
Είναι αναμφίβολα ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φιλόδοξους σεφ ερασιτέχνες και μη με αρκετούς να μιλούν για το αν μπαίνει τελικά κρέμα γάλακτος ή κρόκος αυγού.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, μας δίνει μια διαφορετική, άκρως γευστική συνταγή για την ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας με λουκάνικο και ντομάτα.
Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ελληνική καρμπονάρα
Υλικά:
- 500 γρ. παπαρδέλες
- 4 τεμάχια χωριάτικα λουκάνικα
- 1 σκελ. σκόρδο σπασμένη
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες
- 3 κρόκους αυγού
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Τυρί τριμμένο
Δες περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr