Ζώδια Μάιος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

zodiac-symbols-in-watercolor-circle-illustration-id930937002

Ζώδια Μάιος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου ως τις 6 πείθεις, αλλά θα πρέπει πρώτα να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις για να αποφύγεις εντάσεις. Ξεχειλίζεις από ιδέες, κάνεις σχέδια, αλλά θα πρέπει να βρεις το σωστό τρόπο για να τα παρουσιάσεις. Θέλεις να βελτιώσεις τη δουλειά σου και τις σχέσεις σου για να αισθανθείς ασφαλής. Κατεύθυνε την ενέργειά σου σωστά και αξιοποίησε την κάθε στιγμή, χωρίς να χτίζεις πύργους στην άμμο! Η νέα Σελήνη στις 4 αλλά και η Αφροδίτη από τις 15 επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι λογικά και μπορεί να κάνεις αγοραπωλησίες, να ασχοληθείς με κληρονομικά, περιουσιακά ή να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα σου προσφέρουν ασφάλεια. Με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να είσαι λίγο διστακτική στις συναλλαγές σου. Δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανές.

Tip: Όλα επιταχύνονται!

Ταύρος (21/4-21/5)

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου από τις 7 και η επικοινωνία ενδυναμώνεται. Νιώθεις ευτυχισμένη. Είναι καλός μήνας για να διαπραγματευτείς, να διεκδικήσεις, να απαιτήσεις. Είσαι πιο ανοιχτή και οι ιδέες σου είναι πειστικές. Η νέα Σελήνη στις 4 στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη, από τις 15 εκεί μαζί με τον Ουρανό, σε ανανεώνουν, βελτιώνουν την εικόνα σου, σε κάνουν πρωτοποριακή και ασυμβίβαστη. Έρχονται απρόσμενες ευκαιρίες και είσαι ικανή για όλα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Μην τρέχεις συνεχώς και πάρε το χρόνο σου για να δεις ξεκάθαρα τους στόχους σου. Η πανσέληνος στις 18 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να φέρει διλήμματα ή μπορεί να πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις.

Τip: Η διάθεσή σου είναι ηλιόλουστη.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 15, σου δίνει ενέργεια αλλά και την ανάγκη να ανατρέψεις την καθημερινότητά σου. Έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό, αλλά μην το παρακάνεις. Η συνάντησή του με το Δία μπορεί να φέρει ακραίες συμπεριφορές με σύντροφο ή συνεργάτες. Έχεις το θάρρος και τον ενθουσιασμό για θαρραλέα σχέδια σε σχέσεις και συνεργασίες. Με Ερμή και Ήλιο στο ζώδιό σου από τις 21 η επικοινωνία είναι στα ύψη. Μείνε πειθαρχημένη για να μη διασκορπιστείς. Βάλε τα πράγματα σε τάξη και προχώρα βήμα βήμα για να φτάσεις τους στόχους σου χωρίς να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις. Προσοχή στην υγεία με τη νέα Σελήνη στις 4, αλλά και στη ζήλια ή στη μυστικοπάθεια με την πανσέληνο στις 18.

Tip: Είναι ένας τονωτικός μήνας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αυτός ο μήνας είναι έντονος και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να αποφύγεις τις εντάσεις. Έχεις πολλές υποχρεώσεις και άγχος. Οι σχέσεις δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Υπομονή μέχρι να περάσει η καταιγίδα. Ο Άρης ως τις 15 σε κάνει ανυπόμονη, δεν ξέρεις τι θέλεις και τα πράγματα μπερδεύονται. Σανίδα σωτηρίας είναι οι φίλοι σου με τη νέα Σελήνη στις 4. Από τις 16 περνά στο ζώδιό σου και οι μέρες που ακολουθούν είναι πιο δυναμικές και παραγωγικές, χωρίς βέβαια να λείπουν τα νεύρα και ο ανταγωνισμός. Η Αφροδίτη από τις 15 γλυκαίνει λίγο τις σχέσεις σου και ανεβάζει την κοινωνικότητα στα ύψη. Γοητεύεις, και ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

Tip: Η πανσέληνος στις 18 είναι ερωτική.

