Ζώδια Μάρτιος 2019: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Μάρτιος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, φέρνει πολλές καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου και άγχος. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου θα είναι ανεπτυγμένα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις επικοινωνιακούς κινδύνους. Στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, θα είσαι ευέξαπτη και αποφασισμένη να μην κάνεις καμία προσπάθεια για την επιθυμητή ισορροπία. Απόφυγε τις έντονες καταστάσεις και ας είσαι επιφυλακτική στις υποσχέσεις που σου δίνουν με τη νέα Σελήνη στις 6. Η Αφροδίτη, από τις 2, σου χαρίζει φαντασία και πάθος και μπορεί να σε μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες, αλλά τις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σου θα τις πάρεις με την πανσέληνο στις 21. Προσπάθησε να ρυθμίσεις τα προβλήματά σου και να κάνεις μια νέα αρχή πάνω σε υγιείς και σταθερές βάσεις.

Τip: Εξομάλυνε τις διαφορές με τους άλλους.

Ταύρος (21/4-21/5)

Η Αφροδίτη, από τις 2 του μήνα, προσθέτει στις επαγγελματικές σου σχέσεις μια δόση ερωτισμού. Μπορεί να μην ξέρεις τι θέλεις ή να αναρωτιέσαι τι φταίει και είσαι ακόμη μόνη. Ο Ουρανός, από τις 6 στο ζώδιό σου, ενισχύει την ανάγκη για αλλαγές και ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι δε βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εσένα. Μη διασκορπίζεσαι, προσπάθησε να ακούς τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου. Τα συναισθήματά σου είναι αντιφατικά και μπορεί κι εσύ η ίδια να μην ξέρεις πού βρίσκεσαι ή πού πατάς. Ευτυχώς, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ενισχύει σωματικά και ψυχικά. Έχεις την ικανότητα να διεκπεραιώνεις τους στόχους σου, αλλά θα χρειαστεί να ελέγξεις την ανυπομονησία σου. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, από τις 5, και έρχονται τα πάνω κάτω στην επικοινωνία.

Tip: Προχώρα μπροστά με προσεκτικά βήματα.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Ο Ερμής σού προσφέρει τόσες ιδέες που μπορεί να χαθείς ανάμεσα σε διαφορετικά σχέδια. Σου δίνονται ευκαιρίες, αλλά πρέπει να τις δεις ρεαλιστικά. Δυστυχώς, αυτόν το μήνα ξεκινάς πράγματα, αλλά δεν τα τελειώνεις. Γυρνώντας ανάδρομος, από τις 5, ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και μπορεί να αποκαλύψει τις προθέσεις των άλλων, να σε μπερδέψει και να σε αποπροσανατολίσει. Η νέα Σελήνη στις 6 σε φέρνει κοντά σε χειριστικούς ανθρώπους που μπορεί να προσπαθήσουν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους. Ο Ήλιος φέρνει πολλές υποχρεώσεις, όμως η Αφροδίτη, από τις 2, σου προσφέρει την απόλαυση ενός ταξιδιού ή μιας συναρπαστικής γνωριμίας. Είσαι περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα που σε βοηθούν.

Tip: Προσοχή σε ατυχήματα ή ιώσεις με τον Άρη.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Είναι ένας μπερδεμένος μήνας κυρίως σε επίπεδο σχέσεων. Έχεις ανάγκη την ηρεμία, αλλά δυσκολεύεσαι να μεταδώσεις τα μηνύματά σου. Απόφυγε λογομαχίες που προκαλούν εντάσεις. Όσοι σε αγαπούν θα σεβαστούν τις επιλογές σου και θα στηρίξουν τις αποφάσεις σου. Τα κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να δείξουν μεγαλύτερη ανάγκη για αυτονομία από αυτήν που αντέχεις. Ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 5 και φέρνει καθυστερήσεις σε ταξίδια, νομικά θέματα, συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων. Η νέα Σελήνη στις 6 μπερδεύει τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε εξαπατήσεις. Δες αντικειμενικά τα πράγματα πριν περάσεις στη δράση. Η πανσέληνος στις 21 σε βάζει σε διλήμματα. Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και μπορεί να χρειαστείς συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα.

