Ζώδια Οκτώβριος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

young-hipster-woman-with-binoculars-and-stars-vector-id1127212834

Ζώδια Οκτώβριος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Όποια και αν είναι τα σχέδιά σου, προσπάθησε να τα εκτελέσεις με σύνεση χωρίς να το παρακάνεις. Ο Άρης θα μπορούσε να σου βάλει εμπόδια στο δρόμο και να σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα. Υπάρχει κίνδυνος για παρεξηγήσεις με τρίτους και θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις για να μη δημιουργήσεις προβλήματα και μια κρίση ίσως στη σχέση σου. Η πανσέληνος στις 13 στο ζώδιό σου φέρνει αυταρχισμό και δεν ευνοεί την επικοινωνία. H Αφροδίτη και o Ερμής στο Σκορπιό σημαίνουν ζήλια και καχυποψία. Μείνε με τα πόδια στη γη και δες αναλυτικά τα σχέδιά σου. Επικεντρώσου, μοιράσου, συζήτησε και θα βρεις λύσεις στα θέματά σου. Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σου.

Τip: Προσοχή σε κοινωνικές σχέσεις.

Ταύρος (21/4-21/5)

Άλλαξε τη συμπεριφορά σου και την οπτική σου για τα πράγματα για να προχωρήσεις με γρήγορη ταχύτητα. Με οργάνωση και σταθερότητα πας μπροστά και κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο σου ζητούν να κάνεις διάλογο για να λύσεις τα θέματά σου σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά θα χρειαστεί να αποφύγεις την γκρίνια και τα παράπονα. Μπορεί να αισθανθείς παραμελημένη, μην αφήνεις τις καταστάσεις να διαιωνίζονται. Είναι ο μήνας όπου σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Με την πανσέληνο στις 13 ίσως ανακαλύψεις ότι κάποιος σε βλέπει ανταγωνιστικά ή υποσκάπτει τη θέση σου.

Tip: Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει απρόσμενα γεγονότα ή συναντήσεις.

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Αυτόν το μήνα είσαι δυναμική και ξέρεις να εξοικονομείς την ενέργειά σου για σημαντικά πράγματα χωρίς να διασκορπίζεσαι. Έχεις καλή διάθεση, είσαι κοινωνική και όλοι σου ζητούν πράγματα χωρίς ίσως να σου τα επιστρέφουν. Είναι απόντες όταν εσύ τους έχεις ανάγκη. Η σχέση σου μπορεί να μην εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσμονές σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις και ασχολήσου με σχέσεις που αξίζουν, βάλε προτεραιότητες. Να είσαι πιο επιλεκτική με τους ανθρώπους και περισσότερο διαθέσιμη εκεί που πρέπει. Η Αφροδίτη σε κάνει καχύποπτη απέναντι στο ταίρι σου. Η νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να φέρει άγχος στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Δεν είσαι ακόμη έτοιμη για μεγάλες αλλαγές.

Tip: Να είσαι αποτελεσματική χωρίς να εξαντλείσαι.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Θέλεις όλα να τα διευθύνεις, όλα να τα ελέγχεις και ξεχνάς ίσως να ξεκουραστείς. Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και η ενέργειά σου δεν είναι αρκετή. Είναι ένας προκλητικός μήνας, γεμάτος δραστηριότητες. Να ξέρεις πού πρέπει να σταματάς για να παίρνεις ανάσες και να σκέφτεσαι πολύ πριν δράσεις, καθώς θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να τα τελειώνεις όλα γρήγορα. Έχεις τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να δουλέψεις περισσότερο από το σπίτι ή να περνάς περισσότερες ώρες σ’ αυτό. Με την πανσέληνο στις 13 μπορεί να έχεις την εντύπωση πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, αλλά αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή. Προσοχή σε εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Η Αφροδίτη γεννά ερωτικές αντιζηλίες.

Τip: Προσοχή στις ιώσεις.

