Αυτό είναι το νέο καινοτόμο προϊόν για την ανακούφιση από τον πόνο στα πρώτα 10 λεπτά

Άμεση ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, όπως είναι ο πονοκέφαλος, οι μυοσκελετικοί πόνοι και οι πόνοι περιόδου.

woman pain iStock

Ο πόνος αποτελεί μια συχνή εμπειρία για κάθε άνθρωπο. Διακρίνεται σε οξύ και χρόνιο και επηρεάζει την ποιότητα ζωής, την απόδοση στην εργασία και τη διάθεσή του ατόμου που τον βιώνει. Ο οξύς πόνος προειδοποιεί για κάποια νόσο ή τραυματισμό που εξελίσσεται, γι’ αυτό και θεωρείται από μόνος του μια προστατευτική λειτουργία του οργανισμού. Ο χρόνιος πόνος είναι ο πόνος που διαρκεί περισσότερο από τον συνήθη χρόνο επούλωσης των ιστών του σώματος. Συχνά περιγράφεται ως πόνος που διαρκεί τουλάχιστον τρεις μήνες. Έρευνες έχουν καταδείξει πως η μη έγκαιρη αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον πιθανό βαθμό επιδείνωσης του.

Gopain®: Δρα στον πόνο από τα πρώτα 10 λεπτά

Gopain

 

H ΕLPEN κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο καινοτόμο προϊόν για την ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, όπως είναι ο πονοκέφαλος, οι μυοσκελετικοί πόνοι και οι πόνοι περιόδου. Πρόκειται για το Gopain®, το αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα, το οποίο περιέχει το μοναδικό συνδυασμό δυο καταξιωμένων δραστικών ουσιών, της παρακεταμόλης και της ιβουπροφαίνης σε ένα μόνο δισκίο. Η χρήση του ενδείκνυται για βραχυπρόθεσμη συμπτωματική θεραπεία του ήπιου έως μέτριου πόνου με τη δράση του να ξεκινά από τα πρώτα 10 λεπτά.

Σε ένα μόνο δισκίο προσφέρει τη διπλή δράση των καταξιωμένων φαρμάκων παρακεταμόλη και ιβουπροφαίνη στις ελάχιστες συγκεντρώσεις του συγκεκριμένου συνδυασμού. Συμβάλλει αποδεδειγμένα στην γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με μεγάλες δόσεις φαρμάκων. Περιέχοντας 500 mg παρακεταμόλης και 150 mg ιβουπροφαίνης ανά δισκίο, τo Gopain® προσφέρει ευελιξία στη δοσολογία, ανάλογα με την ένταση του πόνου. Ταυτόχρονα, η λήψη δύο ουσιών σε ένα μόνο δισκίο εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, καλύτερη συμμόρφωση και μείωση της πιθανότητας υπέρ- ή υπο- δοσολόγησης.

Η χορήγησή του δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα έξι δισκία ημερησίως και μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός ή δύο δισκίων ανά έξι ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν για αναλγησία.

Διαβάστε το Φύλλο Οδηγιών Χρήσης του Gopain® εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i