Τip: Απομακρύνσου από τοξικές σχέσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Ο Ουρανός, από τις 6, αναποδογυρίζει τα πράγματα και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τη θέση σου. Προσαρμόσου σε νέα δεδομένα, στο άγνωστο και κάνε νέες επιλογές, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Κάποιες ιδέες απομακρύνονται και ο λόγος δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, περιπλέκει τις συζητήσεις και φέρνει καθυστερήσεις κυρίως σε οικονομικά θέματα. Με τη νέα Σελήνη στις 6 δείξε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και σε πρόσωπα που δε φέρονται με ειλικρίνεια. Ο Άρης σου δίνει ενέργεια αλλά μπορεί να φέρει διαφωνίες σε επαγγελματικά θέματα. Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου όλα είναι δυνατά. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Η πανσέληνος στις 21 σε φέρνει αντιμέτωπη με διλήμματα.

Tip: Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος (24/8-23/9)

Δεν είναι ένας απλός μήνας και είναι ο τομέας των σχέσεων που θα υποστεί εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, μπερδεύει τα πράγματα και φέρνει πολλές παρεξηγήσεις. Θα δυσκολευτείς να τις αντιμετωπίσεις, καθώς θα είσαι ήδη στρεσαρισμένη από το φόρτο εργασίας και τις καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί πάλι να έρθεις αντιμέτωπη με δύσκολους συνομιλητές. Η νέα Σελήνη στις 6 αλλά και οι θέσεις του Ήλιου και του Ποσειδώνα μπορεί να σου προκαλέσουν ψυχολογική αστάθεια και να σε κάνουν επιρρεπή σε εθισμούς. Ευτυχώς, ο Άρης είναι στο πλευρό σου και σιγά σιγά οι εντάσεις θα εξαφανιστούν, θα ηρεμήσεις και θα βάλεις προτεραιότητες. Η Αφροδίτη, από τις 2, ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε κάνει αρεστή στη δουλειά. Η πανσέληνος στις 21 θα σε προβληματίσει σχετικά με οικονομικά θέματα ή μια αγοραπωλησία.

Tip: Μη μένεις άπρακτη.

Ζυγός (24/9-23/10)

Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, φέρνει μια στασιμότητα που σε αγχώνει σε τρέχοντα ή σε εργασιακά θέματα. Τίποτα δεν προχωράει όπως επιθυμείς. Καθυστερήσεις, μπερδεμένα σχέδια και νεύρα κυριαρχούν. Κάποια ραντεβού ακυρώνονται, απαντήσεις καθυστερούν. Κάνε υπομονή και ρίξε τους ρυθμούς σου. Η νέα Σελήνη στις 6 επίσης θα σε αγχώσει, ίσως και με ένα παρασκήνιο στη δουλειά. Μην περιμένεις πρόοδο αυτόν το μήνα. Η πανσέληνος στις 21 στο ζώδιό σου φέρνει διλήμματα και αναστολές. Καλύτερα να ακολουθήσεις την Αφροδίτη, από τις 2, που έχει σκοπό να απογειώσει την ερωτική σου ζωή ενισχύοντας την ανάγκη σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ασχολήσου επίσης με τα οικονομικά σου, με επενδύσεις ή δες πιο αναλυτικά τα έξοδά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία αυτόν το μήνα να ενισχύσεις κάποιους τομείς της ζωής σου.

Τip: Τα νεύρα δεν εξυπηρετούν σε τίποτα.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Είναι ένας αντιφατικός μήνας όπου δε θα ξέρεις πού να στρέψεις το κεφάλι σου. Ο Ουρανός, από τις 6, θα σε αναγκάσει να ξαναδείς τις αποφάσεις σου. Έχεις την τάση να αγκιστρώνεσαι στο γνώριμο, όμως θα έρθεις αντιμέτωπη με αλλαγές και καινοτομίες. Ο Ερμής, έστω και ανάδρομος από τις 5, θα σου δώσει έντονη διαίσθηση. Αφουγκράσου την εσωτερική σου φωνή και μη γυρνάς στο παρελθόν. Η νέα Σελήνη στις 6 είναι ερωτική, ρομαντική και δημιουργική. Απόφυγε τις εντάσεις και ακολούθησε την Αφροδίτη, από τις 2, για να καταφέρεις να λύσεις οικογενειακά ζητήματα. Ξεκαθάρισε καταστάσεις και προσπάθησε κυρίως να δεις τι θέλεις. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο. Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο ρίχνει τις αντιστάσεις σου, ενώ και η πανσέληνος στις 21 επηρεάζει τους ρυθμούς και την ψυχολογία σου.

Tip: Απόφυγε το κρύο ή τη ζέστη, μείνε συγκεντρωμένη.

