Τα 7 ανεπιτήδευτα κομψά χτενίσματα στα οποία ορκίζονται οι Σκανδιναβές

Τα καθημερινά hair looks που έχουν σε rotation οι πιο διάσημες Σκανδιναβές fashionistas.

Σκανδιναβές fashionistas iStock

Αν κάτι γνωρίζουν πολύ καλά οι Σκανδιναβές, αυτό είναι πώς να δείχνουν ανεπιτήδευτα cool. Μπορεί να είναι συνυφασμένες με ζεστά outfits με oversized puffers, beanies και πλεκτά, ωστόσο τα Scandi girls παραδίδουν μαθήματα στιλ όλο το χρόνο, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις τους με μερικά από τα πιο εύκολα και ταυτόχρονα απόλυτα stylish χτενίσματα. Ιδού εκείνα που έχουν σε rotation χειμώνα-καλοκαίρι:

Claw Twist

Γνωστές για το ανεπιτήδευτα κομψό στιλ τους, οι Σκανδιναβές δεν θα μπορούσαν παρά να δώσουν την έγκρισή τους στην τάση των claw clips. Πολλές είναι εκείνες, που τόσο τους καλοκαιρινούς, όσο και τους χειμερινούς μήνες, μαζεύουν πρόχειρα τα μαλλιά τους σε twists τα οποία στερεώνουν με κλάμερ ολοκληρώνοντας την effortlessly cool εμφάνισή τους. 

Low Bun

Καθώς ο καιρός στη βόρεια Ευρώπη τις περισσότερες μέρες του χρόνου είναι συχνά άστατος "αχρηστεύοντας" το heat styling, πολλές έχουν κάνει τα messy buns στη βάση του αυχένα μέρος του signature style τους.

Hair Clips

Ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις ακόμα και το πιο απλό χτένισμα είναι διακοσμώντας το με hair accessories. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι Σκανδιναβές, οι οποίες διακοσμούν συχνά τα ελεύθερα μαλλιά τους με hair clips. 

Braided Ponytail

Η κλασική, απλή πλεξούδα αποτελεί μέρος του χαρακτηριστικού στιλ των Σκανδιναβών fashionistas. Όχι τυχαία. Είναι εύκολη, γρήγορη και χαρίζει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i