Μαρία Λουίζα Βούρου: Το πρωινό που καταναλώνει για να χάσει τα κιλά των διακοπών

+ το detox ρόφημα που βοηθάει στην καλή πέψη και τη βελτίωση του μεταβολισμού.

μαρια_λουιζα Instagram/ maria_louiza_real

Η Μαρία Λουίζα Βούρου λατρεύει την γυμναστική και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς εύκολα από το καλοσχηματισμένο κορμί της. Μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα σε πείσει να την ακολουθήσεις, καθώς ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής που μπορεί να γίνει έμπνευση για κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Μαμά, επαγγελματίας, αλλά και μία γυναίκα που αγαπά και φροντίζει το σώμα της, η Μαρία Λουίζα Βούρου είναι το "it" girl του fitness στην Ελλάδα.

Το κολύμπι, τα βάρη και οι pilates είναι μερικά από τα είδη ασκήσεων που ακολουθεί η ραδιοφωνική παραγωγός για να διατηρήσει το σώμα της σε άριστη φυσική κατάσταση. Όπως αναγράφεται στο Instagram βιογραφικό της, είναι μία wellness influencer και το αποδεικνύει με κάθε της ποστ.

 

Η Μαρία Λουίζα Βούρου ακολουθεί μία εξίσου υγιεινή διατροφή, και μοιράζεται τακτικά τα γεύματά της. Θρεπτικά πρωινά με φρούτα, detox ροφήματα, vegan κέικ και άλλα πολλά συγκαταλέγονται στο καθημερινό μενού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε ότι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της πήρε κιλά. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Λουίζα Βούρου δήλωσε ότι ανέβηκε κατά 4 κιλά ο αριθμός της ζυγαριάς της, ωστόσο δηλώνει έτοιμη να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της.

μαρια_λουιζα
Instagram/ maria_louiza_real

Το πρωινό της Μαρίας Λουίζας Βούρου για απώλεια κιλών μετά τις διακοπές 

Η Μαρία Λουίζα ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδειξε στους followers της το πρωινό γεύμα που θα υιοθετήσει για να χάσει τα κιλά των διακοπών.

Μία γλυκιά πουτίγκα με σπόρους chia, μπανάνα, φυστίκη Αιγίνης και νιφάδες είναι το πρωινό που προτείνει για απώλεια κιλών. Αυτό το super bowl περιέχει μία πλούσια ποσότητα φυτικών ινών, οι οποίες προσφέρουν το αίσθημα πληρότητας που χρειάζεσαι για να μη καταναλώνεις πολλές θερμίδες. Οι σπόροι chia είναι πλούσιοι σε βιταμίνες και μέταλλα τα οποία θα σου προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία σου.

Τέλος, η Μαρία Λουίζα Βούρου συνοδεύει το εξαιρετικά θρεπτικό πρωινό με ένα φλιτζάνι τσάι. Το συγκεκριμένο ρόφημα περιέχει μέντα, μελισσόχορτο, δυόσμο, λεμόνι, ginger και ροδοπέταλα τα οποία κάνουν ένα όμορφο μείγμα, μέσα στο ζεστό νερό δίνοντας σου όλα τα ευεργετικά τους χαρακτηριστικά. Το τσάι με βότανα βοηθάει στην καλή πέψη, ενεργοποιεί παράλληλα το μεταβολισμό και ανανεώνει την επιδερμίδα.

μαρια_λουιζα
Instagram/ maria_louiza_real

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i