Τα σημάδια που αγαπώ στο σώμα μου και εκείνα που (πλέον) θέλω να αποχωριστώ

Πώς αποχωρίστηκα σημάδια ετών που μου χαλούσαν τη διάθεση και ποια είναι εκείνα που θέλησα να συνεχίσω να φέρω για δικούς μου λόγους

hansaplast unsplash

Σας συμβαίνει και εσάς το εξής παράδοξο; Να οικειοποιηθείτε ένα σημάδι στο σώμα σας και να μην μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας χωρίς αυτό; Ένα από αυτά είναι ένα μικρό σημαδάκι στο πόδι μου, που απέκτησα (μετά δακρύων !). Το χτύπημα τότε δεν το είχα πάρει καθόλου καλά, αλλά το σημάδι που μου θυμίζει μέχρι σήμερα εκείνη την πτώση, για κάποιο παράδοξο λόγο, δεν θέλω πλέον να το αποχωριστώ.

Υπάρχουν και άλλα όμως, πιο πρόσφατα σημάδια που μου φέρνουν χαμόγελα κάθε φορά που τα αντικρίζω. Όπως είναι εκείνο που απέκτησα στη γέννηση της κόρης μου με καισαρική τομή.

Είναι και εκείνα όμως που αν είχα την επιλογή -ευχαρίστως και χωρίς δεύτερη σκέψη - θα τα έσβηνα από πάνω μου. Και το πέτυχα με τον πιο απλό τρόπο. Χάρη στην Hansaplast αποχωρίστηκα σημάδια ετών, χρησιμοποιώντας απλά, τα νέα καινοτόμα επιθέματα Ανάπλασης Ουλών. Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν μετά από 4 εβδομάδες χρήσης (αν και ο προτεινόμενος χρόνος είναι 8 εβδομάδες συνεχούς χρήσης για 12 ώρες καθημερινά) είδα τις ουλές μου, πιο απαλές, λείες και επίπεδες.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i