Η -τόσο εύκολη- συνταγή για κοτόσουπα που ενισχύει το ανοσοποιητικό: Γιατί να προτιμάς κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής

Αυτούς τους μήνες προσπαθώ να χτίζω το ανοσοποιητικό μου με καλό φαγητό που μου δίνει τις απαραίτητες βιταμίνες.

σουπα

Αγαπώ τον χειμώνα και την αίσθηση της θαλπωρής στο σπίτι μου, αλλά όχι και τις ιώσεις που καραδοκούν. Προσπαθώ αυτούς τους μήνες να χτίζω το ανοσοποιητικό μου με καλό φαγητό που μου δίνει τις απαραίτητες βιταμίνες και να ξεκουράζομαι, όσο μου το επιτρέπει η καθημερινότητά μου.

Τι καλύτερο λοιπόν για τα πρώτα κρύα από ένα πιάτο σπιτική κοτόσουπα, συνταγή της μαμάς μου; Το πιο βασικό συστατικό για μία καλή κοτόσουπα - όπως λέει και η μαμά- είναι το κοτόπουλο. Το Κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ είναι πάντα η δική μου επιλογή - και είναι ιδανικό και για σούπα.

Πεντανόστιμο, ορεινό και φυσικά ολόφρεσκο, το Κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, τρέφεται μόνο με 100% φυτικές πιστοποιημένες τροφές, εκ των οποίων το 65% είναι καλαμπόκι. Τα Κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ είναι πάντα ζουμερά και τρυφερά και αποτελούν την καλύτερη και πιο ασφαλή επιλογή για τις συνταγές σου. Το γεγονός ότι τρέφονται κυρίως με καλαμπόκι, τους δίνει αυτό το "χωριάτικο" κίτρινο χρώμα που διατηρείται και μετά το μαγείρεμα, δίνοντας στο φαγητό μας και εν προκειμένω στη σούπα μας, πολύ ωραίο χρώμα και ασυναγώνιστη γεύση.

Πολύ σημαντικό είναι ότι διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά και μετά το μαγείρεμα, λόγω της υφής τους. Δεν είναι τυχαίο ότι το Κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες. Επίσης είναι γνήσια ελεύθερης βοσκής. Τι εννοώ; Η ΠΙΝΔΟΣ σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ ανακάλυψε, μετά από 3 χρόνια έρευνας, έναν ανοσολογικό δείκτη επιβεβαίωσης της γνησιότητας των κοτόπουλων Ελεύθερης Βοσκής. Ταυτόχρονα από τη συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προέκυψε ένας αντίστοιχος βιοχημικός δείκτης γνησιότητας αυτού του τρόπου εκτροφής. Οι συγκεκριμένοι δύο δείκτες κατοχυρώθηκαν με Εθνικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τι τρώμε και να επιλέγουμε την ανώτερη ποιότητα στο πιάτο μας.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i