Πώς να βάζω κρέμα προσώπου: To #1 λάθος που κάνεις με την ενυδατική σου!

Ναι, δεν την εφαρμόζεις σωστά!

07.02.2017

εχεις διαβασει

πώς να βάζω κρέμα προσώπου

Μήπως νιώθεις ότι η κρέμα προσώπου σου δεν κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται; Μπορεί το πρόβλημα να κρύβεται απλά… στην εφαρμογή της. Αλλά, ξέρεις πώς να απλώνεις σωστά την κρέμα προσώπου σου για να έχει αποτέλεσμα;

Πώς να βάζω κρέμα προσώπου;

Αν συνήθως απλά «αλείφεις» την ενυδατική στο πρόσωπό σου, οι Christine Chang και Sarah Lee, ιδρύτριες της Glow Recipe, λένε πως αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δεν νιώθεις αποτέλεσμα.

«Αντί για το συνηθισμένο σου τρόπο εφαρμογής, δοκίμασε να βάζεις την ενυδατική σου με μικρά χτυπηματάκια. Η άσκηση αυτή αυξάνει την πίεση και τη θερμότητα του δέρματος, δύο στοιχεία που βοηθούν την κρέμα σου να απορροφηθεί καλύτερα».

4 μυστικά ομορφιάς από την Κορέα που θα διαβάσεις πρώτη φορά!

4 expert tips για να βάζεις σωστά την ενυδατική κρέμα προσώπου!

Οι συνήθειες ομορφιάς που έχουν οι επιτυχημένες γυναίκες (και τι δεν κάνουν), λέει η έρευνα

Η Chang και η Lee προσθέτουν πως τα «χτυπηματάκια» είναι ένας τρόπος εφαρμογής που χρησιμοποιείται χρόνια στην Ασία και την Κορέα, οπότε θα σου προτείνουμε να πάρεις πολύ σοβαρά τη συμβουλή τους.

Επιπλέον, η δερματολόγος δρ Ava Shamban συστήνει να βάζεις ενυδατική αμέσως μετά το πλύσιμο του προσώπου, όταν το δέρμα είναι ακόμη νωπό, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

 

[related id="74264"]

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece