Γνώρισε το clinéa: Το 1o refillable skincare brand που μπήκε δυναμικά στον τομέα της ομορφιάς

Κατέρριψε τα όρια ανάμεσα σε επιστήμη και φύση και κατέκτησε ήδη τη skincare routine μας.

προιον ομορφιας

Όταν ένα brand συνδέει την ομορφιά της φύσης με την ομορφιά της επιδερμίδας, για εμάς έχει ξεχωριστή αξία. Κάπως έτσι, λοιπόν, στα πλαίσια της συνεχόμενης beauty αναζήτησης γνωρίσαμε και το νέο "clean” brand clinéa, το οποίο ξεχωρίσαμε αμέσως γιατί με τον πιο καινοτόμο τρόπο συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως.

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη της ίδιας της εταιρίας για την ομορφιά και το περιβάλλον. Έτσι μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης δημιούργησε τον απόλυτο συνδυασμό δραστικών συστατικών υψηλής απόδοσης με ισχυρά φυσικά συστατικά για να προσφέρεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Φυσικά σε όλα αυτά βασικός πυλώνας ήταν και είναι η υπόσχεση του brand να παραμείνει πιστό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Κάθε λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για να δημιουργηθεί ένα "clean” beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης

Όλα τα προϊόντα clinéa, δημιουργούνται κάτω από τις αυστηρές προϋποθέσεις μιας "clean” φιλοσοφίας ανάπτυξης προϊόντων, χρησιμοποιώντας μόνο συστατικά που σέβονται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον. Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται ακόμα και στις συσκευασίες, οι οποίες είναι επαναγεμιζόμενες. Έτσι, όταν τελειώνει το αγαπημένο μας προϊόν αντί να το αντικαταστήσουμε απλά το ξαναγεμίζουμε- μια σωτήρια κίνηση για το περιβάλλον, καθώς εξοικονομούμε κάθε φορά -για εμάς και τον πλανήτη- το 88% της συσκευασίας.

Συγκεκριμένα η εσωτερική κάψουλα είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, ενώ τα σωληνάρια και τα μπουκαλάκια αποτελούνται από 51% και 100% ανακυκλωμένο πλαστικό αντίστοιχα.

Σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION): Η καινοτόμος σύσταση που αναζωογονεί την επιδερμίδα

Πρωταγωνιστής όλων των προϊόντων clinéa είναι το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters (4B INNOVATION). Με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιο-ινουλίνη και εκχύλισμα κομπούχας που συμβάλλουν στην προστασία των 4 πυλώνων ισορροπίας του δέρματος (δηλαδή το μικροβίωμα, το pH, ο φυσικός φραγμός και η κυτταρική επικοινωνία), καθεμία από τις 4 ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων χαρίζει υγιή και αναζωογονημένη επιδερμίδα ξαναγεμίζοντάς τη με ό,τι ακριβώς χρειάζεται.

Μια σειρά για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας μας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Γνωρίζουμε ότι ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω στην υγεία της επιδερμίδας μας, έτσι αυτή η σειρά είναι σχεδιασμένη για να αφαιρεί κάθε ρύπο και μακιγιάζ και για να προσφέρει φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε απλά εμείς, είναι να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν για τις ανάγκες τις δικής μας λιπαρής, μικτής ή ακόμη και εξαιρετικά ευαίσθητης επιδερμίδας.

Δες περισσότερα στο elle.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i