Κι όμως, ένα baby monitor με βοήθησε να γίνω καλύτερη και πιο ευτυχισμένη μαμά

Μπορεί ένα baby monitor να σε κάνει καλύτερη μαμά, θα αναρωτηθείς; Ναι, θα σου απαντήσω.

owlet

Οι πρώτοι μήνες με το μωράκι μου μετά τη γέννα ήταν τόσο δύσκολοι ψυχολογικά και σωματικά που ένιωθα ότι δεν έδινα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου στο παιδί μου.

Συχνά, όταν κοιμόταν το παιδί, αντί να ξεκουράζομαι κι εγώ, έκανα ησυχία για να ακούσω αν θα κλάψει, πήγαινα στην κούνια του για να τσεκάρω αν αναπνέει και σε κάθε ήχο που έκανε έτρεχα στο δωμάτιο για να δω αν πνίγηκε!

Η εξάντληση, οι αγωνίες, οι τύψεις, η έλλειψη ύπνου με είχαν μεταμορφώσει σε μια μαμά που απλά ήταν διαρκώς αγχωμένη και υπερπροστατευτική. Ευτυχώς, μετά από έρευνα στο διαδίκτυο και ρωτώντας άλλες μαμάδες φίλες μου, ανακάλυψα ένα τρόπο να κοιμάμαι πιο εύκολα τα βράδια και να βρίσκω και πάλι τον παλιό μου εαυτό: Μια συσκευή παρακολούθησης μωρών!

Εμπιστεύθηκα αμέσως μια συσκευή παρακολούθησης μωρών που δεν είναι ένα απλό baby monitor αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα. Το Monitor Duo από την Owlet προσφέρει εγγυημένα ασφάλεια στα μωράκια και στους γονείς, με το 94% να δηλώνουν ότι κάνουν έναν πιο ξεκούραστο ύπνο χάρη στην οθόνη παρακολούθησης.

Η συνέχεια στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i