Τοξότης (23/11-21/12)

Η ενέργειά σου ξεχειλίζει, έχεις πολλές ευκαιρίες να δεσμευτείς σε σχέδια, βλέπεις μακριά, τίποτα δε σε σταματά, είσαι φιλόδοξη. Όμως ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, μπορεί να σε φρενάρει και να βάλει σε αναμονή κάποια σχέδια. Προχωράς γρήγορα χωρίς να σκέφτεσαι. Η νέα Σελήνη στις 6 φέρνει συνειδητοποιήσεις αλλά και εκνευρισμό. Μίλα ανοιχτά για να μη σε καταβάλει το άγχος σου. Ακολούθησε την Αφροδίτη, από τις 2, βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, κάνε νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Αν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς, θα βρεις το κατάλληλο πρόσωπο. Όμως, μη διασκορπίζεσαι, καθώς είσαι επιρρεπής στη γοητεία του πρώτου τυχόντα. Ο ενθουσιασμός σου δεν έχει μέτρο. Ο Ουρανός, από τις 6, φέρνει εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου. Ότι και να συμβεί, εσύ καταφέρνεις να σταθείς στα πόδια σου.

Tip: Η πανσέληνος στις 21 φέρνει αμφιβολίες για φιλικά πρόσωπα.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Η ενέργειά σου αλλά και οι αποδόσεις σου είναι στην κορυφή. Κυριαρχεί μια ανάγκη ανεξαρτησίας που σε σπρώχνει να προχωρήσεις μπροστά. Μην πηγαίνεις κόντρα στον άνεμο. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5, φρενάρει τις καταστάσεις, όλα σταματούν και μπλοκάρονται και τίποτα δεν προχωρά όπως επιθυμείς. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, μπορεί να νιώσεις εγκλωβισμένη, να επιφορτιστείς με καθήκοντα και να μην έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο. Είναι ευκαιρία να δεις τι πραγματικά θέλεις, να προετοιμαστείς, να κάνεις επαφές, να σχεδιάσεις αλλαγές. Η νέα Σελήνη στις 6 σε φέρνει σε επαφή με ευχάριστα πρόσωπα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Είσαι ανοιχτή και κοινωνική. Η Αφροδίτη, από τις 2, σου δίνει φαντασία και ελαφρότητα, ενώ σε ανταμείβει και οικονομικά.

Tip: Η πανσέληνος στις 21 φέρνει επαγγελματικά διλήμματα.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Η Αφροδίτη βρίσκεται, από τις 2, στο ζώδιό σου και σε στηρίζει. Θέλεις να βρίσκεσαι με ανθρώπους συναρπαστικούς, πολλές φορές αντισυμβατικούς, που να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και να σε ταξιδεύουν διανοητικά. Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα, καθώς εύκολα βαριέσαι. Ήλιος, Ερμής και Ποσειδώνας σου προσφέρουν μια δημιουργική φαντασία αλλά και άγχος σχετικό με οικονομικά ζητήματα. Επαγγελματικά, εδραιώνεις τη θέση σου, τα βήματά σου ενδυναμώνονται, επιταχύνεις και θέλεις όλα να τα διευθύνεις. Δες βαθιά τις ιδέες και τα σχέδιά σου και βάλε σταθερές βάσεις. Ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 5. Η πανσέληνος στις 21 δεν αποκλείεται να φέρει μια νέα επαγγελματική πρόταση. Βάλε νέους στόχους. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

Tip: Η άνοιξη ξεκινά ερωτικά.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Λάμπεις, ξεχωρίζεις, γοητεύεις, είναι ο μήνας των γενεθλίων σου. Ο ρομαντισμός είναι έντονος, αισθάνεσαι αρμονικά με τους άλλους, οι φιλίες ανθίζουν. Ενισχύεις τις σχέσεις σου, κοιτάς με την ίδια ματιά το μέλλον με το ταίρι σου, δημιουργείς νέες σχέσεις αν είσαι μόνη. Η νέα Σελήνη στις 6 στο ζώδιό σου φέρνει νέα ξεκινήματα, όμως προσοχή σε παγίδες, λάθη, εξαπατήσεις, καθώς ο Ποσειδώνας θολώνει την κρίση σου. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 5 επίσης στο ζώδιό σου, μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στην έκφραση των συναισθημάτων σου. Τα συναισθήματά σου είναι σχετικά ουδέτερα ως τις 27, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου. Τότε θα είσαι έτοιμη να βρεις το κατάλληλο πρόσωπο κάνοντας σοβαρές γνωριμίες. Τα επαγγελματικά σου σχέδια εξελίσσονται, οι ιδέες σου πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες.

Tip: Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα με την πανσέληνο στις 21.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i