην οικογενειακή σου ζωή με τη νέα Σελήνη στις 3.

Tip: Πολλές οι αναποδιές!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i