
Αν θέλεις τη γλύκα του χαλβά αλλά χωρίς τη ζάχαρη, στην υγιεινή βερσιόν του αυτή είναι η συνταγή σου!
Σιμιγδαλένιος χαλβάς με τη γλύκα των μήλων και του μελιού, όπως πάντα εύκολος και γρήγορος. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον κλασικό χαλβά, αντιθέτως προσθέτει γεύση και άρωμα, μήλου.
Τη συνταγή βρήκαμε από την food blogger paxxi.
Δες περισσότερα στο thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr