Η «κυψέλη» στη διατροφή σου που τα κάνει... όλα δυνατά

Βάλε την «κυψέλη» των Bio Tonics στο σπίτι σου και στη ζωή σου για περισσότερη ευεξία.

Η μέλισσα έχει χαρακτηρισθεί ως ο πιο σημαντικός οργανισμός για την διατήρηση της ζωής στην Γη. Πέρα από την σημαντική της συμβολή στην επικονίαση των φυτών, μας δίνει και τρεις από τις πιο δυναμικές τροφές για τον οργανισμό.

Η πρόπολη

Οι ιδιότητες της πρόπολης ήταν γνωστές από την αρχαιότητα, τις τελευταίες όμως δεκαετίες προκαλεί έντονο ερευνητικό ενδιαφέρον παγκοσμίως, καθώς δημοσιεύονται περισσότερα από 300 επιστημονικά άρθρα για την πρόπολη ετησίως. Σε γενικές γραμμές, η πρόπολη φαίνεται να έχει δράση ενάντια στα παθογόνα βακτήρια, στους ιούς και στους μύκητες, αντιφλεγμονώδη δράση καθώς και θετική επίδραση σε διάφορες παθήσεις του δέρματος.

Η γύρη

Η γύρη των μελισσών, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί πλήρη θρεπτική τροφή για τον άνθρωπο, καθώς περιέχει όλο το φάσμα των πρωτεϊνών, τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες, σάκχαρα και λίπη, και είναι ιδανική για την τόνωση του οργανισμού.

Ο βασιλικός πολτός

Θεωρείται ελιξίριο υγείας και νεότητας αφού αποτελεί μία «βόμβα» πολύτιμων συστατικών.

Αυτό που δίνει εκπληκτικές ιδιότητες στον βασιλικό πολτό είναι η αφθονία σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β που είναι καθοριστικό για την καλή λειτουργία όχι μόνο του νευρικού συστήματος αλλά και ολόκληρου του οργανισμού. Ειδικότερα περιέχεται θειαμίνη Β1 3.9mg, ριβοφλαβίνη Β2 26,5mg, νιασίνη Β3 84mg, παντοθεικό οξύ 186mg, πυριδοξίνη Β6 2,4mg, ινοσιτόλη 100mg, βιοτίνη 1,7mg, φυλλικό οξύ 0,2mg. Περιέχει επίσης σε μικρότερες ποσότητες βιταμίνες C, D, A, E, καθώς και ουσίες, όπως η ακετυλοχολίνη.

Με τη δύναμη της μέλισσας

Βάλε την «κυψέλη» BEE’S TONIC στο σπίτι σου και απόλαυσε τα οφέλη που σου δίνει αυτός ο ο πρωτοποριακός συνδυασμός των προϊόντων μέλισσας για πρώτη φορά, μέσα σε μία φυσική κάψουλα!

Η μοναδική φόρμουλα του BEE’S TONIC που παράγεται από την Amhes αποτελείται από την πρόπολη την «αντιβίωση της μέλισσας», την γύρη την «πολυβιταμίνη» της εργατικής μέλισσας και από τον βασιλικό πολτό, την βασιλική τροφή. Ο συνδυασμός των αγνών αυτών θρεπτικών συστατικών θεωρείται ως μία από τις πιο δυνατές τροφές στον κόσμο. Δικαίως λοιπόν, χαρακτηρίζεται ως κυψέλη!

Bio tonics bee's tonic

Τo BEE’S TONIC θα το βρείτε στα φυσικά φαρμακεία, πιστό πάντα στην ποιότητα που το χαρακτηρίζει αλλά και στην τιμή των 9,20 ευρώ που το κάνει προσιτό για όλους.

Μπες στην ιστοσελίδα www.bio-tonics.com και ανακάλυψε όλη τη σειρά των συμπληρωμάτων διατροφής.

Η «κυψέλη» στη διατροφή σου που τα κάνει... όλα δυνατά - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i