Λέων (23/7-23/8)

Είσαι χαρούμενη και βλέπεις τη ζωή από την καλή της πλευρά. Διαθέτεις δύναμη και καλή φυσική κατάσταση. Μην υπόσχεσαι περισσότερα απ’ όσα μπορείς να δώσεις. Μπορεί να ονειρεύεσαι την αλλαγή και τη διαφορετικότητα στην καθημερινότητά σου, αλλά δεν κινείσαι, περιμένεις να γίνουν όλα από μόνα τους. Η πανσέληνος στις 13 σε δικαιώνει και σε ολοκληρώνει. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα βρεθείς με οικογενειακά πρόσωπα και θα εκδηλώσεις την αγάπη και την τρυφερότητά σου. Αν είσαι μόνη, καλό θα ήταν να μείνεις ήρεμη και συγκεντρωμένη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε ένα άθλημα. Η νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να σε αναστατώσει και να φέρει στην επιφάνεια ένα παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο.

Tip: Να εκτιμάς αυτά που έχεις!

Παρθένος (24/8-23/9)

Είσαι κοινωνική και αναζητάς την επαφή με τους άλλους, κάνεις τα πάντα για να τους ικανοποιήσεις. Δείχνεις το θάρρος σου και βγαίνεις από το καβούκι σου, μην ξεχνάς όμως τον εαυτό σου. Φόρτωσε τις μπαταρίες σου και βάλε προτεραιότητες για να αναπνεύσεις. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Με τον Ερμή θα ανακαλύψεις πόση δύναμη ασκείς στους άλλους, είτε είναι φίλοι είτε ο σύντροφός σου. Με την πανσέληνο στις 13, θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Μπορεί να κάνεις συζητήσεις για μια αύξηση ή μια σημαντική αγορά. Είναι καλή η περίοδος για συναλλαγές. Μια έκπληξη συναισθηματικής φύσης θα φέρει η νέα Σελήνη στις 28. Μπορεί ένας φίλος από τα παλιά να κρύβει ένα μεγάλο έρωτα για σένα.

Tip: Μην το παρακάνεις, γενικά.

Ζυγός (24/9-23/10)

Έχεις πολλή ενέργεια, όμως μπορεί να μειωθεί δραματικά χωρίς να το καταλάβεις. Οι άλλοι δυσκολεύονται να σε ακολουθήσουν. Η διάθεσή σου παρουσιάζει διακυμάνσεις και οι αντοχές σου μειώνονται λόγω Κρόνου. Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει νευρική. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά οι σχέσεις σου περνούν από σαράντα κύματα. Θέλεις να μοιράζεσαι, να υπολογίζεις στους άλλους, η επικοινωνία είναι ουσιαστική για σένα, όμως οι αντιδράσεις σου δημιουργούν εντάσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε μπλέκουν σε συζητήσεις οικονομικής φύσης που θα σε απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα. Πιέζεσαι, θέλεις να πάρεις αέρα. Η νέα Σελήνη στις 28 φέρνει ανατροπές στη ροή των πραγμάτων και ανέλπιστα γεγονότα.

Τip: Είσαι προβληματισμένη αυτόν το μήνα.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη. Σε ενοχλεί και το παραμικρό όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θες. Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα, θα πρέπει να δεχτείς ότι κάτι μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, απέναντι από τον Ουρανό, φέρνει εντάσεις και θα πρέπει να δείξεις διάθεση για συνεννόηση και καλή θέληση. Προσπάθησε να βρεις λύση στις διαφορές ακόμα και αν νιώθεις ότι όλοι σε κατακρίνουν. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία στις σχέσεις σου και μη νευριάζεις. Πάρε το χρόνο σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι χαμηλή και έχεις αναστολές στο αν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου ξυπνά τον επαναστάτη μέσα σου.

Tip: Προχώρα με το κεφάλι ψηλά!

