Πώς να κάνω τη σχέση μου καλύτερη; 3 πράγματα (από εσένα) που χρειάζεται η σχέση σου

Θέλεις να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και να νιώθεις ευτυχισμένη μέσα σε αυτή; Ιδού τα 3 χαρακτηριστικά που πρέπει να υιοθετήσεις.

11.02.2019

εχεις διαβασει

Ποια είναι, άραγε, τα συστατικά μιας επιτυχημένης – μα κυρίως – ευτυχισμένης σχέσης και ποια χαρακτηριστικά μπορείς να υιοθετήσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου;

Διεκπεραίωση

To πρώτο στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθείς είναι το εξής: οι άνδρες έχουν ένα πράγμα κάθε φορά στο μυαλό τους. Οποιοδήποτε πρόβλημα, λοιπόν, σε μια σχέση ο άνδρας θα το επεξεργαστεί άμεσα, θα δώσει μέσα του τη λύση και θα προχωρήσει παρακάτω. Το διεκπεραιώνει. Δε θα αφήσει να του καταστρέψει τη μέρα μια σκέψη που πηγαινοέρχεται στο μυαλό του με διαφορετική ερμηνευτική προσέγγιση κάθε φορά. Εσύ πώς θα το πετύχεις αυτό; Με απομόνωση του προβλήματος και επεξεργασία του μέχρις εσχάτων. Αλλά έπειτα από αυτό, θα μάθεις να βάζεις τελεία και να προχωράς παρακάτω.

Όχι πονηριές

Γιατί ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά πιάνονται. Βέβαια. Το να αποβάλλεις τη γυναικεία σου φύση δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πάνω στον κόσμο, αλλά προσπάθησε να σταθείς πιο πάνω από τις μικροσκοπομότητες που σε αναγκάζουν μα επιστρατεύσεις κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά. Επιστράτευσε την ειλικρίνεια, όταν κάτι σε προβληματίζει. Ακόμη και όταν θέλεις να γίνει κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από σένα. Μίλα του ευθέως ως ίσος προς ίσον. Χωρίς περιστροφές, αλλά με γλυκύτητα, με ειλικρίνεια και χωρίς «γυναικείες» πονηριές, πλησίασε το σύντροφό σου και άνοιξέ του την ψυχή σου.

Αποφασιστικότητα

Τι θέλεις από τη σχέση σου; Μεγαλύτερη εκδήλωση συναισθημάτων, περισσότερο χώρο για σένα μέσα στη σχέση, πρωτοβουλία στο σεξ, επικοινωνία… Ωραία, και τι κάνεις; Υπομονή; Πέταξε τις αναστολές και φέρσου στο σύντροφό σου «αντρίκια». Μην αφήνεις το πρόβλημα να γιγαντώνεται. Μάθε να είσαι αποφασιστική και να διεκδικείς το καλύτερο για σένα μέσα στη σχέση. Ακόμη και σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ. Διεκδίκησέ το χωρίς περιστροφές και μην περιμένεις να το μαντέψει. Μίλα του ανοιχτά, όπως θα έπρεπε να πράξει άλλωστε κι αυτός. Αφιέρωσε στη σχέση σου τον πιο όμορφο, θετικό, αυθόρμητο και άμεσο εαυτό σου. Ζήτα, αλλά και δώσε τρυφερότητα, αγάπη, ευχαρίστηση, συμπαράσταση, βοήθεια, όταν αισθανθείς ότι τα χρειάζεσαι.

Διάβασε επίσης: Θες ευτυχισμένη σχέση; Τα 11 πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (ποτέ!) να κάνετε για να είστε ευτυχισμένο ζευγάρι

Editor's Picks

Περισσότερα από Καλή ζωή

#shapegreece