Τι να μαγειρέψω σήμερα; Η ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας που πρέπει να δοκιμάσεις

Η εύκολη συνταγή για ελληνική καρμπονάρα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας iStock

Είναι αναμφίβολα ένα πιάτο που αγαπούν μικροί και μεγάλοι και έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές. Η αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φιλόδοξους σεφ ερασιτέχνες και μη με αρκετούς να μιλούν για το αν μπαίνει τελικά κρέμα γάλακτος ή κρόκος αυγού.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ωστόσο, μας δίνει μια διαφορετική, άκρως γευστική συνταγή για την ελληνική εκδοχή της καρμπονάρας με λουκάνικο και ντομάτα.

Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για ελληνική καρμπονάρα

Υλικά:

  • 500 γρ. παπαρδέλες
  • 4 τεμάχια χωριάτικα λουκάνικα
  • 1 σκελ. σκόρδο σπασμένη
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • 2 φλ. ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 3 κρόκους αυγού
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Τυρί τριμμένο

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i