Τοξότης (23/11-21/12)

Η ενέργειά σου ξεχειλίζει. Βρίσκεσαι με φίλους και αισθάνεσαι καλά. Είσαι επικοινωνιακή και προσφέρεις χαμόγελο και χαρά. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, δε λείπει. Κάποιες καταστάσεις θα απαιτήσουν μεγαλύτερη σοβαρότητα. Με την πανσέληνο στις 13 μπορεί να δεχτείς μια σοβαρή πρόταση ή να διαπραγματευτείς μια προσφορά, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Έχεις ανάγκη τα σχέδια, αλλά θα πρέπει να τα φτάνεις και στο τέλος. Να είσαι αποτελεσματική και συγκεντρωμένη σε ό,τι σε ενδιαφέρει πραγματικά, καθώς η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σε κάνει εσωστρεφή και αρκετά δειλή. Κάνε ένα διάλειμμα με τη νέα Σελήνη στις 28, καθώς μπορεί να νιώσεις πιεσμένη.

Tip: Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Η απόσταση από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό στο χαμηλό ηθικό δεν είναι μεγάλη. Είσαι σαν το τρενάκι του λούνα παρκ. Σκέφτεσαι πολύ και βαθιά πάνω σε όλα τα θέματα με τον Ερμή. Η φαντασία σου μπορεί να σου παίξει παιχνίδια. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου. Ο Άρης και ο Κρόνος φέρνουν βάρη από ευθύνες και υποχρεώσεις και νιώθεις φορτωμένη. Μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου, χωρίς να περιμένεις και άμεση ανταπόδοση. Πολύ αργότερα θα αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Προς το παρόν πρέπει να δουλέψεις σκληρά και αδιαμαρτύρητα και μπορεί να πιεστείς από αυστηρές κριτικές και συμπεριφορές. Η νέα Σελήνη στις 28 σε σπρώχνει να ρισκάρεις.

Tip: Είναι ένας δύσκολος μήνας.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Είναι ένας μήνας γεμάτος από δυνατές εμπειρίες και αναταράξεις. Πάρε το χρόνο σου να δεις τα γεγονότα με διαφορετική ματιά και από την καλή τους πλευρά για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Συγκεντρώσου, σκέψου, ανάλυσε και δες πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις. Σπάσε τη ρουτίνα, γίνε εφευρετική. Σήκωσε τα μανίκια για να προχωρήσουν τα πράγματα πιο γρήγορα. Βάλε τα δυνατά σου για να κερδίσεις τις εντυπώσεις προσώπων κύρους και να διακριθείς. Κάνε υπομονή ακόμα και αν υποστείς αυστηρή κριτική ή απαιτητικές συμπεριφορές. Σχέδια που έχουν να κάνουν με σπουδές, εξωτερικό, ταξίδια, πνευματικές εργασίες, νομικά θέματα προωθούνται. Μια συμφωνία με οφέλη είναι επίσης πιθανή.

Tip: Γοητεύεις με την πανσέληνο στις 13.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και να κρατήσεις αποστάσεις από το περιβάλλον σου. Από τη μια πλευρά έχεις ανάγκη να ανανεωθείς και από την άλλη θέλεις να νιώθεις προστατευμένη, χάνεσαι κυριολεκτικά. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να σου δημιουργήσει σύγχυση, καχυποψία και αμφιβολίες. Πάρε τα πράγματα όπως έρχονται και κάνε ένα νοικοκύρεμα στη ζωή σου. Είτε πρόκειται για παλιές σχέσεις είτε για δραστηριότητες που δε σε ικανοποιούν πια, διώξε το παλιό και δώσε θέση στο καινούριο. Η Αφροδίτη σε κάνει αισθησιακή, έχεις διάθεση να εκδηλώσεις τα συναισθήματα και το πάθος σου. Ο Άρης δυσκολεύει την οικονομική σου κατάσταση. Κάποιες υποχρεώσεις πέφτουν στην πλάτη σου. Η νέα Σελήνη στις 28 ενισχύει την ερωτική σου διάθεση.

Tip: Ταξίδεψε με το ταίρι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i