Εύα Αντωνοπούλου: Οι αθλητικές δραστηριότητες που της χαρίζουν άψογη σιλουέτα

Η παρουσιάστρια των ειδήσεων είναι φαν της άσκησης και μας δείχνει τις 3 αγαπημένες της αθλητικές δραστηριότητες.

ευα_αντωνοπουλου NDP

Έχουμε συνηθίσει την Εύα Αντωνοπούλου πάνω σε ψηλά στιλάτα τακούνια, κοστούμια και glam looks. Ωστόσο, η όμορφη παρουσιάστρια έχει μία άλλη πλευρά την οποία μοιράζεται συχνά μέσα από τα social media της που είναι πιο αθλητική, μακριά από τα πλατό και πιο κοντά στη φύση. 

Η Εύα Αντωνοπούλου λατρεύει την άσκηση, όχι μόνο για λόγους ευεξίας αλλά και για πρακτικούς. Καθημερινά, η παρουσιάστρια ειδήσεων καλείται να περπατάει πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια που καταπονούν το σώμα, ενώ η ορθοστασία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες σε μέση και πόδια.

Η άσκηση είναι τρόπος πρόληψης τραυματισμών, καθώς δυναμώνει κάθε σημείο του σώματος και βελτιώνει τελικά, την αντοχή του. Η Εύα Αντωνοπούλου βρίσκει πάντα λίγο χρόνο μέσα στο πιεσμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα και δοκιμάζει μία από τις παρακάτω αγαπημένες της ασκήσεις.

Εύα Αντωνοπούλου: Οι 3 αθλητικές δραστηριότητες που της χαρίζουν άψογη σιλουέτα

Supping/ Θαλάσσια σπορ: Η Εύα Αντωνοπούλου απολαμβάνει την θάλασσα και από μέσα, αλλά και από πάνω. Η παρουσιάστρια λατρεύει τα θαλάσσιο σπορ και πιο συγκεκριμένα την όρθια σανιδοκωπηλασία.

Ο κωπηλάτης στέκεται όρθιος στη σανίδα, η οποία επιπλέει στο νερό, και για να προχωρήσει χρησιμοποιεί ένα κουπί. Είναι ένα άθλημα με το οποίο γυμνάζονται πολλές μυϊκές ομάδες του ανθρώπου όπως: ραχιαίοι, τρικέφαλοι, γάμπες κλπ. Το συγκεκριμένο σπορ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιονδήποτε υδάτινο χώρο, δηλαδή σε θάλασσα, ποτάμι, λίμνη και με διαφορετικές δραστηριότητες.

Τένις: Το τένις βοηθάει στο να διατηρείς τα λιπίδιά σου υπό έλεγχο, διατηρώντας τη χοληστερόλη σε χαμηλά επίπεδα. Το τένις είναι ένα άθλημα, επίσης, όπου κινείσαι συνεχώς, αλλάζεις κατεύθυνση και τεντώνεις το σώμα σου. Παίζοντας τένις σε τακτική βάση, θα παρατηρήσεις επίσης βελτίωση στην ευκινησία και την ευελιξία. Η Εύα Αντωνοπούλου επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία γήπεδα της Αθήνας για να ασκηθεί παίζοντας.

Πεζοπορία: Η Εύα Αντωνοπούλου έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από την πεζοπορία στην Δρακόλιμνη Τύμφης. Η διαδρομή είναι συναρπαστική αλλά και επίπονη για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία, ωστόσο αν έχεις καλή φυσική κατάσταση μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Η Εύα Αντωνοπούλου είχε μοιραστεί και άλλα πλάνα από την συγκεκριμένη ανάβαση και έδειχνε να απολαμβάνει το φυσικό τοπίο. Η επαφή με την φύση, σε συνδυασμό με το περπάτημα/ ανάβαση προσφέρει υγεία και ευεξία στον οργανισμό.

Διάβασε επίσης: Tο καρέ κούρεμα της Εύας Αντωνοπούλου που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i