Πώς να κάνω αλογοουρά με όγκο; 3 πανεύκολα τρικ ακόμα κι αν δεν έχεις πλούσια μαλλιά!

Έτσι θα πετυχαίνεις πάντα υπέροχα χτενίσματα με αλογοουρά.

14.02.2019

Γράφει: Ελένη Δασκαλάκη

εχεις διαβασει

Πώς θα αντιμετωπίσεις τα βουλωμένα αυτιά στο σπίτι; Τα καλύτερα σπιτικά γιατρικά

Ζηλεύεις τις πλούσιες, αεράτες και «γεμάτες» αλογοουρές και δεν μπορείς να μη σκέφτεσαι πόσο αδύναμη και άψυχη φαίνεται συγκριτικά η δική σου. Σταμάτα να ζηλεύεις και άρχισε να καμαρώνεις – τη δική σου, πιο πλούσια από ποτέ, αλογοουρά που θα φτιάξεις ακολουθώντας τις συμβουλές μας!

Πώς να κάνω αλοογουρά με όγκο; Έχουμε τα μυστικά!

Ανασήκωσέ την

Ένα από τα βασικά προβλήματα με τα λεπτά μαλλιά είναι πως η αλογουρά σου «πέφτει» γρήγορα. Αντιμετώπισέ το χρησιμοποιώντας δύο λαστιχάκια. Αυτό θα κάνει στην αλογοουρά σου το απαραίτητο lifting! Μπορείς επίσης να τη στερεώσεις πιο ψηλά με φουρκέτες. Απλά φτιάξε ένα Χ με τις φουρκέτες στη βάση της αλογοουράς για να της δώσεις περισσότερο αέρα.

Διάβασε επίσης: 10 τέλεια hairstyles που μπορείς να δοκιμάσεις τώρα

Κάνε τη διπλή

Ή μπορείς να κάνεις διπλή την αλογοουρά σου. Μοίρασε τα μαλλιά σου σε δύο παράλληλα μέρη. Πιάσε ψηλά το ένα κομμάτι και μετά πιάσε και το κάτω. Η πρώτη αλογοουρά θα πέφτει πάνω από τη δεύτερη, καλύπτοντάς την και δίνοντας την εντύπωση μιας πιο μακριάς, πιο γεμάτης αλογοουράς.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα χτενίσματα για τη γυμναστική και για κάθε άσκηση (μπαλέτο, yoga, χορός!)

Φούντωσε τα μαλλιά σου

Το να κρεπάρεις την αλογοουρά με μια χτένα για να προσθέσεις όγκο είναι κάτι που μπορεί να κάνεις έτσι κι αλλιώς, αν όμως κρεπάρεις μόνο το επάνω μέρος της, ο όγκος δεν θα κρατήσει πολύ. Τι να κάνεις; Μοίρασε τα μαλλιά σου σε τρία μέρη (ναι, ακόμη και η πιο λεπτή αλογοουρά μπορεί να χωριστεί στα τρία) και κρέπαρε κάθε τούφα χωριστά με μια χτένα με πυκνά δόντια. Δεν έχεις τέτοια χτένα; Βάλε ένα μίνι κλάμερ κάτω από την πάνω πάνω τούφα της αλογοουράς!

Editor's Picks

Περισσότερα από Μόδα & Ομορφιά

Best of network

#shapegreece