Πώς θα υιοθετήσεις τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την άνοιξη σύμφωνα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Σε ποια items αξίζει να επενδύσεις φέτος την άνοιξη;

βαλια Βασίλης Μαντάς

Η άνοιξη είναι η εποχή που είναι συνώνυμο της άνθισης και της ανανέωσης, που δεν επηρεάζει αποκλειστικά και μόνο τη φύση, αλλά επίσης τη διάθεση και το στιλ μας. Οι νέες τάσεις της σεζόν σε συνδυασμό με τις συλλογές των αγαπημένων μας high street brands μόδας όπως η Zara και η Massimo Dutti δημιουργούν το τέλειο combo για να κάνουμε upgrade στο ντύσιμό μας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Για να πετύχεις λοιπόν τον στόχο σου και να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με βάση την επικαιρότητα της μόδας, χρειάζεται να επιλέξεις τις επικρατέστερες και σημαντικότερες τάσεις, αλλά και λίγη στιλιστική έμπνευση για το πως θα προσθέσεις τα εν λόγω trends στο ντύσιμό σου.

Ακριβώς σε αυτό το σημείο έρχεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία φωτογραφήθηκε για το Missbloom, φορώντας τέσσερα άκρως ανοιξιάτικα looks με κομμάτια από τη νέα συλλογή της Zara και της Μassimo Dutti, τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Πρόκειται να σε κάνουν να αισθανθείς η πιο κομψή και ενημερωμένη fashionista. Ποιες είναι λοιπόν οι τάσεις που αξίζουν την προσοχή σου;

#1 Το bohemian chic στιλ της νέας σεζόν

Η άνοιξη είναι η εποχή που μας προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο για το καλοκαίρι. Το ανοιξιάτικο στιλ λοιπόν είναι συνώνυμο των bohemian vibes και όχι άδικα. Μας βάζει αμέσως σε ένα ανάλαφρο κλίμα που το στιλ μας είναι cool, κομψό και πολύ μοντέρνο. Σύμφωνα με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου για bohemian chic εμφανίσεις, προσθέτοντας στη συλλογή σου ένα εμπριμέ twin set. Πιο συγκεκριμένα, η fashionista συνδύασε ένα εμπριμέ τοπ με φαρδιές τιράντες με μία χαμηλόμεση μακριά φούστα στο ίδιο μοτίβο από τη νέα συλλογή της Ζara. Ολοκλήρωσε το άκρως ενημερωμένο look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με ασημί μεταλλιζέ όψη.

Γιατί αξίζει να επενδύσεις σε twin sets; Είναι μία από τις συμβουλές μόδας οπυ αγαπούν πολύ οι fashion experts. Τα twin sets είναι ένα έτοιμο outfit, που επιλέγοντας το γλιτώνεις χρόνο στο styling. Ταυτόχρονα, εάν επιλέξεις ένα σετ σε εντυπωσιακό μοτίβο όπως αυτό της Βάλιας Χατζηθεοδώρου από τη Ζara, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό και πρόκειται να ξεχωρίσεις σε κάθε ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή περίσταση.

Κind Reminder: Ένα σετ όπως αυτό μπορεί να φορεθεί μαζί, αλλά και ξεχωριστά. Μπορείς δηλαδή τα φορέσεις τα δύο κομμάτια με διαφορετικό styling, δημιουργώντας περισσότερα looks.

Extra Tip: Ως καλά ενημερωμένη fashionista, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μία statement τσάντα που είναι διακοσμημένη με χρωματιστές χάντρες.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i