Glass lips: Πώς θα πετύχεις τα λαμπερά, glossy χείλη που είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος

Λάμψεις παντού.

Lips iStock

Διάφανα, super-glossy και ζουμερά: έτσι θα περιγράφαμε τα "glass lips", τα σχεδόν διάφανα χείλη που ακτινοβολούν υγεία. Ένα εφέ που έχει γίνει τάση τον τελευταίο καιρό, ιδίως μετά το virality που έχουν αποκτήσει τα lip gloss & lip oils, που πλέον προτιμώνται ακόμα περισσότερο και από τα κραγιόν.

DIY mani: Η πανεύκολη κίνηση που θα μετατρέψει ακόμα και το πιο απλό μανικιούρ σε απόλυτα γιορτινό

Δες παρακάτω πώς μπορείς να πετύχεις κι εσύ αυτό το juicy εφέ:

#1. Χρησιμοποίησε ένα ενυδατικό και σούπερ λαμπερό κραγιόν στα χείλη. Προτίμησε μια απόχρωση κοντά στον δικό τους τόνο, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει εντελώς φυσικό. 

#2. Κάνε καλό blending του χρώματος με τα χείλη σου, έτσι ώστε να φαίνεται σαν να μην φοράς καθόλου κραγιόν. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σου για να δουλέψεις πολύ καλά το προϊόν.

#3. Στη συνέχεια, πέρασε με ένα πινέλο λίγο διάφανο lip gloss πάνω από το χρώμα, για περισσότερη λάμψη. Μπορείς επίσης να διαλέξεις ένα extra shiny lip gloss που έχει όμοια απόχρωση με το κραγιόν σου.

10 αρωματικά, festive κεριά που θα σε βάλουν αμέσως σε xmas mood

#4. Τέλος, ξαναπέρασε το κραγιόν που χρησιμοποίησες στην αρχή, για να τοποθετηθεί και άλλο χρώμα στην περιοχή. Έλεγξε στον καθρέφτη αν σου αρέσει το αποτέλεσμα, και ανάλογα διόρθωσε με περισσότερο lip top coat.

Bonus tip: Σημαντική προϋπόθεση για ένα άψογο αποτέλεσμα, να έχεις ενυδατώσει και περιποιηθεί πολύ καλά τα χείλη σου, ιδίως σε περίπτωση που εμφανίζεις ξηρότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i