Σημαντικές διακρίσεις για τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ: Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού Superior Taste Awards.

γιαούρτι iStock

Στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού Superior Taste Awards, του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, η ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και για τα 14 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αποδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά την ανώτερη ποιότητα και γεύση των προϊόντων που παράγει.

  • Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν: Το Κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό με 2% και το ΔΩΔΩΝΗ Authentic Greek Yoghurt 5%. 

Χ

  • Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, διακρίθηκαν αγαπημένα γιαούρτια οπως: το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 8%, το ΔΩΔΩΝΗ Authentic Greek Yoghurt 10%, το ΔΩΔΩΝΗ Authentic Greek Yoghurt 0% λιπαρά, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό 6% και 2% λιπαρά. Παράλληλα, τη διάκριση των 2 αστεριών έλαβε η ΔΩΔΩΝΗ Φέτα χωρίς λακτόζη καθώς και το νέο ΔΩΔΩΝΗ Spread με γεύση Φέτα Π.Ο.Π , ένα αλειφώμενο προϊόν φτιαγμένο με την αυθεντική Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ από 100% αιγοπρόβειο γάλα και το μοναδικό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ.
  • Τέλος, με 1 χρυσό αστέρι βραβευτήκαν τα νέα ΔΩΔΩΝΗ Με Φρούτα, με φράουλα και ροδάκινο, καθώς και τα ΔΩΔΩΝΗ Spread με τις γεύσεις Φέτα Π.Ο.Π - κόκκινη πιπεριά και Φέτα με ντομάτα- βασιλικό.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, CEO της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε: "Οι διακρίσεις και δη οι διεθνείς, επισφραγίζουν κι ενδυναμώνουν τη δέσμευση μας στο να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.  Αυτές οι νέες επιβραβεύσεις τοποθετούν τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα αποδεικνύοντας πως η αυθεντική και ποιοτική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ μεταφέρεται και αναγνωρίζεται. Δέσμευσή μας για το μέλλον, αποτελεί το να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i