Το εύκολο χτένισμα που χαρίζει έξτρα πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Οι σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού το ανέδειξαν σε μία από τις top επιλογές της επόμενης σεζόν.

χτενισμα Splash News/Ideal Image

Το κλασικό low bun δεν είναι η μόνη επιλογή σας όταν αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο να μαζέψετε τα μαλλιά σας πίσω χωρίς όμως να θυσιάσετε την κομψότητα του στιλ σας. Η χαμηλή αλογοουρά είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στην hairstyling φαρέτρα σας, καθώς με μικρές παραλλαγές μπορεί να ολοκληρώσει κάθε εμφάνιση χαρίζοντας κάθε φορά έναν ελαφρώς διαφορετικό αέρα. 

Όπως απέδειξε η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τα shows για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, τα low ponytails είναι εξίσου εύκολα στη δημιουργία και ταυτόχρονα κομψά με τα low buns και μπορούν να συμπληρώσουν κάθε εμφάνισή σας, από το γραφείο το πρωί και μια χαλαρή βόλτα το απόγευμα, μέχρι ένα δείπνο ή μια επίσημη έξοδο το βράδυ. Ιδού οι διαφορετικές εκδοχές που πρότειναν οι σχεδιαστές μέσα από τα shows τους:

Balmain

Για το SS24 show του οίκου Balmain, ο lead hairstylist Sam McKnight μετέτρεψε την κλασική χαμηλή αλογοουρά στο απόλυτο chic hairstyle. Χρησιμοποιώντας προϊόντα της δικής του σειράς, επίτρεψε στη φυσική υφή των μαλλιών των μοντέλων να λάμψει, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα sleek φινίρισμα στο χτένισμα. 

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i