"Future me" project: Υποδεχόμαστε το 2023 με το απόλυτο fitness challenge

Αυτόν τον μήνα, "γιορτάζουμε" την κίνηση, την άσκηση, την υγιεινή διατροφή. Γίνε και εσύ μέρος του "Future me" project τον Ιανουάριο και πρόσθεσε κάθε μέρα του μήνα και μια μικρή υγιεινή συνήθεια, μαζί μας.

'Future me' project iStock

Αυτόν το πρώτο μήνα του χρόνου, το Shape και η Ευδοξία Παπασταματίου, δημιουργός της μεθόδου "DanceMyPilates” by Evdoxia, @dancemypilates, σου προτείνουν αυτό το fitness challenge! 

Η αρχή του χρόνου τείνει συχνά να μεταφράζεται σε μια λίστα στόχων. Τι πιο δημιουργικό από το να ξεκινήσεις το νέο έτος με ένα υγιεινό challenge, προσθέτοντας νέες, μικρές και υγιεινές συνήθειες στο καθημερινό σου πρόγραμμα; Και επειδή πολλές φορές το λέμε, αλλά λίγες το κάνουμε πράξη, σε ατομικό επίπεδο, στο shape.gr αποφασίσαμε να σου δώσουμε το - ομαδικό - boost που χρειάζεσαι για να κάνεις ένα ξεκίνημα του νέου έτους έτσι όπως πρέπει. Μαζί με την pilates instructor, Ευδοξία Παπασταματίου, θα βάλουμε καθημερινά, τον πρώτο μήνα του έτους, νέες και υγιεινές συνήθειες στη ζωή μας, εμείς αλλά και όλα τα Shape girls εκεί έξω.

Το νέο μας challenge, λοιπόν, είναι το "future me” project, για το οποίο αναφέρει η pilates instructor που το εμπνεύστηκε: "Πάντα πίστευα στα νέα ξεκινήματα και με κάθε ευκαιρία προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ την αρχή της εβδομάδας ή του μήνα για να βάλω στόχους, πόσο μάλλον την αρχή του έτους! Ήμουν όμως υπερβολική και απογοητεύουν, όχι γιατί δεν ήμουν ικανή να φτάσω τους στόχους μου αλλά γιατί ο τρόπος που προσπαθούσα να τους εντάξω στην καθημερινότητα μου ήταν δυσλειτουργικός. Έτσι σκέφτηκα το "future me” project". 

Τι είναι το "future me” project

Ο στόχος μας για τον πρώτο μήνα του έτους είναι απλός, εφικτός, αλλά πολύ σπουδαίος: Πέντε με δέκα λεπτά γυμναστικής μέσα στη μέρα, ένα τουλάχιστον γεύμα να είναι υγιεινό έτσι ώστε να κάνουμε κάτι "μικρό" για τον εαυτό μας, σε καθημερινή βάση. Δευτέρα με Παρασκευή για ένα μήνα.

Εάν θες και εσύ να δοκιμάσεις να προσθέσεις μικρές και καλές συνήθειες στη ζωή σου, ανώδυνα και διασκεδαστικά, αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνουμε όλοι μαζί. Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, θα σου προτείνουμε μέσα από stories στο Instagram μια μικρή, απλή και διασκεδαστική χορογραφία της μεθόδου του DanceMyPilates, μια εύκολη και υγιεινή συνταγή και μικρές ιδέες για την αρχή ή το τέλος της μέρας σου για να αποφορτίζεσαι ή να ξεκινάς με θετική ενέργεια!

Εάν, πάλι, δεν σε εμπνέει η αρχή του χρόνου, γιατί τη θεωρείς μια απλή μέρα σαν όλες τις άλλες, μπορείς να πάρεις έμπνευση από αυτή τη μικρή πρόκληση και να την ακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου νιώσεις εσύ έτοιμη για να ξεκινήσεις. Γιατί, τότε είναι η σωστή στιγμή!

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i