Wrong shoe theory | Η διαφορετική συμβουλή μόδας που θα μεταμορφώσει το στιλ σου

Η λάθος συμβουλή μόδας για ένα πιο σωστό στιλ.

fashion istock

Κάνοντας μία αναζήτηση στα προφίλ των διάσημων fashion experts, θα παρατηρήσουμε πως όλοι τους μας προτείνουν πως θα φορέσουμε με σωστό τρόπο κάποιο item της γκαρνταρόμπας μας ή πώς θα φορέσουμε με στιλ κάποια τάση της μόδας.

Όλοι τους στοχεύουν στο σωστό ή καλύτερο στο αρμονικό αποτέλεσμα που μπορούμε να φορέσουμε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ. Αυτόν τον τρόπο αντιμετώπισης ήρθε να αλλάξει η στιλίστρια Allison Bornstein, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο παρουσίασε το "Wrong shoe theory", μία συμβουλή μόδας που πολύ γρήγορα κέρδισε την προσοχή των γυναικών που αγαπούν να πειραματίζονται με το στιλ τους, δοκιμάζοντας διαφορετικά combos.

H φιλοσοφία της Wrong shoe theory

Σύμφωνα με τη στιλίστρια Allison Bornstein, κάθε φορά που δημιουργείς ένα look, προσπάθησε να το ολοκληρώσεις με ένα ζευγάρι παπούτσια ή μία τσάντα που δεν είναι η αναμενόμενη επιλογή.

Για παράδειγμα, εάν συνδυάζεις ένα t-shirt με ένα σορτς, μπορείς να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι cowboy μπότες που θα κάνουν τη διαφορά ή εάν φορέσεις ένα αρκετά ladylike σύνολο με φόρεμα ρομαντικής αισθητικής, συνδύασε το με ένα ζευγάρι chunky loafers ή μποτάκια που θα κάνουν όντως τη διαφορά.

Με αυτήν τη συμβουλή μόδας, η Allison Bornstein προσπαθεί να μας περάσει το μήνυμα πως η επιλογή ενός διαφορετικού αξεσουάρ μπορεί να χαρίσει χαρακτήρα σε ένα σύνολό μας. Με αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε να σκεφτόμαστε περισσότερο "έξω από το κουτί", να πειραματιζόμαστε με διάφορους συνδυασμούς και εν τέλει να εξελίξουμε το στιλ μας με βάση την προσωπικότητά μας και όχι τους κλασικούς κανόνες μόδας.

Η συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i