Λέων (23/7-23/8)

Ο Άρης ως τις 14 ευνοεί τις σχέσεις σου και έχεις διάθεση να δεσμευτείς ή να φλερτάρεις και διεκδικείς. Έχεις ανάγκη να κινηθείς, όμως πρέπει να ρυθμίσεις τον παρορμητισμό σου, καθώς οι άλλοι δε θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σου. Ο Ερμής και ο Δίας βοηθούν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Προσπάθησε να μην επιβάλλεσαι στη δουλειά, σε φίλους, στην οικογένεια. Πείσε τους άλλους με τα σωστά επιχειρήματα. Η νέα Σελήνη στις 4 φέρνει επαγγελματικά ξεκινήματα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η Αφροδίτη και ο Άρης ηρεμούν τα πράγματα και η καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική. Η πανσέληνος στις 18 φέρνει διλήμματα και μπορεί να νιώσεις ενοχικά, αν έχεις παραμελήσει οικογένεια ή καριέρα. Ευχάριστα νέα μπορεί να ακούσεις από το ταίρι σου στα μέσα του μήνα.

Tip: Ο Δίας είναι ανάδρομος και η τύχη καθυστερεί.

Παρθένος (24/8-23/9)

Αυτός ο μήνας φέρνει τη σταθερότητα που θέλεις. Η ζωή είναι προσαρμοσμένη στην ανάγκη σου για σχολαστικότητα. Παίρνεις το χρόνο να σκεφτείς τα σχέδιά σου πριν κινηθείς. Με τον Άρη από τις 16 βλέπεις τις ευκαιρίες να παρουσιάζονται. Ο Ερμής από τις 7 έως τις 20 ευνοεί το διάλογο και την επικοινωνία, πείθεις τους άλλους. Καλή η περίοδος αυτή για συμφωνίες και μετακινήσεις, καθώς κυριαρχούν ο σεβασμός και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Βρίσκεις τη μέση λύση. Η Αφροδίτη ως τις 14 φέρνει ζήλια, αλλά από τις 15 ενισχύει τη σχέση σου αλλά και τα οικονομικά σου. Ενθουσιάζεσαι για νέα πράγματα και καταστάσεις. Θα αισθανθείς ασφαλής και θα επιβεβαιωθείς. Η πανσέληνος στις 18 τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και την προσωπική σου ζωή.

Tip: Κάνε σωστές επενδύσεις.

Ζυγός (24/9-23/10)

Ρύθμισε τρέχοντα ζητήματα και μην ψάχνεις την καινοτομία αυτή τη στιγμή. Δώσε προτεραιότητα σε ό,τι έχεις αφήσει στην άκρη ή σε αναμονή. Ο Άρης από τις 16 φέρνει εντάσεις και θα πρέπει να ζυγίζεις τα λόγια σου πριν μιλήσεις. Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 14 διεκδικείς. Προχώρα και βάλε σωστές βάσεις στη σχέση σου για να την εξελίξεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι καλύτερο σε ευκαιρίες για τη δουλειά σου, αλλά και για να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου. Από τις 15 κυριαρχεί ο ερωτισμός και η διάθεση να βρεθείς μόνη με το ταίρι σου. Οι συναντήσεις αποδίδουν καρπούς. Η νέα Σελήνη στις 4 σε βοηθά να αλλάξεις τη ζωή σου, ενώ με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να υπάρξουν οικονομικά μπλοκαρίσματα.

Tip: Οι ρυθμοί επιταχύνονται!

Σκορπιός (24/10-22/11)

Αξιοποίησε τις πρώτες μέρες του μήνα για να σκεφτείς ήρεμα τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Έχεις διαίσθηση, ένστικτο και προετοιμάζεσαι για τη δράση, που δεν καθυστερεί. Ο Ερμής, στο απέναντι ζώδιο από τις 7 έως τις 20, φέρνει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία με το σύντροφο. Η νέα Σελήνη στις 4, επίσης στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να φέρει μια μεγάλη αγάπη. Η Αφροδίτη ως τις 14 φέρνει εντάσεις στην εργασία, ενώ από τις 15 διεκδικείς αυτά που θέλεις, υπερασπίζεσαι τις ιδέες σου, κάνεις νέα σχέδια. Ακούς περισσότερο, όμως πρόσεχε, καθώς είναι πιθανό να εξαντλήσεις την υπομονή σου. Ο Άρης από τις 16 σου δίνει αισιοδοξία, ρομαντισμό, δημιουργικότητα. Η πανσέληνος στις 18 στο ζώδιό σου σε κάνει ισχυρή στο περιβάλλον.

Tip: Είναι ένας περίεργος μήνας!

Τοξότης (23/11-21/12)

Η Αφροδίτη ως τις 14 ενισχύει τη σχέση σου και τον ερωτισμό σου, όμως μην ξεπερνάς τα όριά σου. Ο Ερμής από τις 7 έως τις 20 ενισχύει τις συζητήσεις και τις συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να μιλάς συνεχώς για τα οικονομικά σου, ενώ και η πανσέληνος στις 18 θίγει πάλι οικονομικά θέματα. Ο Άρης, ως τις 15 στο απέναντι ζώδιο, σε κάνει ενθουσιώδη, δυναμική, επιχειρηματική και αποφασισμένη να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Ο Δίας σε προστατεύει και σου δίνει τα μέσα να φτάσεις τους στόχους σου. Από τις 16 η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις ή να κλείσεις υποθέσεις. Μη διασκορπίζεσαι και μη βάζεις νέους στόχους, αν δεν έχεις επιτύχει τους προηγούμενους.

Tip: Με τη νέα Σελήνη στις 4, βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Ο Ερμής από τις 7 έως τις 20 φέρνει ηρεμία, νέες ιδέες και ισχυρά επιχειρήματα. Η νέα Σελήνη στις 4 σε αναζωογονεί. Κάνεις σωστές επιλογές για σένα, το ταίρι σου και τα παιδιά σου. Κοινά σχέδια προωθούνται και έχεις πράγματα να κερδίσεις στον επαγγελματικό τομέα. Με την Αφροδίτη ψάχνεις τη σταθερότητα, την ασφάλεια, τη χαρά, την καινοτομία χωρίς να ρισκάρεις. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται. Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις με τη βοήθεια άλλων να ξεφορτωθείς κάποιες υποχρεώσεις. Η επικοινωνία, βέβαια, το δεύτερο δεκαπενθήμερο είναι πιο δύσκολη, πολλά τα κουτσομπολιά και οι ανούσιες συζητήσεις. Η πανσέληνος όμως στις 18 μπορεί να πραγματοποιήσει ένα όνειρό σου ή ένα στόχο σου.

Tip: Είναι ένας μήνας που σε προβληματίζει.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Είναι ένας μήνας που σου ταιριάζει γάντι. Ο Ερμής διευκολύνει την επικοινωνία και ο Άρης σε κάνει πρωτότυπη, διεκδικείς την ελευθερία σου. Έχεις μια δόση τρέλας και δε λείπει το αλατοπίπερο στη σχέση σου. Είσαι εφευρετική, δημιουργική, εκπλήσσεις με τις ιδέες σου. Με τη νέα Σελήνη στις 4 θα ασχοληθείς με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή αλλαγές. Με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να πάρεις αποφάσεις για την επαγγελματική σου ζωή παραμελώντας την οικογενειακή και προκαλώντας εντάσεις. Όμως, όλα γρήγορα θα μπουν σε τάξη. Είναι ένας μήνας όπου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, όμως να θυμάσαι πως ο Δίας είναι ανάδρομος και πολλά από τα σχέδιά σου θα μπουν σε αναμονή.

Tip: Βρίσκεις τρόπους για να στηρίξεις αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Δε λείπουν οι εκπλήξεις αυτόν το μήνα, κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Ο Ερμής από τις 7 έως τις 20 σε σπρώχνει να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη από τις 15 ενισχύει τη σχέση σου και νιώθεις πως τα κοντινά σου πρόσωπα σε αγαπούν. Μπορεί να ζήσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου, αλλά εσύ το αγνοείς. Ο Άρης από τις 16 ενισχύει την επιχειρηματικότητα και οι στόχοι σου προχωρούν. Από τις 21 μπορεί να αισθανθείς μόνη ή πως δε σε στηρίζουν, δε σε καταλαβαίνουν. Μπορεί το σπίτι και τα έξοδα να σε αγχώνουν ή μπορεί να μην προχωρούν τα πράγματα στη δουλειά όπως θα ήθελες. Πρέπει να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και όλα θα μπουν γρήγορα σε τάξη.

Tip: Με τη νέα Σελήνη στις 4, πήγαινε μια εκδρομή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i