Η ειδικός εξηγεί: Πώς μοιάζουν 3 μέρες από το ιδανικό διατροφικό πρόγραμμα;

Παρακάτω δες τα παραδείγματα από 3 ιδανικές μέρες διατροφής.

08.02.2019

εχεις διαβασει

Η ειδικός εξηγεί | Πώς μοιάζουν 3 μέρες από το ιδανικό διατροφικό πρόγραμμα;

Σε συνεργασία με την Αγγελική Κ. Μοράρη, Επιστήμονα Τροφίμων & Διατροφής (BSc), Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Κλινική Διαιτολογία.

Το να οδηγηθείς σε ένα υγιεινό lifestyle δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Το να ακολουθείς μια σωστή διατροφή δε σημαίνει πως δεν πρέπει να καταναλώνεις σχεδόν… τίποτα ή να σκέφτεσαι συνεχώς (και να δυστυχείς) τα φαγητά που δεν πρέπει να περιλαμβάνεις στο πιάτο σου, τη στιγμή που οι αμέτρητες επιλογές που έχεις μπορούν να σου δώσουν έμπνευση για τέλειες (και άπειρες) ιδέες.

Ποιο είναι ένα ιδανικό πλάνο διατροφής, σύμφωνα με τους ειδικούς; Πώς θα έπρεπε να μοιάζει μία ΤΕΛΕΙΑ, διατροφικά, ημέρα; Σίγουρα, ένα πλάνο διατροφής που επικεντρώνεται σε τροφές που σε κάνουν να νιώθεις ευεξία και γεμάτη ενέργεια είναι το ιδανικό. Γίνε δημιουργική με τα πιάτα σου και δημιούργησέ τα με φαντασία και χαρά. Αυτό θα σε βοηθήσει όχι μόνο στη σωματική σου κατάσταση αλλά και στην ψυχική.

Παρακάτω, θα βρεις το ιδανικό τριήμερο πρόγραμμα διατροφής από την ειδικό, Αγγελική Μοράρη, που μπορείς να ακολουθήσεις από σήμερα κιόλας.

Topics:

Περισσότερα από Διατροφή και Αδυνάτισμα

#shapegreece