Βράβευση της Helix2 για το Femiself στα Healthcare Business Awards 2017

Στην κατηγορία Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής, Καινοτομία στην Υγεία.

shutterstock_320805953 By BigLike Images

Η εταιρεία  Helix2 ερευνά και προωθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να παρέχει καινοτόμες ιατροτεχνολογικές λύσεις στις υπηρεσίες υγείας και διάγνωσης.

Στην προσπάθειά της αυτή, δημιούργησε το Femiself kit, το οποίο αφορά στην ανίχνευση, με εξειδικευμένες μεθόδους μοριακής βιολογίας, του DNA του HPV, σε κυτταρικά επιχρίσματα από το επιθήλιο του τράχηλου της μήτρας.

Το Femiself είναι σχεδιασμένο και έχει κατασκευαστεί για την διάγνωση και τυποποίηση του ιού HPV που προκαλεί δυσμορφίες στον τράχηλο. Αναλύει το DNA που συλλέγεται και απομονώνεται από το κυτταρικό υλικό του κόλπου, ανιχνεύει και τυποποιεί 40 στελέχη του ιού των θηλωμάτων (HPV), βοηθώντας στον έγκαιρο προσδιορισμό του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Η εταιρεία δεσμεύεται ώστε μελλοντικά να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να παρέχει καινοτόμες λύσεις, πληρώντας τα κριτήρια που έχουν τεθεί για την αξιοπιστία, τη σωστή εφαρμογή και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i