Ζώδια Οκτώβριος 2018 από τον Κώστα Λεφάκη: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Αναλυτικά, οι προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη.

shutterstock_573369052 By Dzhulbee

Ζώδια Οκτώβριος 2018: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τον Κώστα Λεφάκη. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός

Είναι η εποχή που συνειδητοποιείς ποιες είναι οι ανάγκες σου και προσπαθείς να τις καλύψεις. Σκέψου ποιες είναι οι ελλείψεις σου και προσπάθησε να βελτιώσεις τις γνώσεις και την ικανότητά σου να ανταποκρίνεσαι στα καθήκοντά σου. Στη δουλειά σου θα διαφανούν δρόμοι που μπορείς να ακολουθήσεις και να προοδεύσεις. Αισθηματικά, έχεις τον τρόπο για να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, ενώ, αν είσαι ελεύθερη, θα ερευνήσεις τα περιθώρια που σου προσφέρει μια νέα γνωριμία. Ξέρεις καλά τι χρειάζεσαι και πώς μπορείς να ελιχθείς για να τα καταφέρεις. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις που φαίνεται ότι χρειάζονται λίγο ακόμη χρόνο για να λειτουργήσουν όπως τις έχεις σχεδιάσει.

ΕΥ ΖΗΝ Περιόρισε τα έξοδά σου και φρόντισε τις υποχρεώσεις σου.

Tαύρος

Προετοιμάσου για ένα διάστημα προσαρμογής στην καθημερινότητα που ακολουθεί. Είναι σημαντικό να μείνεις προσηλωμένη στις επιδιώξεις σου και να μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις ασχολίες σου. Στην προσωπική σου ζωή συμβαίνουν πολλά και γνωρίζεις νέους ανθρώπους, χρειάζεται όμως να φιλτράρεις τις νέες γνωριμίες και να ξεχωρίσεις το χρήσιμο από το περιττό. Οι φίλοι θα παίξουν δημιουργικό ρόλο στις δύσκολες στιγμές, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθείς κι εσύ περισσότερο απ’ όσο συνήθιζες. Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τους εγωισμούς και προτίμησε μια πρόσωπο με πρόσωπο εξήγηση των όσων συμβαίνουν και σε προβληματίζουν.

ΕΥ ΖΗΝ Καλλιέργησε τη σχέση με τους φίλους και τους ανθρώπους γύρω σου και προσπάθησε να μη δίνεις αφορμές για σχόλια.

Δίδυμοι

Σε διακρίνει αποφασιστικότητα. Φρόντισε όμως να τη διοχετεύεις στη σωστή κατεύθυνση ώστε να σε βοηθά να αντιμετωπίζεις θέματα που σε απασχολούν. Αυτόν το μήνα σταδιακά θα υποχωρήσουν κάποιες δυσκολίες και θα είναι ευκολότερο να προβάλλεις τον εαυτό σου, να αναλάβεις δράση σε τομείς που σε ενδιαφέρουν και να κερδίσεις μεγαλύτερη υποστήριξη από ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά. Στα οικονομικά δείξε λίγη υπομονή και συνέχισε να ακολουθείς τα σχέδια που έχεις κάνει για να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Ακόμα, επιστράτευσε την αποφασιστικότητα και τη σωστή διαχείριση των ταλέντων και των ικανοτήτων σου. Η οικογένεια θα σε προβληματίσει κάποιες φορές, αλλά στο τέλος κανένας φόβος σου δε θα επιβεβαιωθεί.

ΕΥ ΖΗΝ Ξεκινά μια θετική περίοδος για εσένα. Έχε ανοιχτά τα μάτια και τα αφτιά σου.

Καρκίνος

Η αναστάτωση είναι μέρος της καθημερινότητάς σου και οφείλεται κατά πολύ σ’ αυτά που επιτρέπεις να λειτουργούν ανεξέλεγκτα γύρω σου. Άλλαξε τακτική και υποστήριξε έμπρακτα το συμφέρον σου, χωρίς να διστάζεις ούτε να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου. Συναντήσεις και συζητήσεις για το μέλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά σκέψου σοβαρά και τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβεις. Οικονομικά, παρουσιάζεται ξαφνικά μια καλή προοπτική και θα πρέπει να ερευνήσεις αν είναι ρεαλιστική. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να κάνεις ακόμα λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα κάνοντας όμως και τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Κέρδισε χρόνο εκεί που δεν μπορείς να αποφασίσεις.

