AnyDoctor.gr - Για να βρίσκει κανείς όποιον γιατρό χρειάζεται!

Η online αναζήτηση συμπτωμάτων, παθήσεων και ιατρών είναι πλέον πιο διαδεδομένη από ποτέ, γεγονός που αναγκάζει και τον χώρο της υγείας να ενταχθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

γυναίκα γιατρός δεύτερη γνώμη υγεία nortonrsx

Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι σήμερα επιλέγουν το διαδίκτυο για να απευθύνουν τα ερωτήματά τους, να βρουν λύση στο πρόβλημά τους και τελικά να καλύψουν κάθε τους ανάγκη. Η πολύπλευρη και πολυποίκιλη αυτή τάση για αναζήτηση έχει μεταβάλλει τον τρόπο που πράττουμε καθημερινά ακόμα και στα πιο σημαντικά αγαθά στη ζωή μας όπως η υγεία. Η online αναζήτηση συμπτωμάτων, παθήσεων και ιατρών είναι πλέον πιο διαδεδομένη από ποτέ, γεγονός που αναγκάζει και τον χώρο της υγείας να ενταχθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Αυτό επιδιώκει και η AnyDoctor, η νέα πλατφόρμα αναζήτησης ιατρών. Η Operations Assistant Πένη Αργύρη εξηγεί τις νέες δυνατότητες που προσφέρει αυτή η καινοτόμα υπηρεσία.

Τι ακριβώς είναι η AnyDoctor;

Με απλά λόγια, η AnyDoctor είναι μία νέα δυναμική πλατφόρμα αναζήτησης και επικοινωνίας με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων σε συνδυασμό με την περιοχή πχ. ορθοπαιδικός αθήνα, οδοντίατρος θεσσαλονίκη, χειρουργός χαλάνδρι, ψυχολόγος αμπελόκηποι. Οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν πλέον με 3 μόνο «κλικ» να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά ή online με το γιατρό που ικανοποιεί τις ανάγκες τους. Σε αρχικό στάδιο, έχουν τη δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας να αναζητήσουν ιατρούς με βάση την ειδικότητα ή την περιοχή και ύστερα να ενημερωθούν για το προφίλ, το βιογραφικό και τις υπηρεσίες των ιατρών που ανταποκρίνονται στο αίτημα τους. Στη συνέχεια, είναι σε θέση να δουν διαθεσιμότητα των ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους ή τους τρόπους επικοινωνίας και άμεσα κι εύκολα να επισκεφτούν τον ιατρό που επιθυμούν. Με τα δεδομένα λοιπόν στη σύγχρονη πραγματικότητα να αλλάζουν διαρκώς, η AnyDoctor ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις και έρχεται να επαναπροσδιορίσει το χώρο της υγείας.

Πώς καταφέρνει η AnyDoctor να κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη τόσο των γιατρών όσο και των ασθενών;

Σκοπός της AnyDoctor είναι να φέρει ακόμη πιο κοντά τον ασθενή στον ιατρό και μέσα από έναν αξιόπιστο διαδικτυακό χώρο να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Αυτό το πετυχαίνει μεταξύ άλλων με εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για ιατρούς όλων των ειδικοτήτων από κάθε περιοχή της Ελλάδας και με τις εποικοδομητικές κριτικές των ασθενών που βοηθούν τους εν δυνάμει πελάτες να επιλέξουν τον κατάλληλο κάθε φορά για την αντιμετώπιση του προβλήματός τους.

Ταυτόχρονα, η AnyDoctor αποτελεί κι ένα αξιόπιστο εργαλείο για τους γιατρούς αφού οι ίδιοι μπορούν να διαλέξουν τον τρόπο προβολής τους στα ψηφιακά μέσα. Έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να προβάλλονται με βάση τη περιοχή, την ειδικότητα καθώς και συγκεκριμένες παθήσεις στις οποίες εξειδικεύονται. Οι ιατροί έχουν επιπλέον την ευκαιρία να αρθρογραφούν μέσω της πλατφόρμας. Έτσι, με διαθέσιμα ιατρικά άρθρα για κάθε πάθηση πχ παχυσαρκία, κύστη κόκκυγος, ρήξη μηνίσκου επιτυγχάνεται η ολοκληρωμένη ενημέρωση των ασθενών γύρω από πληθώρα ιατρικών θεμάτων.

Τι όφελος έχει κανείς από την επιλογή της AnyDoctor;

Οι υπηρεσίες της AnyDoctor είναι πολλαπλές και καλύπτουν κάθε νέα ανάγκη στον ψηφιακό κόσμο. Σημαντικός λόγος επιλογής της είναι η συνεργασία με την εταιρεία Forthright, την εταιρεία-πυλώνα του ιατρικού marketing στην Ελλάδα. Με την συνεισφορά και των δύο εταιρειών παρέχεται ουσιαστικά ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο προβολής στους ιατρούς όλων των κλάδων. Συγχρόνως, επωφελούνται και οι ασθενείς μιας και γρήγορα, εύκολα κι απλά είναι σε θέση να βρουν τον γιατρό που επιθυμούν. Τέλος, στα άμεσα νέα σχέδια των δύο εταιρειών είναι η αξιοποίηση του studio παραγωγής που διατίθεται στη Γλυφάδα και η δημιουργία του πρώτου ιατρικού καναλιού 24ωρης λειτουργίας στην Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα AnyDoctor μπορείτε να βρείτε στο www.anydoctor.gr

AnyDoctor.gr - Για να βρίσκει κανείς όποιον γιατρό χρειάζεται! - εικόνα 1

Eυχαριστούμε την Operations Assistant AnyDoctor Πένη Αργύρη για τις πληροφορίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i