Δωρεά προς τον οργανισμό We4All εις μνήμην Ευάγγελου Σπανού

Την οικονομική στήριξη προγράμματος δενδροφύτευσης του We4All σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας ανέλαβε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

βιοιατρική istock

Την οικονομική στήριξη προγράμματος δενδροφύτευσης του We4All σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας, των οποίων το οικοσύστημα έχει πληγεί λόγω πρόσφατων πυρκαγιών, ανέλαβε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κατόπιν συμφωνίας συνεργασίας και συνδρομής του οργανισμού, η οποία ολοκληρώθηκε εντός του Απριλίου.

Η πρωτοβουλία αυτή του Ομίλου που υπηρετεί τις αξίες της βιωσιμότητας, του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς αποφασίσθηκε εις μνήμην του Ιδρυτή της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ Ευάγγελου Σπανού, στην τέταρτη επέτειο της απώλειάς του (18.4.20).

Ο Ευάγγελος Σπανός, ξεκινώντας το 1980, διαμόρφωσε με το έργο του νέα δεδομένα σε επίπεδο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ελλάδα, καθώς και ως προς την εισαγωγή και αξιοποίηση πρωτότυπων και καινοτόμων εξετάσεων με απτά οφέλη για χιλιάδες πολίτες κάθε χρόνο. Παράλληλα με τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός Ομίλου που σταθερά υπηρετεί την Υγεία, ο Ευάγγελος Σπανός κατέδειξε με τη διαχρονική δράση του τον τρόπο που η επιχειρηματική βιωσιμότητα και ανάπτυξη μπορεί να μεταφράζεται σε κοινωνικό όφελος και να παράγει επιστημονική αξία.

"Ο Ευάγγελος Σπανός δημιούργησε ένα νέο οικοσύστημα υπηρεσιών υγείας και έρευνας, το οποίο απολαμβάνουν εκατομμύρια εξεταζόμενοι και ασθενείς κάθε χρόνο. Τιμώντας τη μνήμη του επιλέξαμε, φέτος, να στηρίξουμε έναν οργανισμό που συνδράμει τα δάση μας, αναγεννώντας καμένες εκτάσεις. Κάθε δέντρο που θα φυτευθεί στο πλαίσιο της δωρεάς μας θα στέκει ισχυρή υπενθύμιση των τριών αρχών που χαρακτήρισαν το έργο του Ιδρυτή μας: Ότι για να πετύχει κάθε εγχείρημα θα πρέπει να έχει σωστές βάσεις, υψηλούς στόχους και διευρυμένο όφελος και αποτύπωμα." δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Στο πλαίσιο της δωρεάς αυτής ύψους €10.000, ο Όμιλος συμμετέχει ως "Guardian" στην περιβαλλοντική συμμαχία της We4all, γεγονός που συνεπάγεται μεταξύ άλλων και δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των εργαζομένων αλλά και του κοινού της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, διευρύνοντας περαιτέρω τα προσδοκώμενα οφέλη για τα θέματα περιβάλλοντος και αειφορίας.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i