Λέων

Ακολούθησε τις εξελίξεις στη ζωή σου, αλλά μην παραδώσεις ακόμη τις εφεδρείες και τα στεγανά σου. Οι προκλήσεις του μήνα για εσένα αφορούν την τάξη, που σε βοηθά να λειτουργήσεις καλύτερα και να επιδιώξεις το μάξιμουμ της επιτυχίας. Κάποια πρόσφατα γεγονότα φαίνεται ότι έδωσαν άλλη ροή στην καθημερινότητά σου, όμως πρέπει για λίγο καιρό να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και να δεις πού σε οδηγούν. Προς το παρόν, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου τι χρειάζεσαι και τι όχι. Μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου αν δεν εξηγήσεις και δε ζητήσεις συμβουλή και βοήθεια. Οικονομικά, υπάρχουν θετικές εξελίξεις!

ΕΥ ΖΗΝ Ακολούθησε το ρεύμα μέχρι εκεί που σε εξυπηρετεί. Φρόντισε τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες προβλέπεται να σε προβληματίσουν το επόμενο διάστημα, καθώς έχεις αποφασίσει να αναλάβεις δράση σε τομείς που θεωρείς ότι μπορούν να βελτιωθούν και, γενικά, να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Σ’ αυτές σου τις επιδιώξεις διάλεξε τους κατάλληλους συνεργάτες και συνοδοιπόρους ώστε να έχεις βοήθεια όποτε τη χρειαστείς. Φρόντισε όμως να τηρήσεις τους κανόνες, επειδή είναι αυτοί οι οποίοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις και, συνεπώς, το αποτέλεσμα. Ο έρωτας θα σε απασχολήσει και θα σε εκπλήξει ευχάριστα, ειδικά αφού μέχρι τώρα φιλτράρεις πολύ αυστηρά κάθε νέα γνωριμία. Αν είσαι σε σχέση, γίνε περισσότερο διαλλακτική και εξήγησε τη θέση σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Επίλεξε να δεις από τη θετική οπτική γωνία όλα όσα σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Ο μήνας των γενεθλίων σου σε γεμίζει αισιοδοξία, καθώς καθορίζει και ένα ορόσημο, τόσο στις σχέσεις όσο και στην εργασία σου. Οι επιδιώξεις σου είναι πιο συγκεκριμένες τώρα και νιώθεις ότι έχεις τα κατάλληλα εφόδια για να τις υποστηρίξεις. Μη βιαστείς να απαλλαγείς από ανθρώπους που δε σε βοήθησαν στο παρελθόν, έχεις όμως δικαίωμα να είσαι επιφυλακτική απέναντί τους. Τα οικονομικά σου ενισχύονται από ενέργειες του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να τακτοποιηθεί ένα ζήτημα κληρονομιάς ή να ευοδωθεί μια αγοραπωλησία. Απόφυγε ρίσκα στη σταδιοδρομία σου και μην πιστεύεις εύκολα σε μεγάλες υποσχέσεις.

ΕΥ ΖΗΝ Πρόσεξε περισσότερο τους ανθρώπους εκείνους που θεωρείς δεδομένους!

Σκορπιός

Κάτι θα αλλάξει σύντομα στα οικονομικά σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές σου. Κάνε κινήσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητες του πρόσφατου παρελθόντος. Κοινωνικά, ίσως δεν είσαι ικανοποιημένη από τον κύκλο των γνωριμιών σου, ωστόσο διαφαίνεται ότι κάποιες συγκυρίες και συμπτώσεις θα σε βοηθήσουν να κινηθείς διαφορετικά και να επωφεληθείς από αυτές. Αισθηματικά, κάποιοι προβληματισμοί σου καθησυχάζονται και καταλαβαίνεις καλύτερα τις αιτίες που σε έκαναν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτική και πιο ήρεμη όταν ο σύντροφός σου γίνεται απόμακρος και βοήθησέ τον εκεί που έχει ανάγκη την υποστήριξή σου.

