To skincare που χρειάζεσαι για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Η ελληνική σειρά ολιστικής περιποίησης M COSMETICS που αξίζει να γνωρίσεις.

skin iStock

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, το στρες αλλά και εξωτερικοί ατμοσφαιρικοί παράγοντες όπως οι έντονες αυξομοιώσεις της θερμοκρασίας και η υγρασία έχουν ως αποτέλεσμα μερικές όχι τόσο θετικές επιπτώσεις στην υγεία της επιδερμίδας μας. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου αλλά και την πάγια επιθυμία των γυναικών να θέλουν μια υγιή, λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, οδηγεί την πλειονότητα να έχει ως πρωταρχικό στόχο τη σωστή περιποίησή του προσώπου. Και δεν νοείται "σωστή", χωρίς τα κατάλληλα και πιο ποιοτικά προϊόντα skincare. 

Η Medical Pharmaquality και η Μαρία Μπεκατώρου δημιούργησαν μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων που εφαρμόζει τη φιλοσοφία της ολιστικής περιποίησης. Η σειρά καταφέρνει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης που απογειώνει την καθημερινότητα της φροντίδας του προσώπου, μετατρέποντας την σε μια πράξη αυτοφροντίδας και ευεξίας. Χρησιμοποιώντας ισχυρά συστατικά και την προηγμένη τεχνολογία της βιομιμητικής επιστήμης, η σειρά M COSMETICS είναι σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, ενισχύοντας τη φυσική λάμψη και υγεία του δέρματος ενώ παράλληλα προσφέρει διπλή αντιγηραντική δράση και βαθιά ενυδάτωση.

skincare

Τα προϊόντα μιμούνται τις λειτουργίες που χρησιμοποιεί η φύση για να επανορθώσει τη φθορά. Αυτό σημαίνει ότι πετυχαίνουν για το δέρμα την ισορροπία, αποφεύγοντας συστατικά που μπορεί να το βλάψουν. Αυτή η προσέγγιση εγγυάται ότι τα προϊόντα είναι ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, επούλωση, αντιγήρανση. Χωρίς parabens και βλαβερά συστατικά, τα προϊόντα της M COSMETICS είναι και θα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, σεβόμενα τόσο την υγεία του δέρματος όσο και το περιβάλλον.

Επιπλέον, η Medical Pharmaquality είναι μια Eλληνική, φαρμακευτική εταιρεία η οποία παράγει τα προϊόντα στα εργαστήρια της στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει το ελληνικό κλίμα, εμπνέεται από την ελληνική φύση και δημιουργεί προϊόντα για τις συνθήκες που αντιμετωπίζει το δέρμα των ανθρώπων που ζουν στην Ελλάδα προσαρμόζοντας τα συστατικά της στις ανάγκες του.

Τέλος, αυτό που κάνει αυτή τη σειρά μοναδική είναι η χρήση συστατικών που συνήθως συναντάμε σε ακριβά κέντρα περιποίησης. Τα βιομιμητικά συστατικά, οι βιταμίνες, οι ενυδατικοί παράγοντες, τα ενεργά δραστικά συστατικά είναι επιλεγμένα για την ικανότητά τους να δρουν στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i