Ιδιωτική ασφάλεια | Οι βασικότεροι λόγοι που είναι μια σοφή επιλογή (αν όχι αναγκαιότητα)

Plus, πώς θα έχεις την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κάλυψη.

Ιδιωτική ασφάλεια iStock

Σε έναν όλο και πιο περίπλοκο και απρόβλεπτο κόσμο, η ασφάλεια και η ευημερία, τόσο του εαυτού μας όσο και των αγαπημένων μας προσώπων, είναι κορυφαία προτεραιότητα. Εδώ, έρχεται η ιδιωτική ασφάλιση, για να προσφέρει ασπίδα ενάντια στις αναπάντεχες προκλήσεις και δυσκολίες της ζωής. Κατ’ αρχάς, ας δούμε ορισμένους, πολύ σημαντικούς λόγους για τους οποίους η ιδιωτική ασφάλιση σε διάφορους τομείς της ζωής αποτελεί μια σοφή επιλογή.

Ασφάλεια Υγείας: Ασφάλισε το πιο πολύτιμο "περιουσιακό στοιχείο"

Η υγεία σου είναι το πιο πολύτιμο "περιουσιακό στοιχείο" και η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι το "εισιτήριό" σου για τη βέλτιστη φροντίδα του εαυτού σου. Ένας από τους βασικούς λόγους που καθιστά την ασφάλεια υγείας απαραίτητη είναι η έγκαιρη πρόσβαση στην περίθαλψη. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας μειώνει σημαντικά τους χρόνους αναμονής για ιατρικές διαδικασίες, διασφαλίζοντας ότι έχεις άμεση προσοχή όταν τη χρειάζεσαι. Επιπλέον, με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας, μπορείς να επιλέξεις τους γιατρούς, τους ειδικούς και τα νοσοκομεία σου, δίνοντας σε σένα τον έλεγχο των αποφάσεων για την υγειονομική σου περίθαλψη. Και τέλος, μην ξεχνάς ότι η ιδιωτική ασφάλιση, συχνά, καλύπτει τα κενά που αφήνουν τα δημόσια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, μιλώντας για προαιρετικές θεραπείες, εναλλακτικές θεραπείες και φάρμακα.

iStock
iStock

Ασφάλεια Σπιτιού: Προστασία του καταφυγίου σου

Το σπίτι σου είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δομή. Είναι ο τόπος όπου δημιουργούνται οι πιο αγαπημένες αναμνήσεις, ένα μεγάλο μέρος του κόσμου σου. Η ασφάλιση κατοικίας προστατεύει αυτό το τόσο ξεχωριστό μέρος για εμάς. Παρέχει οικονομική υποστήριξη για επισκευές ή αντικαταστάσεις σε περίπτωση απρόβλεπτων συμβάντων όπως πυρκαγιές, κλοπές ή φυσικές καταστροφές. Η ασφάλιση κατοικίας περιλαμβάνει προστασία αστικής ευθύνης, διασφαλίζοντας ότι καλύπτεσαι σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί στο ακίνητό σου ή εάν προκαλέσεις φθορές κατά λάθος την περιουσία κάποιου άλλου. Το να γνωρίζεις ότι το σπίτι σου είναι ασφαλές και ότι έχεις οικονομική υποστήριξη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης προσφέρει ανεκτίμητη ψυχική ηρεμία.

Ασφάλεια αυτοκινήτου
iStock

Ασφάλεια Οχήματος: Προστασία στον δρόμο

Η ασφάλιση αυτοκινήτου δεν είναι απλώς νομική απαίτηση αλλά και υπεύθυνη επιλογή. Καλύπτει ζημιές οχημάτων και τυχόν ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος, απαλλάσσοντάς σε από το οικονομικό βάρος απρόβλεπτων οδικών συμβάντων. Η ασφάλεια αυτοκινήτου διασφαλίζει ότι συμμορφώνεσαι με τις νομικές απαιτήσεις, προστατεύοντάς σε από πρόστιμα και νομικές συνέπειες. Και ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι ενισχύει το αίσθημα της ασφάλειάς σου στον δρόμο.

Αλλά γιατί να συμβιβαστείς με μία τυπική κάλυψη όταν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη προστασία που όχι μόνο διασφαλίζει το μέλλον σου αλλά και προσφέρει πολύτιμα οφέλη, όπως μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος, οδηγώντας την έννοια της ιδιωτικής ασφάλισης στο επόμενο επίπεδο;

Eurolife

EurolifeSYN+ το νέο, καινοτόμο πρόγραμμα της Eurolife FFH

Το EurolifeSYN+ είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα της Eurolife FFH που δίνει στους ασφαλισμένους σημαντικές εκπτώσεις με βάση τον αριθμό των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που κατέχουν. Όσο περισσότερες ασφαλιστικές ανάγκες καλύπτεις, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωσή σου! Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες προσωπικής ασφάλισης και επιλεγμένα προϊόντα στην ασφάλεια οχήματος, σπιτιού, υγείας, ηλεκτρονικών συναλλαγών και προσωπικών αντικειμένων. 

Με το EurolifeSYN+, η Eurolife FFH όχι μόνο υπογραμμίζει τη σημασία της ολοκληρωμένης προστασίας αλλά και επιστρέφει αξία στους πελάτες της. Ενθαρρύνει τους ασφαλισμένους να επιλέξουν διαφορετικά προγράμματα ασφάλισης, καθιστώντας την προστασία τους πιο ισχυρή και ολοκληρωμένη. Είτε είσαι νέος είτε υφιστάμενος πελάτης, το EurolifeSYN+ εγγυάται ότι μπορείς να απολαύσεις αυτά τα προνόμια.

Οι εκπτώσεις που προσφέρονται μέσω του EurolifeSYN+ ισχύουν από δύο ενεργά ασφαλιστικά συμβόλαια και πάνω. Στο πρόγραμμα οι εκπτώσεις λειτουργούν κλιμακωτά. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερα συμβόλαια έχουν στην κατοχή τους οι ασφαλισμένοι, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση αποκτούν στο ασφάλιστρό τους.

Πιο συγκεκριμένα:

  • 5% έκπτωση στο 2ο συμβόλαιο 
  • 10% έκπτωση στο 3ο συμβόλαιο
  • 15% έκπτωση στο 4ο συμβόλαιο
  • 15% έκπτωση για κάθε επιπλέον συμβόλαιο 

Eurolife

Η έκπτωση στην αγορά κάθε συμβολαίου ισχύει με την προϋπόθεση ότι είναι σε ισχύ τα προηγούμενα και εφαρμόζεται σύμφωνα με τη χρονολογική σειρά αγοράς του εκάστοτε συμβολαίου. Ο παραπάνω μηχανισμός δεν ισχύει για τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας ή οχήματος, για τα οποία εφαρμόζεται πάντα έκπτωση 5%.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να επενδύει σε ασφαλιστικές προτάσεις και λύσεις που υποστηρίζουν τους ανθρώπους να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Με το πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της, επιστρέφοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους.

Μάθε περισσότερα για το καινοτόμο πρόγραμμα συνδυαστικών εκπτώσεων EurolifeSYN+ της Eurolife FFH εδώ ή επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό σου σύμβουλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i