Το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με Μάνγκο έφτασε και δίνει τροπική γεύση στα πιάτα σου

Μερικοί τρόποι για να το βάλεις στις συνταγές σου.

02.12.2019

Γράφει: Ξένη Δημοσίευση

εχεις διαβασει

Το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με Μάνγκο έφτασε και δίνει τροπική γεύση στα πιάτα σου

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, σταθερά καινοτομώντας, παρουσιάζει το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο, που παράγεται στην Ελλάδα.

Το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με Μάνγκο έφτασε και δίνει τροπική γεύση στα πιάτα σου

Στο κλασικό λευκό βαλσαμικό ΠΑΝ προστίθεται τουλάχιστον 16% συμπυκνωμένη πούλπα του δημοφιλούς εξωτικού φρούτου και το αποτέλεσμα γοητεύει με το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα και την εκφραστική μύτη του, όπου κυριαρχεί η παρουσία του μάνγκο. Στο στόμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οξύτητα και τη γλυκύτητα.

 

Πώς μπορείς να το βάλεις στις συνταγές σου; 

Απόλαυσέ το ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και φρουτοσαλάτες, αλλά και σε μαρινάδες, με λάδι και μπαχαρικά, για κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι ή γαρίδες.

Βούτηξε στην ίδια μαρινάδα ανάμεικτα λαχανικά και ψήσε τα στη σχάρα. Δοκίμασέ το με σόδα –και βότκα αν σου αρέσει- για ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό.

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

Best of network

#shapegreece