ΙVYBEARS | H νέα γενιά συμπληρωμάτων διατροφής που κάνουν τη διαφορά!

Δοκίμασε τα συμπληρώματα διατροφής ΙVYBEARS και δες μεγάλη βελτίωση στην υγεία σου.

bitamins

Εάν ψάχνεις ένα συμπλήρωμα διατροφής για να ενισχύσεις τα μαλλιά σου, τα νύχια σου, να τονώσεις το ανοσοποιητικό σου, να μειώσεις την ένταση και το στρες και να αποκτήσεις ενέργεια, δοκίμασε τα συμπληρώματα διατροφής ΙVYBEARS. Παράγονται 100% στη Γερμανία, δεν έχουν υποστεί έντονη θερμική επεξεργασία κατά την παραγωγή τους, ώστε να μην καταστραφούν τα θρεπτικά τους συστατικά, ενώ περιέχουν ζάχαρη και όχι γλυκαντικές ουσίες για τους εξής λόγους:

Ο ανθρώπινος οργανισμός αναγνωρίζει τη ζάχαρη επομένως τη μεταβολίζει ευκολότερα από τις γλυκαντικές ουσίες. Η περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι μικρή (τα 5G ημερήσιας δόσης περιέχουν 1,2 – 2,2 G ζάχαρης). δηλαδή ούτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού. 

Οι γλυκαντικές ουσίες έχουν κατηγορηθεί ότι αλλοιώνουν τη χλωρίδα του εντέρου και για γαστρεντερικές διαραταχές.

Επίσης, η κατανάλωση γλυκαντικών ουσίων δε δίνει εντολή στον εγκέφαλο ότι υπάρχει αίσθημα κορεσμού, επομένως συνεχίζεις να πεινάς.

Τα μασώμενα ζελεδάκια αρκουδάκια απορροφώνται αποτελεσματικότερα και γρηγορότερα σε σχέση με τις κάψουλες και τα δισκία, τα οποία θέλουν χρόνο για να διασπαστούν στο στομάχι και να απορροφηθούν από τον οργανισμό.

Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω συμπληρώματα

ΙVYBEARS WOMEN’S HAIR

Βιταμινούχα ζελεδάκια-αρκουδάκια για τα μαλλιά, επιστημονικά παρασκευασμένα που βελτιώνουν τα μαλλιά. Πολύ εύκολα στη χρήση.

Τι περιέχει: Αυτή η θρεπτική φόρμουλα είναι βασισμένη στη Βιοτίνη, το Φολικό οξύ και τη Βιταμίνη Β12 που ενισχύει τα μαλλιά,  η οποία προσφέρει τα απαραίτητα συστατικά για υγιή ανάπτυξη τους. Τονώνει, ενώ έχει διπλή υποστηρικτική δράση: ενδυναμώνει και προσφέρει λάμψη στα μαλλιά και τα νύχια.

Απευθύνεται: Στις γυναίκες που έχουν ανάγκη από τόνωση, ενδυνάμωση και λάμψη σε μαλλιά και νύχια.

IVYBEARS RESTFUL SLEEP

Νόστιμα ζελεδάκια-αρκουδάκια, με μελατονίνη και εκχύλισμα μελισσόχορτου που υποστηρίζουν φυσικά έναν ευχάριστο και ήρεμο ύπνο.

Τι περιέχει: Μελατονίνη και εκχύλισμα μελισσόχορτου. 

Απευθύνεται: Σε όσους έχουν ανάγκη να ρυθμίσουν τον κύκλο του ύπνου τους με φυσικό τρόπο. Συνίσταται να χορηγείται 1 με 2 ώρες πριν τον ύπνο.

IVYBEARS STRESS RELIEF

Ζελεδάκια-αρκουδάκια, επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών για να προσφέρουν ισορροπία στην καθημερινότητα σου.

Τι περιέχει: Κατάλληλες δόσεις Λάκτιου, L-Θεανίνης και εκχυλίσματος μελισσόχορτου, καθώς και βιταμίνη Β6, που προσφέρουν εσωτερική ισορροπία και ηρεμία με φυσικό τρόπο.

