Αφυγραντήρας για καθαρό αέρα χωρίς υγρασία

Να γιατί ο αφυγραντήρας είναι πλέον σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα

Αφυγραντήρας για καθαρό αέρα χωρίς υγρασία

Ο αφυγραντήρας είναι η ηλεκτρική συσκευή που κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών, ανδρών και γυναικών στις μέρες μας. Τα νέας γενιάς μοντέλα κάνουν τη διαφορά στην αφύγρανση μικρών ή μεγάλων χώρων.

Νιώστε την τέλεια καθαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας, μέσω του πολλαπλού συστήματος καθαρισμού της συσκευής, που διαθέτει ιονιστή, πλενόμενο προ φίλτρο σκόνη και φίλτρο ενεργού άνθρακα. Επιπλέον, ο θερμός αέρας του αφυγραντήρα θα στεγνώσει τα ρούχα εντός του σπιτιού σας.

Έχετε τη δυνατότητα ρύθμισης του ποσοστού υγρασίας, επιλέγοντας το ποσοστό υγρασίας στο χώρο σας, βάσει των δικών σας αναγκών, μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα λειτουργιών. Η λειτουργία απόψυξης της συσκευής ξεκινά αυτόματα, όταν η θερμοκρασία χώρου είναι πολύ χαμηλή, για περαιτέρω προστασία της.

Κλειδώστε τις λειτουργίες του αφυγραντήρα για προστασία της συσκευής και αποφυγή άσκοπης χρήσης από μικρά παιδιά ή κατοικίδια, με τη λειτουργία Lock. Επιπλέον, ρυθμίστε αυτόματα την έναρξη ή τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής, βάσει της προκαθορισμένης ώρας που σας εξυπηρετεί, μέσω του χρονοδιακόπτη του αφυγραντήρα σας, μειώνοντας την κατανάλωση ρεύματος.

Η συσκευή σας ειδοποιεί τόσο με ηχητικό όσο και με οπτικό σήμα, όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ενώ τα ροδάκια και η πρακτική χειρολαβή μεταφοράς σας βοηθούν για την εύκολη μετακίνηση της συσκευής, στον χώρο που επιθυμείτε.

Μετά από διακοπή ρεύματος, συνήθως η επαναφορά ενός αφυγραντήρα γίνεται με υψηλή τάση. Για αποτροπή πιθανής βλάβης, η συσκευή ξεκινά τη λειτουργία της τρία λεπτά μετά την επαναφορά του ρεύματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i