Άνετη όραση όλη μέρα, σε όλες τις συνθήκες φωτός

Εσύ αξίζεις τα καλύτερα και τα μάτια σου αξίζουν τους καλύτερους φακούς επαφής!

acuvue publi istock

Έχεις συνειδητοποιήσει ότι μέσα στην ημέρα μπορεί να αφιερώνεις πάνω από 13 ώρες μπροστά σε οθόνες;

Κι όμως! Καθώς μεγαλώνεις, νιώθεις όλο και πιο κουρασμένα τα μάτια σου, με την οπτική σου ευκρίνεια να μειώνεται, που σημαίνει ότι από τους φακούς επαφής σου χρειάζεσαι: άνεση όλη μέρα, εύκολο χειρισμό, καθαρή όραση και προστασία από τη UV ακτινοβολία. Πού θα τα βρεις όλα αυτά; Στους φακούς επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day!

ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ACUVUE

Οι Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day για μυωπία και υπερμετρωπία και οι Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL για χρήστες με πρεσβυωπία από την Johnson & Johnson Vision είναι κατασκευασμένοι με μοναδικές τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στον σημερινό σύγχρονο τρόπο ζωής.

Διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία TearStable™, η οποία κλειδώνει την υγρασία στο υλικό και μεγιστοποιεί τη σταθεροποίηση του δακρυϊκού φιλμ παρέχοντας εξαιρετική άνεση όλη την ημέρα.

Χρησιμοποιούν Φίλτρο Φωτός OptiBlue™, βοηθώντας στη μείωση της σκέδασης φωτός, αυξάνοντας την οπτική ευκρίνεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, φιλτράροντας έως και το 60% του μπλε-ιώδους φωτός.

Αυτό σημαίνει ότι το αίσθημα κόπωσης κατά την εργασία με ψηφιακό εξοπλισμό μειώνεται σημαντικά. Η εικόνα είναι ευκρινής και καθαρή, έχουν σχεδιασμό που παρέχει άνετη, οξεία και καθαρή όραση όλη τη μέρα, σε όλες τις αποστάσεις.

Επίσης, οι φακοί επαφής είναι ημερήσιας χρήσης - ημερήσιας αντικατάστασης, συνεπώς, χρησιμοποιώντας ένα νέο ζευγάρι φακών κάθε μέρα, ο κίνδυνος εμφάνισης λοιμώξεων μειώνεται σημαντικά.

Οι Σφαιρικοί και Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ACUVUE® OASYS MAX 1-Day ανήκουν στην οικογένεια ACUVUE® OASYS, τους φακούς επαφής που είναι ανίκητοι στην άνεση σε 31 κλινικές δοκιμές. Σε έρευνες για τους φακούς ACUVUE® OASYS MAX 1-Day σχεδόν το 90% των χρηστών ανέφερε άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μείωση της αίσθησης των κουρασμένων ματιών από τη χρήση οθονών. Επιπλέον, σχεδόν το 100% συμφώνησε ότι οι φακοί παρείχαν καθαρή και αξιόπιστη όραση.

Ενημερώσου περισσότερο για τους φακούς επαφής ACUVUE® στο acuvue.gr και δοκίμασέ τους σήμερα στα οπτικά καταστήματα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i