Μικρές Οικογενειακές Φάρμες: Νέες, υγιεινές διατροφικές επιλογές από τη ΔΕΛΤΑ

δελτα Courtesy of Δέλτα

Ο αγώνας της σύγχρονης γυναίκας αλλά και της σύγχρονης μητέρας να ανταποκριθεί στην υψηλών απαιτήσεων καθημερινότητά της είναι διαρκής. Και απαιτεί δράση σε πολλαπλά επίπεδα, βασικότερο των οποίων είναι η διατροφή. Τόσο της ίδιας όσο και της οικογένειάς της. Μια έννοια καθημερινή. Έννοια να κάνει τις σωστές επιλογές, που θα διατηρούν τα αποθέματα ενέργειάς της υψηλά αλλά και να φροντίζει την υγεία των παιδιών της.

Η εταιρία γαλακτοκομικών ΔΕΛΤΑ, συνδεδεμένη δεκαετίες τώρα με την ελληνική οικογένεια, δημιούργησε δύο νέα γαλακτοκομικά προϊόντα, δύο επιλογές υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών για κάθε οικογένεια: έφερε στο τραπέζι το νέο φρέσκο βιολογικό γάλα, από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες και το νέο φρέσκο κατσικίσιο γάλα που συλλέγονται καθημερινά από μικρούς παραγωγούς της ελληνικής περιφέρειας.

δελτια

Οι δύο νέες παραπάνω ποιοτικές επιλογές γάλακτος της σειράς "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" συλλέγονται καθημερινά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και φτάνουν στο ποτήρι μας, στην ειδική σχεδιασμένη διάφανη συσκευασία που παρέχει ειδική προστασία από το φως. Το προϊόν διατηρεί έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά, τη μεστή παραδοσιακή του γεύση και την πυκνή υφή του.

δελτα

Δεν είναι, όμως, μόνο το γάλα αλλά η νέα ,φιλικότερη προς το περιβάλλον, συσκευασία της σειράς "Μικρές Οικογενειακές Φάρμες" με ανακυκλωμένο πλαστικό έως και 35% rPet και μεταλλικό καπάκι που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην κατηγορία του γάλακτος.

δελτα

Νέα, σύγχρονα προϊόντα που απαντούν στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης οικογένειας, αποτελούν λύση τόσο για τους γονείς όσο και τα παιδιά, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες αλλά και στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι, πλέον, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i