«Τρίζουν» οι αρθρώσεις σου; Τι σημαίνει και τι μπορείς να κάνεις

Τι να κάνεις αν τρίζουν οι αρθρώσεις σου; Υπάρχει απλή και εύκολη λύση;

αρθρώσεις πόνος τραυματισμός pixelfit

Τρίζουν οι αρθρώσεις σου; Πονάς; O πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα σύμπτωμα, που απασχολεί τουλάχιστον 1 στους 5 ανθρώπους. Είναι μία ενόχληση που θα μας αφορά κάποια στιγμή όλους, κυρίως μεγαλώνοντας. Μπορεί να είναι μια ήπια, βραχυπρόθεσμη ενόχληση ή μια χρόνια κατάσταση που επηρεάζει την ζωή και την ευημερία του ατόμου.

Γιατί πονάνε και τρίζουν οι αρθρώσεις σου;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι από τους οποίους ξεκινάει ένας πόνος στις αρθρώσεις, όπως ένας τραυματισμός ή ασθένειες όπως οστεοαρθρίτιδα, αρθρίτιδα και διαστρέμματα. Ο πόνος στις αρθρώσεις μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, αλλά είναι πιο κοινός στο γόνατο, τον ώμο και το ισχίο. Η ιατρική προσφέρει διάφορα αντιφλεγμονώδη φάρμακα, που μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση, ενώ οι σοβαρές περιπτώσεις απαιτούν ισχυρότερα φάρμακα.

Φυσικές θεραπείες για τον πόνο στις αρθρώσεις

Υπάρχουν όμως και τρία συστατικά που μπορούν να προσφέρουν μια πιο φυσική λύση σε πρώτο στάδιο. Η boswellia, η γλυκοζαμίνη και το MSM προάγουν την καλή λειτουργία του οργανισμού και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και των αρθρώσεων. H Boswellia είναι η ρητίνη που προέρχεται από το δέντρο Boswellia serrata. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αγιουβερδική ιατρική για την αντιμετώπιση των φλεγμονών των αρθρώσεων.

Η «δουλειά» της γλουκοζαμίνης είναι να ενισχύει τον χόνδρο ενώ ταυτόχρονα τον λιπαίνει, ώστε να παραμένει δυνατός με το πέρασμα του χρόνου και να προστατεύει τα οστά από τις τριβές. Το MSM είναι µία οργανική µορφή του θείου και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Ο κύριος μηχανισμός δράσης του MSM είναι η παροχή του θείου, που είναι ένα από τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού.

Η BIO TONICS έχει φροντίσει να βάλει τις πιο αγνές πρώτες ύλες σε εξαιρετική αναλογία από αυτά τα τρία συστατικά και να φτιάξει την φόρμουλα ARTHRO TONIC. Το ARTHRO TONIC μέσω της γρήγορης απορρόφησης που προσφέρουν τα εκχυλίσματα θα ενισχύσει τον οργανισμό ώστε να μπορεί αυτός, να λειτουργεί καλύτερα.

Το προϊόν παράγεται από την Amhes και θα το βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία στην τιμή των 6,90 ευρώ και διαρκεί 30 ημέρες.

«Τρίζουν» οι αρθρώσεις σου; Τι σημαίνει και τι μπορείς να κάνεις - εικόνα 1

Ενημερώσου εδώ για το “προϊόντα για όλους” και την οικογένεια www.bio-tonics.com

Tip: Στην περίπτωση που ο φαρμακοποιός σου δεν τα έχει ήδη στο ράφι του, ζήτησέ του να σου τα προμηθεύσει από την φαρμακαποθήκη του. Ακόμη και με αυτό τον τρόπο, σε λίγες ώρες θα τα έχεις στα χέρια σου.

«Τρίζουν» οι αρθρώσεις σου; Τι σημαίνει και τι μπορείς να κάνεις - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i