Ζώδια Σεπτέμβριος 2019: Οι προβλέψεις του μήνα

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων από τη Χρύσα Συκά.

girl-holding-gold-star-confetti-picture-id681774012 Credit:tolgart

Ζώδια Σεπτέμβριος 2019: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

Κριός (21/3-20/4)

Ολοκλήρωσε ό,τι έχεις αρχίσει πριν κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θέσε ερωτήματα και δες τις καταστάσεις σε βάθος. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα γεγονότα και να είσαι ανοιχτή σε νέες ευκαιρίες. Έχεις πολλές έγνοιες και ο Άρης φέρνει πολλή δουλειά. Οι πλανήτες στην Παρθένο σε κάνουν υπεραναλυτική αλλά και μεθοδική. Πρόσεχε με την πανσέληνο στις 14 τις αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο. Η Αφροδίτη ως τις 14 σου φορτώνει με μια εριστική διάθεση την ερωτική σου ζωή. Νιώθεις ανασφαλής με τη νέα Σελήνη στις 28.

Τip: Κάνε ένα check up.

Ταύρος (21/4-21/5)

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει φαντασία και δημιουργικές ιδέες. Βάζεις τάξη στις σχέσεις σου, η Αφροδίτη σε σπρώχνει στη δέσμευση. Τα διαχειρίζεσαι όλα, μην το παρακάνεις όμως και μη θυσιάζεσαι. Δρομολόγησε την ενέργειά σου για να αναπτύξεις ώριμα και καλά σχεδιασμένα πλάνα. Οι πλανήτες σε στηρίζουν τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Βελτιώνεις την ερωτική σου ζωή. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Η πανσέληνος στις 14 μπορεί να μετατρέψει μια φιλία σε έρωτα, ενώ η νέα Σελήνη στις 28 στρέφει το βλέμμα σου σε επαγγελματικούς στόχους. Από τα μέσα του μήνα ασχολείσαι με τη δουλειά σου και θα δεις τα αποτελέσματα τους επόμενους μήνες.

Tip: Έχεις αυτοπεποίθηση!

Δίδυμοι (22/5-21/6)

Έχεις πολλές ευκαιρίες για νέα ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα, δώσε όμως βάση στις λεπτομέρειες. Τελείωνε με τις τρέχουσες υποθέσεις, διαφορετικά θα δυσκολευτείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Το φθινόπωρο σε επιβαρύνει με εντάσεις και αντιπαραθέσεις και θα χρειαστεί να προσέχεις τι λες και σε ποιον το λες. Η Αφροδίτη σε βοηθά να σκεφτείς και να αναλύσεις τα πάντα. Η πανσέληνος στις 14 μπορεί να σε βάλει σε διλήμματα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Ίσως θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σου, όμως το ερώτημα είναι αν θα καταφέρεις κάτι με αυτό και αν θα λυθούν κάποια προβλήματα.

Tip: Λάμπεις και γοητεύεις με τη νέα Σελήνη στις 28.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Αυτός ο μήνας έχει κάποιες αντιπαραθέσεις, αποσταθεροποιείσαι και δημιουργείται σύγχυση. Υπάρχουν εντάσεις που σε εξαντλούν, όμως έχεις όλη την καλή θέληση να διαχειριστείς την κατάσταση. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς και να οργανωθείς, μην αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, λύσε τα προβλήματα άμεσα. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με χειριστικές συμπεριφορές στη σχέση σου με την πανσέληνο στις 14, αλλά αυτό δε θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία και τις συναλλαγές σου. Η Αφροδίτη σε βοηθά να αναλύσεις τα συναισθήματά σου. Από τα μέσα του μήνα θα είσαι πιο επιφυλακτική. Η νέα Σελήνη στις 28 κάνει πιο ανάλαφρη τη διάθεσή σου.

Τip: Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά.

Λέων (23/7-23/8)

Η Αφροδίτη από τις 15 ενισχύει τη σχέση σου, θέλεις να την εδραιώσεις και να ρίξεις άγκυρα. Είσαι πιο διπλωματική και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου, καθώς έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα. Η επικοινωνία είναι στα ύψη χάρη στη νέα Σελήνη στις 28, βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις και πείθεις. Σκέψου πριν ξεκινήσεις κάτι, μείνε επικεντρωμένη στους στόχους σου και μην μπερδεύεσαι, τα πράγματα είναι απλά. Πρόσεχε μόνο τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Οι πλανήτες, μέχρι τα μέσα του μήνα, στρέφουν την προσοχή σου στα οικονομικά. Μπορεί να κάνεις κάποιες αγορές ή να έχεις κάποια οικονομικά διλήμματα με την πανσέληνο στις 14.

Tip: Δες τη ζωή από την καλή της πλευρά.

Παρθένος (24/8-23/9)

Οι πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Μη χάνεσαι στις λεπτομέρειες. Προχώρα μπροστά, οργανώσου και σχεδίασε όσα επιθυμείς. Η επικοινωνία είναι καλή και σε βοηθά να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε κάθε επίπεδο. Προσοχή θα χρειαστεί το τετράγωνο Δία/Ποσειδώνα, που είναι υπεύθυνο για λάθη, ουτοπίες, εξαπατήσεις, τάσεις φυγής. Απόφυγε την αλαζονεία με την πανσέληνο στις 14 στο απέναντι ζώδιο, καθώς νομίζεις πως έχεις όλη την τράπουλα στα χέρια σου. Πρόσεχε, καθώς κάποιες φορές μπορεί να φανείς αφελής και ευκολόπιστη και να πέσεις στη φάκα με τα όμορφα μεγάλα λόγια ενός γοητευτικού προσώπου.

Tip: Άσε πίσω σου το παρελθόν και καινοτόμησε.

