Έχεις μειωμένη ερωτική επιθυμία; Ώρα τα πράγματα να αλλάξουν!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το συμπλήρωμα διατροφής νέας γενιάς Libidon των Atomic.

ζευγάρι iStock

Είναι κοινό μυστικό πως οι σύγχρονοι και απαιτητικοί ρυθμοί ζωής, το άγχος της καθημερινότητας συχνά μειώνουν την ερωτική διάθεση, την ενέργεια και αντοχή. Είναι πλήρως κατανοητό και καθόλου κατακριτέο, το γεγονός πως ύστερα από ένα απαιτητικό 8ωρο δουλειάς δεν έχει την ίδια όρεξη, όπως συμβαίνει σε περιόδους ξεγνοιασιάς. Ωστόσο, δεδομένου ότι μία σχέση, βασίζεται μεταξύ άλλων, και στη σεξουαλική δραστηριότητα, οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου και να δώσεις μία ευκαιρία στον εαυτό σου να περάσει καλά. Πώς θα γίνει αυτό; Με το μοναδικό προϊόν νέας γενιάς συμπληρωμάτων διατροφής, το LIBIDON των ATOMIC που περιλαμβάνει μοναδικά συστατικά και έχει στόχο να βελτιώσει την ερωτική επιθυμία.

Πρόκειται για ένα επιτυχώς δοκιμασμένο προϊόν που λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά, προσφέρει καλύτερη διέγερση, ενισχύει την σεξουαλική απόδοση και βελτιώνει την ανδρική γονιμότητα. Λειτουργεί με διπλό τρόπο, καθώς ο συνδυασμός των συστατικών του αυξάνει τα επίπεδα της λίμπιντο και μειώνει το άγχος και το στρες που συνδέεται με στυτική δυσλειτουργία, ενώ παράλληλα προκαλεί μυϊκή χαλάρωση με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος προς τα άκρα του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών οργάνων.

συμπληρωμα διατροφης

Το Agnus Castus βοηθάει στην αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας, ενώ το Ginseng βελτιώνει την ανδρική γονιμότητα μέσω της ρύθμισης του νευρικού και ορμονικού συστήματος και προάγει τη σπερματογένεση. Προστατεύει επίσης την ανδρική γονιμότητα σε καταστάσεις ασθένειας. Η Maca λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε ψευδάργυρο, λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο, την αντοχή και την ενέργεια, συμβάλλει στην υγιή σεξουαλική λειτουργία και βοηθάει το σώμα να αντιμετωπίσει φυσικά το άγχος. Το εκχύλισμα Damiana αναστέλλει τη δράση του ενζύμου φωσφοδιεστεράσης-5 (PDE-5). Η φωσφοδιεστεράση-5 είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή της γουανυλικής κυκλάσης στην ανενεργό μορφή της. Η αναστολή της φωσφοδιεστεράσης προκαλεί αύξηση των ενδοκυττάριων επιπέδων της κυκλικής μονοφωσφορικής γουανοσίνης (cGMP). Η τελευταία προκαλεί χαλάρωση των λείων μυϊκών ινών και εισροή αίματος στα σηραγγώδη σώματα. Το ίδιο αποτέλεσμα στον οργανισμό έχουν και το εκχύλισμα Ginkgo Biloba και το αμινοξύ L-κιτρουλίνη, αφού λόγω της μυϊκής χαλάρωσης που επιφέρουν, προκαλούν στύση. Συγκεκριμένα, το αμινοξύ L-κιτρουλίνη μετατρέπεται σε L-αργινίνη, η οποία βοηθά στη βελτίωση της ροής του αίματος παράγοντας νιτρικό οξείδιο που διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να επέρχεται στύση.

Αυτό που κάνει το LIBIDON των ATOMIC ξεχωριστό και αποτελεσματικό είναι η καινοτόμος 3D TECHNOLOGY σύμφωνα με την οποία έχει σχεδιαστεί:

PERSONALIZATION®: Το LIBIDON των ATOMIC χάρη στην ευρεσιτεχνία της Amhes Pharma κατάφερε να φέρει τις δοσολογίες όσο πιο κοντά γίνεται για τον καθένα ξεχωριστά, για πρώτη φορά παγκοσμίως, λόγω του μοναδικού συστήματος προώθησης των συστατικών με ψεκασμό. 

PROBIO® TECHNOLOGY: Το LIBIDON των ATOMIC συνδυάζει ταυτόχρονα την μοναδική τεχνολογία προβιοτικών της Amhes, η οποία επιτρέπει την ισορροπία της χλωρίδας στην στοματική κοιλότητα με αποτέλεσμα την υγεία των σιελογόνων αδένων, άρα και την ολοκληρωμένη απορρόφηση τω συστατικών μέσω αυτών.

HIGH CLEAR® ΥΨΗΛΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ: O SERIUM απιονισμός του νερού χρήσης και η UV απολύμανσή του, επιτυγχάνει υψηλής καθαρότητας τελικού προϊόντος, με καλύτερα αποτελέσματα στον οργανισμό.

Επιπλέον, το LIBIDON των ATOMIC:

  • Έχει ευέλικτη δοσολογία. Όση έχει ανάγκη ο οργανισμός.
  • Προσφέρει υψηλή απορρόφηση 95%, έναντι 15% των καψουλών.
  • Δρα άμεσα, διότι η απορρόφηση γίνεται από τους σιελογόνους αδένες.
  • Περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά και έχει υψηλή τελική καθαρότητα.
  • Είναι εύκολο στη χρήση για όλους. Ιδιαίτερα από κλινήρεις, παιδιά, ηλικιωμένους.
  • Εγγυάται υψηλή αποτελεσματικότητα.

https://bettervita.gr/libidon

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i