Δωρεάν διάθεση 21 τόνων αντισηπτικού από την Lavipharm για το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία της ΠΕΦ για δωρεάν παραγωγή αντισηπτικών προϊόντων.

daughter-holding-her-mothers-hand-outdoors-picture-id1012950914

Η Lavipharm, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πολιτείας και της κοινωνίας, και σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συμμετέχει στην παραγωγή και δωρεάν διάθεση αντισηπτικών διαλυμάτων, προκειμένου να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του συστήματος υγείας.

«Κύριο μέλημά μας», σχολίασε ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Lavipharm κ. Θανάσης Λαβίδας, «είναι η προστασία των συμπολιτών μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθήκοντος και καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στις αυξημένες ανάγκες περίθαλψης των ασθενών. Σήμερα, η κοινωνία χρειάζεται την έμπρακτη υποστήριξη όλων μας, με κάθε μέσο, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Επιβάλλεται να σταθούμε παραστάτες στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό υποστήριξης και τους φαρμακοποιούς, που όλοι τους αντιμετωπίζουν με σθένος πρωτοφανείς καταστάσεις. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία έχει χρέος να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας».

Δωρεάν διάθεση 21 τόνων αντισηπτικού από την Lavipharm για το Εθνικό Σύστημα Υγείας - εικόνα 1

Συνεισφέροντας έμπρακτα στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Lavipharm παρέλαβε 20 περίπου τόνους αιθυλικής αλκοόλης από το Υπουργείο Υγείας και παράγει στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία με αμείωτους ρυθμούς συνολικά 50.000 περίπου αντισηπτικά προϊόντα LAVISEPT των 500ml για διάθεση από την Πολιτεία στο σύστημα υγείας.

«Σε αυτή την εξαιρετική συγκυρία», τόνισε ο Chief Operating Officer & Country Manager του Ομίλου Lavipharm, κ. Παναγιώτης Γιαννουλέας, «η συνέχιση του έργου μας στην παραγωγή και στην εφοδιαστική αλυσίδα φαρμακευτικών και αντισηπτικών προϊόντων είναι πάνω από όλα καθήκον και έμπρακτη αλληλεγγύη. Η οικογένεια της Lavipharm βρίσκεται στις επάλξεις αυτής της συλλογικής προσπάθειας και ανταποκρίνεται χάρη στη συντονισμένη και αξιέπαινη προσπάθεια όλων των ανθρώπων μας».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i