Ζυγός (24/9-23/10)

Παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται χωρίς να προβληματίζεσαι ιδιαίτερα. Κάποιες αμφιβολίες και ανασφάλειες μπορεί να έχεις με την πανσέληνο στις 14. Από τα μέσα του μήνα ανθίζεις, δένεσαι περισσότερο με τα κοντινά σου πρόσωπα και λύνεις διαφορές του παρελθόντος. Δεν κοιτάζεις πίσω, επικεντρώνεσαι στο μέλλον και δημιουργείς αρμονικές και ισορροπημένες σχέσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ευνοούν τον έρωτα, την έκφραση των συναισθημάτων σου αλλά και την εγκεφαλική διάσταση μιας σχέσης. Η νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Τip: Πνέει άνεμος ανανέωσης.

Σκορπιός (24/10-22/11)

Αυτός ο μήνας είναι δυναμικός, έχεις σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Βάζεις τάξη στις υποθέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Λες τα πράγματα ως έχουν, με τακτ και γλυκύτητα. Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου και βρίσκεις την ισορροπία. Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Αναλύεις τα πάντα λεπτομερώς και έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Μέχρι τα μέσα του μήνα, με την Αφροδίτη, μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική. Η πανσέληνος στις 14 ανεβάζει την κοινωνικότητα στα ύψη. Ο Άρης σε κάνει αποφασιστική και όλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Μόνο η νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να σε προβληματίσει. Μετρίασε τα πάθη σου και δες πώς θα κερδίσεις τη μάχη στον έρωτα.

Tip: Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής των άλλων.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αυτός ο μήνας χρειάζεται σκέψη και η υπομονή κρίνεται απαραίτητη. Πρέπει να σκεφτείς τις τρέχουσες υποθέσεις σου και να τις ρυθμίσεις. Μη βιάζεσαι, έλεγχε τα πάντα και κινήσου με βάση τη λογική. Η ικανότητά σου να αναλύεις τα γεγονότα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Μέχρι τα μέσα του μήνα αναλύεις τις λεπτομέρειες, αλλά υπάρχει ασάφεια στις προθέσεις σου. Η πανσέληνος στις 14 μπορεί να φέρει διλήμματα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Ο Άρης φέρνει πολλή δουλειά, αλλά το δεύτερο δεκαπενθήμερο δέχεσαι τη βοήθεια φίλων και συνεργατών. Η νέα Σελήνη στις 28 σε κάνει δημοφιλή και σε φέρνει πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα.

Tip: Είσαι λεπτολόγος.

Αιγόκερως (22/12-20/1)

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου μπορεί να σε πιέζουν και να φέρνουν αναταράξεις. Ο Ουρανός σε σπρώχνει να πας μπροστά. Στηρίζεσαι σε σίγουρες αξίες και δεν κλείνεις την πόρτα στην καινοτομία. Η ερωτική σου ζωή δεν είναι ήρεμη και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις αντιδράσεις σου για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες σου να σε ταράζουν και προσπάθησε να τις ξεπεράσεις. Βγες, διασκέδασε, πήγαινε εκδρομές. Από τα μέσα του μήνα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και οι ανώτεροί σου στη δουλειά σε πιέζουν. Μπορεί να παραμελήσεις την οικογένειά σου. Η πανσέληνος στις 14 σου δίνει δύναμη, ενώ η νέα Σελήνη στις 28 επιβραβεύει τις προσπάθειές σου.

Tip: Ο μήνας σου βάζει τρικλοποδιές.

Υδροχόος (21/1-19/2)

Έχεις πολλές ιδέες και θα είναι δύσκολο να αλλάξεις γνώμη σε στόχους που έχεις καθορίσει. Έχεις το θάρρος να τολμήσεις και την ενέργεια να προωθήσεις σημαντικά σχέδια. Προχωράς χωρίς πολλές φορές να σκέφτεσαι. Δε σε ενδιαφέρει ο δρόμος, αλλά ο προορισμός που έχεις επιλέξει. Βρίσκεις τρόπο για να περάσεις αποτελεσματικά τα μηνύματά σου. Έχεις ριχτεί στη δουλειά και έχεις πολλές ευκαιρίες να πετύχεις όσα ξεκινάς. Κάνε ξεκαθαρίσματα μέσα σου σε κάθε επίπεδο και πρόσεχε τις επιλογές σου, καθώς η κρίση σου μπορεί να είναι θολωμένη. Η πανσέληνος στις 14 σε κάνει εμμονική, αλλά από τα μέσα του μήνα τα πράγματα ηρεμούν. Η νέα Σελήνη στις 28 σε χαλαρώνει και σχεδιάζεις ταξίδια.

Tip: Οικονομικές δυσκολίες είναι πιθανές.

Ιχθύες (20/2-20/3)

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε προστατεύει και φέρνει νέες γνωριμίες. Προσπάθησε να βλέπεις θετικά. Ο Δίας σε κάνει μαχητική. Έχεις πολλές ιδέες και δημιουργικότητα. Κάνεις ξεκάθαρες επιλογές, σύμφωνες με τις επιθυμίες σου. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά κάποιοι μπορεί να σε αμφισβητούν. Μην τους αφήνεις να σε αποθαρρύνουν. Οι εντάσεις στην προσωπική σου ζωή δε θα λείπουν. Απόφυγε τις υπερβολές που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 14 προβάλλεις έντονα τον εαυτό σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει ανταγωνισμό και ζήλια στη σχέση σου. Ρίξε τους τόνους στις συζητήσεις, γίνε πιο διαλλακτική για να αποφύγεις ένα χωρισμό.

Tip: Χρησιμοποίησε το ανεπτυγμένο ένστικτό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i