O καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους

Η Gilead Sciences ήταν επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure® του "Άλμα Ζωής" που έγινε την 1η Οκτωβρίου 2023.

Gilead Sciences

Ήξερες ότι η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού στον άνδρα είναι ένας με δύο άνδρες σε κάθε 200 γυναίκες, δηλαδή 0,5-1%; Ο καρκίνος του μαστού είναι στο μυαλό μας μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, αφήνοντας τους άνδρες έξω από αυτό. Ήρθε η ώρα να διαδοθεί ολοκληρωμένα το μήνυμα. Η Gilead Sciences ήταν επίσημος χορηγός στο Greece Race for the Cure® του "Άλμα Ζωής" που έγινε την 1η Οκτωβρίου 2023.

Greece Race for the Cure

Τον φετινό Οκτώβριο η Gilead Sciences Ελλάδας, τονίζοντας την αναγκαιότητα για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού, κάνει τους άνδρες εργαζομένους της πρεσβευτές του μηνύματος "Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους" μέσα από την καμπάνια που "ντύνει" τα ΜΜΜ και τον Σταθμό Μετρό Συντάγματος.

Greece Race for the Cure

Είναι εκείνοι – οι σύζυγοι, οι γιοι, οι μπαμπάδες, οι σύντροφοι, οι αδελφοί, οι φίλοι, οι συνάδελφοι – που βρίσκονται δίπλα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, τις στηρίζουν, τις ενθαρρύνουν, τις γεμίζουν κουράγιο, πορεύονται μαζί τους σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της ίασης.

Greece Race for the Cure

Greece Race for the Cure

Με αφορμή τη φετινή καμπάνια, ο Σάββας Χαραλαμπίδης, γενικός διευθυντής της Gilead Sciences Ελλάδας, σημείωσε: "Για την Gilead η πρόληψη και ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού είναι ιδιαίτερα σημαντική υπόθεση, που την αντιμετωπίζουμε με ομαδική προσπάθεια, τόσο επιστημονικά όσο και σε κοινωνικό πεδίο. Στη φετινή μας καμπάνια οι άνδρες εργαζόμενοί μας αναλαμβάνουν ρόλο "πρωταγωνιστή” θυμίζοντάς μας ότι ο καρκίνος του μαστού δεν πρέπει να είναι –και δεν είναι – μόνο γυναικεία υπόθεση! Μας αφορά όλους και όλοι οφείλουμε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπισή του".

Greece Race for the Cure

 

Γενετική Συμβουλευτική: Το κλειδί στην πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του μαστού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i