Η Christina Applegate διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η 49χρονη ηθοποιός δίνει κουράγιο σε όλους εκείνους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

hands-holding-hope-with-orange-ribbons-on-toning-background-leukemia-picture-id650064168 ThitareeSarmkasat

Όλα αυτά τα χρόνια την έχουμε συνηθίσει να μας διασκεδάζει μέσα από τους κωμικούς ρόλους που έχει υποδυθεί, είτε ως Kelly στο "Married with Children", είτε ως η Amy, η αντιπαθής αδερφή της Rachel στα "Friends" ή ως Jen στην τελευταία της σειρά "Dead to Me". Η Christina Applegate γνωρίζει πολύ καλά πώς να κάνει ένα κοινό να ξεκαρδίζεται και στη δύσκολη περίοδο που βιώνει χρησιμοποιεί για ακόμη μία φορά το χιούμορ, όπου χρειάζεται.

Διαβάστε Επίσης

Πριν από κάποιες ώρες, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως διεγνώσθη με την ασθένεια της σκλήρυνσης κατά πλάκας, κάνοντας την αποκάλυψη στο Twitter. Η ίδια έγραψε: "Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώσθηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα παράξενο ταξίδι. Όμως έχω στήριξη από ανθρώπους που γνωρίζω, οι οποίοι επίσης έχουν την ίδια ασθένεια. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Όμως, όπως γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Μονο αν δεν τον εμποδίσει κάποιος μ@λ.... Όπως ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση είπε 'ξυπνάμε και κάνουμε την ενδεδειγμένη ενέργεια'. Και αυτό κάνω. Γι'αυτό τώρα ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Όσο βιώνω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ."

Όπως είναι γνωστό, η εξέλιξη της συγκεκριμένης ασθένειας και τα συμπτώματα είναι απρόβλεπτα, ενώ σύμφωνα με τις στατιστικές οι γυναίκες διαγιγνώσκονται με σκληρύνση κατά πλάκας 2-3 φορές παραπάνω από τους άντρες. Η Christina Applegate δεν είναι η μόνη που έχει διαγνωσθεί με την ασθένεια και το έχει πει δημόσια. Λίγο καιρό νωρίτερα η Selma Blair είχε μοιραστεί την εμπειρία της, όπως και o Jack Osbourne. 

Διαβάστε Επίσης

Το 2008, η Applegate είχε διαγνωσθεί επίσης με καρκίνο του μαστού με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή, μία εμπειρία που μοιράστηκε στη σειρά της "Dead to Me". 

Πηγή | Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i