8 συμβουλές για πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Δυναμικές γυναίκες μοιράζονται τη γνώση τους

17.03.2017

Γράφει: Madamefigaro.gr

εχεις διαβασει

8 συμβουλές για πιο υγιεινό τρόπο ζωής

Δεν ξεκινά κάθε πρωί με ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ, ένα θρεπτικό πρωινό κι εσένα να διαβάζεις με ηρεμία τη λίστα της ημέρας. Μερικές φορές, δεν ακούς ποτέ το ξυπνητήρι γιατί κάτι η δουλειά ή τα επιπλέον επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς έκοψαν ώρες από τον πολυπόθητο ύπνο.

Η μέρα δεν αρχίζει με θετικές σκέψεις και κανένα φλιτζάνι καφέ δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για όλες εκείνες τις φορές χρειάζεσαι μία έξτρα δόση θετικής ενέργειας και μία μικρή ώθηση για να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά.

“Ποτέ δεν ένιωσα πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, σχετικά με το ποια είμαι σαν γυναίκα. Σκέφτομαι όμως συνεχώς την υγεία μου, προσπαθώ να διασφαλίσω ότι τρέφομαι σωστά και ασκούμαι και παρακολουθώ τυχόν πόνους. Θέλω πραγματικά να “πετάω” όταν φτάσω στα 80 και τα 90″ – Michelle Obama.

“Αυτή είναι η παντοτινή συμβουλή μου στους ανθρώπους: Μάθετε να μαγειρεύετε, να δοκιμάζετε νέες συνταγές, να μαθαίνετε από τα λάθη σας, να είστε ατρόμητοι, και πάνω από όλα να διασκεδάζετε” – Julia Child.

“Υπάρχει ένα σιντριβάνι νεότητας: Είναι το μυαλό σου, τα ταλέντα σου, η δημιουργικότητα που φέρνεις στη ζωή και η ζωή των ανθρώπων που αγαπάς. Όταν μαθαίνεις να αξιοποιείς την πηγή αυτή, θα έχεις πραγματικά νικήσει το πέρασμα του χρόνου” – Sophia Loren.

Διάβασε τη συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Topics:

Περισσότερα από Υγεία

Best of network

#shapegreece