Απευθύνεται: Σε όσους που έχουν ανάγκη από χαλάρωση και μείωση του στρες.

IVYBEARS VIBRANT SKIN

Ζελεδάκια-αρκουδάκια με υπέροχη γεύση, επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών, σχεδιασμένο να ενυδατώνει και να κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.

Τι περιέχει: Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, ώστε να παρέχουν στο δέρμα έναν εξαιρετικά αποτελεσματικό συνδυασμό επιλεγμένων θρεπτικών συστατικών, για την ανανέωση των δομών κολλαγόνου από μέσα προς τα έξω.

Απευθύνεται: Ως συμπληρωματική θεραπεία ενυδάτωσης και αύξησης της ελαστικότητας του δέρματος εκ των έσω.

IVYBEARS BOOST IMMUNE

Ζελεδάκια-αρκουδάκια με υπέροχη γεύση, επιστημονικά παρασκευασμένα με vegan σύμπλεγμα βιταμινών σχεδιασμένο να βελτιώνει την υγεία σου.

Τι περιέχει: Είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες D2, B12, C, και άλλες, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Απευθύνεται: Σε όσους που έχουν ανάγκη να ενισχύσουν & να τονώσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

IVYBEARS SUPERPOWER KIDS

Νόστιμα ζελεδάκια-αρκουδάκια με γεύση μούρων για να ενισχύσουν την ευεξία του παιδιού. Έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν θρεπτικά κενά και να υποστηρίξουν τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών σε θρεπτικά συστατικά.

Τι περιέχει: Βιταμίνες A, Β2, B6, C, D2, E και άλλες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.

Απευθύνεται: Σε παιδιά άνω των τριών ετών ώστε να συμπληρώσουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΝΑ λαμβάνονται ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ (Επίσης όχι άλλα γλυκά ή συμπληρώματα συγχρόνως), ούτε να το φάνε μετά το βούρτσισμα των δοντιών.

IVYBEARS BOOST TAN

Ζελεδάκια-αρκουδάκια με γεύση καλοκαιριού, επιστημονικά παρασκευασμένα με σύμπλεγμα βιταμινών σχεδιασμένο για λαμπερό καλοκαιρινό δέρμα.

Τι περιέχει: Με κατοχυρωμένη φόρμουλα με β-καροτένιο, βιταμίνη D2 και βιταμίνη Α προσφέρουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο τη βελτιστοποίηση του μαυρίσματος και την απόλυτη προστασία κατά των ελευθέρων ριζών. Τα IVYBEARS BOOST TAN βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Απευθύνεται: Σε όσους που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας τους, προστατεύοντας τη από τις ελεύθερες ρίζες.

IVYBEARS PROTEIN BOOST

Είναι το πρώτο ζελεδάκι - αρκουδάκι πρωτεΐνης στον κόσμο με 5 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ανά ζελεδάκι - αρκουδάκι.

Τι περιέχει: Παρέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα, θειαμίνη, ταυρίνη, βιταμίνες Β6, Β12, C και νιασίνη κι έχουν απίστευτα νόστιμη γεύση. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με bodybuilders και fitness addicts και δημιουργήθηκε το τέλειο προϊόν για να ενισχύσει το σώμα με επιπλέον BCAA για πλήρη αποκατάσταση και ανάπτυξη των μυών μετά την προπόνηση.

Απευθύνεται: Σε ενήλικες που χρειάζονται συμπλήρωμα πρωτεΐνης για να τονώσουν τον οργανισμό τους και να του δώσουν ενέργεια πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ IVYBEARS

* Το % επί της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης δείχνει πόσο ένα θρεπτικό συστατικό ανά ημερήσια δόση συμβάλλει στην καθημερινή διατροφή. 2.000 θερμίδες την ημέρα προτείνονται ως γενικός κανόνας διατροφής. **Δεν έχει καθοριστεί % επί της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης.
Συνιστώμενη δόση για ημερήσια κατανάλωση: 2 ζελεδάκια – αρκουδάκια την ημέρα.
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
Το παρόν συμπλήρωμα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος ή θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i