ΕΥ ΖΗΝ Να είσαι αποφασιστική στις επιδιώξεις σου και ρεαλιστική στα συμπεράσματά σου.

Τοξότης

Θετικές είναι οι εξελίξεις στην εργασία και στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Φρόντισε να σε απορροφούν οι σκέψεις για το μέλλον και ασχολήσου πρακτικά με το παρόν. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και αναζήτησε λύσεις για να καλύψεις τυχόν αδυναμίες σου. Η οικογένεια θα σε απασχολήσει με τις ανάγκες της, αλλά ταυτόχρονα θα σε στηρίξει σε ορισμένους τομείς. Προσπάθησε να είσαι πιο καταδεκτική απέναντι στους ανθρώπους και να απολαμβάνεις τη γνησιότητα της στιγμής ή της κατάστασης. Είναι πιθανόν να επιδιώξεις ένα ταξίδι ή να το σχεδιάσεις στο μυαλό σου, μόνο και μόνο για να μπεις και πάλι σε περιπέτειες.

ΕΥ ΖΗΝ Περιόρισε τα οικονομικά και ψυχικά σου έξοδα!

Αιγόκερως

Καλό είναι αυτή την περίοδο να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου και να μην παρασυρθείς από μια μικρή βελτίωση που φαίνεται να διαμορφώνεται σ’ αυτό τον τομέα. Κάνε κινήσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις αλλά και να συνδυάσεις το τερπνό με το ωφέλιμο. Αισθηματικά, πρόσεξε τις επιλογές σου και τα λόγια σου. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου ξέρει καλά τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες σου. Προσπάθησε να συνεννοείστε καλύτερα και απόφυγε τις πολλές υποδείξεις. Φρόντισε την οικογένειά σου, αλλά μην ξεχωρίζεις ανθρώπους και μη συμπεριφέρεσαι διαφορετικά στον ένα και στον άλλο.

ΕΥ ΖΗΝ Κέρδισε με τη συμπεριφορά σου τις εντυπώσεις και φρόντισε λίγο περισσότερο την εικόνα σου.

Υδροχόος

Απρόοπτες εξελίξεις στη ζωή σου θα σε αποπροσανατολίσουν από τις επιδιώξεις σου. Να είσαι εξίσου αυστηρή με τους άλλους, όσο και με τον εαυτό σου. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν τώρα, η δική σου όμως προσπάθεια μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ανάμεσά τους, οι αργές εξελίξεις στην εργασία, οι ανειλημμένες υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους και οι δεσμεύσεις που υφίστασαι εξαιτίας κάποιων συμβολαίων ή άλλων ηθικών περιστάσεων. Μείνε μακριά από διενέξεις και φρόντισε να είσαι ασφαλής στις μετακινήσεις σου. Επίσης, εκμεταλλεύσου κάποια περιθώρια για ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές και μην απογοητεύεσαι όταν οι άλλοι ασχολούνται με τα δικά τους θέματα.

ΕΥ ΖΗΝ Βρες τον τρόπο που θα σου επιτρέψει να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Ιχθύες

Η καθημερινότητα και οι συνθήκες της θα σε απασχολήσουν στις αρχές του μήνα. Έχεις τώρα τα περιθώρια που χρειάζεσαι για να κινηθείς κατάλληλα και να προετοιμάσεις το έδαφος για τις αλλαγές που επιθυμείς. Μίλησε γι’ αυτά που σε απασχολούν, άκου τις απόψεις των άλλων και διαμόρφωσε τη δική σου γνώμη. Οι αισθηματικές σου ανάγκες σε οδηγούν σε μια πιο τολμηρή συμπεριφορά και αυτό θα σου βγει σε καλό. Πρόσεξε λίγο τα οικονομικά σου και σκέψου τις επόμενες κινήσεις σου. Αργά αλλά σταθερά καταλαβαίνεις πού πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου και πώς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

ΕΥ ΖΗΝ Η πρώτη σκέψη είναι και η καλύτερη. Βασίσου εκεί για να πάρεις απόφαση για ό,τι σε προβληματίζει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i