Απόλαυσε το καλοκαίρι σου χωρίς κουνουπάκια με Galesyn!

Τέλος στα τσιμπήματα αυτό το καλοκαίρι.

galesyn_κουνουπια

Καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει και ο καιρός γίνεται καλύτερος για δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η παρουσία των ενοχλητικών κουνουπιών.

galesyn_κουνουπια

Τα κουνούπια μπορούν να καταστρέψουν μια ήρεμη βόλτα στο πάρκο, ένα ρομαντικό δείπνο στον κήπο ή μια ξέγνοιαστη βραδινή συνάντηση στην αυλή. Ωστόσο, η τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση των κουνουπιών έχει φθάσει σε νέα επίπεδα και μια Ελληνική εταιρεία ήρθε σαν από μηχανής θεός να σώσει τις διακοπές μας.

galesyn_κουνουπια

Η εταιρεία Syndesmos S.A. δημιούργησε το άοσμο εντομοαπωθητικό spray GALESYN Insect Repellent FAMILY 20% IR3535 100ml για να χαρίσει στιγμές ηρεμίας σε οποιαδήποτε δραστηριότητα κανονίσετε να κάνετε. Περιέχει το δραστικό συστατικό IR3535 20% για αποτελεσματική δράση ενάντια στα κουνούπια (συμπ. κουνούπι Τίγρης), τις σκνίπες και τα τσιμπούρια με εγγυημένα αποτελέσματα για έως και 8 ώρες. Το IR3535 (20% κ.β) συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ για την προφύλαξη από τα κουνούπια . Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, για βρέφη, παιδιά και ενήλικες. Έχε το μαζί σου και θα ξεχάσεις τι θα πει η λέξη κουνούπι!

Σε περίπτωσή όμως που ξεχάσεις να εφαρμόσεις το GALESYN Insect Repellent FAMILY και σε τσιμπήσει κάποιο έντομο, μην ανησυχείς !

galesyn_κουνουπια

Υπάρχει λύση, το GALESYN After Nip gel 30ml. Η σύνθεσή του με εκχύλισμα χαμομηλιού και πεντάνευρου, αλόης και λεβάντας καταπραΰνει άμεσα και τονώνει το δέρμα, ενώ η αλλαντοΐνη και το γαλακτικό μενθύλιο ενυδατώνουν και προσφέρουν μια αίσθηση δροσιάς. Είναι χωρίς αμμωνία, parabens, συνθετικά χρώματα και αρώματα και απορροφάται αμέσως από το δέρμα.

Διατίθενται στα φαρμακεία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i