Η νυχτερινή σειρά αντιγήρανσης που θα κάνει θαύματα στην επιδερμίδα σου

Τα καινοτόμα, πολυτελή προϊόντα που θα σου χαρίσουν άμεσα πιο νεανικό και λαμπερό δέρμα.

skin iStock

Το νεανικό, λείο, λαμπερό δέρμα είναι ο διακαής πόθος των περισσότερων γυναικών. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να το διατηρήσουμε υγιές και δυνατό για ακόμα περισσότερο.

Είναι γεγονός ότι τη νύχτα ενεργοποιούνται όλες οι επανορθωτικές και αναγεννητικές δυνάμεις της επιδερμίδας μας, τη στιγμή που καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας το δέρμα επικεντρώνεται στο να προστατεύεται από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αυτές οι λειτουργίες είναι ισχυρές στη νεανική επιδερμίδα, εξασθενούν όμως καθώς μεγαλώνουμε και η επιδερμίδα μας είναι επιρρεπής σε μεγαλύτερες βλάβες που οδηγούν σε πιο ορατά σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και λάμψης. Για να ανακάμψει από τις βλάβες που προκαλούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να προετοιμαστεί για να καταπολεμήσει της επιθέσεις της επόμενης ημέρας, η επιδερμίδα πρέπει να επανέλθει στην αρχική της λειτουργία επανόρθωσης και αναγέννησης.

Η Sisley παρουσιάζει τη νέα συλλογή Supremÿa At Night, τη νυχτερινή περιποίηση αντιγήρανσης, που αποτελείται από το The Supreme Anti-Aging Skin Care και τη The Supreme Anti-Aging Cream.

sisley

Με το νέο Fundamental Regeneration Complex που βρίσκεται στην καρδιά της Supremÿa At Night Supreme Anti-Aging Skin Care and Cream, η Sisley ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην αντιγήρανση. Η έρευνα εντόπισε τρεις νέες δράσεις - τρεις νέους βιολογικούς στόχους - μέσα στα κύτταρα για την ενεργοποίηση της νυχτερινής αναγέννησης της επιδερμίδας: επανασυγχρονισμός, επανόρθωση και αποτοξίνωση.

 

Το Fundamental Regeneration Complex είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από ισχυρά ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης που αναπτύχθηκε για αυτούς τους διαφορετικούς στόχους. Προσφέρει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα εργαλεία για να καλύψει αυτές τις τρεις βασικές ανάγκες την κατάλληλη στιγμή. Σε συνδυασμό με ισχυρά ενεργά συστατικά, το Fundamental Regeneration Complex εξασφαλίζει τις 25 δράσεις αντιγήρανσης της συλλογής Supremÿa At Night Supreme Anti-Aging Skin Care and Cream: αναδόμηση και οξυγόνωση της επιδερμίδας, σύνθεση κολλαγόνου, ενυδάτωση, θρέψη και πολλά άλλα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά: οι λεπτές γραμμές μειώνονται. Η επιδερμίδα φαίνεται ξεκούραστη, λεία και σφριγηλή. Ακτινοβολεί με λάμψη. Κάθε νύχτα είναι όλο και πιο νεανική.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i