Αυτό το νέο vegan πρωτεϊνούχο ρόφημα θα γίνει το ιδανικό υποκατάστατο των γευμάτων σου

Ενίσχυσε τη μέρα σου με αυτή τη νέα υγιεινή επιλογή.

Πρωτεϊνούχο Ρόφημα iStock

Είτε είσαι vegan, είτε έχεις επιλέξει περισσότερες διατροφικές επιλογές φυτικής προέλευσης, η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι σημαντική για μια ισορροπημένη διατροφή. Ενίσχυσε τη μέρα σου με το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) της Herbalife Nutrition που αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για την ενίσχυση της καθημερινής σου πρόσληψης σε πρωτεΐνη.

Το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) με γεύση βανίλια και κρεμώδης υφή είναι ένα 100% Vegan προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (15g ανά μερίδα), ενώ περιέχει 22 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου και των βιταμινών Β12, C και D. Το νέο Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη, φυσικώς ευρισκόμενη λακτόζη, τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες, ενώ περιέχει γλυκαντικές ύλες από φυσικώς ευρισκόμενο γλυκαντικό από φύλλα του φυτού Στέβια. 

172K_GR_CY_PDMVegan_Square_1300px

Το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό με το Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1, για ένα γευστικό, υγιεινό και θρεπτικό vegan υποκατάστατο γεύματος, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, το οποίο μπορεί να προετοιμαστεί σε αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς. Πρόκειται για το νέο μέλος της οικογένειας των Vegan προϊόντων της Herbalife Nutrition, για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

ΧΡΗΣΗ: Απόλαυσε το Vegan Πρωτεϊνούχο Ρόφημα (PDM Vegan) προϊόν ως δεκατιανό ή ως απογευματινό σνακ, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή, ως μέρος ενός υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής. Ανάμειξε 2 scoops (28 g) σκόνης σε 250 ml κρύο νερό ή 3 scoops (42 g) σκόνης σε 375 ml κρύο νερό, ανάλογα με τις διατροφικές σου ανάγκες σε πρωτεΐνη. 

Επίσης, μπορείς να το αναμείξεις με την αγαπημένη σου γεύση του Πρωτεϊνούχου Ροφήματος Formula 1 για το απόλυτο vegan, θρεπτικό και υγιεινό υποκατάστατο γεύματος, προσθέτοντας 2 scoops του Vegan Πρωτεϊνούχου Ροφήματος (PDM Vegan) και 2 scoops από το αγαπημένο σου Formula 1 σε 300 ml νερό, ανακίνησε και απόλαυσε! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.herbalife.gr  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i