Καλύτερη απόδοση στο τρέξιμο; Αυτός είναι ο τρόπος για να πετύχεις νέα προσωπικά ρεκόρ!

Πώς θα ενισχύσεις τις επιδόσεις σου στο τρέξιμο;

Καλύτερη απόδοση στο τρέξιμο UNDER ARMOUR

Αναμφίβολα, το τρέξιμο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς προπονήσεις, και μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αναδείχθηκε ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους άθλησης, αφού σου επιτρέπει την προπόνηση σε εξωτερικό χώρο. Εκτός από δημοφιλές, ωστόσο, το τρέξιμο είναι και αρκετά απαιτητικό, ειδικά αν έχεις θέσει υψηλούς στόχους και θέλεις να βρεθείς ανάμεσα στους elite runners. 

Για να πετύχεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, σε ένα είδος προπόνησης που κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Οπότε, η εξάσκηση δεν είναι το μοναδικό εφόδιο για καλύτερες αποδόσεις, αλλά οπωσδήποτε και ο σωστός εξοπλισμός, δηλαδή τα αθλητικά παπούτσια που θα είναι ελαφριά και υποστηρικτικά και θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θες. 

UNDER ARMOUR
UNDER ARMOUR

Η UNDER ARMOUR έρχεται να δώσει την ιδανική επιλογή για elite runners, τα νέα UA Flow Velociti Wind που είναι και το πιο γρήγορο δρομικό παπούτσι που έχει βγάλει μέχρι σήμερα το brand, με δοκιμές πάνω από 170.000 χιλιόμετρα.

 

Ο ανατρεπτικός σχεδιασμός και το σύστημα απορρόφησης all – in – one, που εξαλείφει την εξωτερική σόλα από καουτσούκ, έρχονται να δημιουργήσουν ένα ultra αποδοτικό παπούτσι, που θα εκτοξεύσει τις επιδόσεις σου και θα σού δώσει νέους στόχους και άλλη διάθεση, αφού μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις. 

UA FLOW VELOCITI WIND
courtesy of under armour

Στα UA Flow Velociti Wind θα βρεις μία σειρά από νέες τεχνολογίες που θα απογειώσουν τις επιδόσεις σου και σίγουρα αποτελούν λόγους να είναι τα επόμενα trainers σου: 

1. Είναι ένα παπούτσι ταχύτητας και ταυτόχρονα ξεπερνάει κάθε εμπόδιο. 

Ύστερα από 3 χρόνια έρευνας, με πάνω από 17 δοκιμές σε εναλλακτικές πρώτες ύλες, αλλεπάλληλες εργαστηριακές δοκιμές και με περισσότερα από 178.000 χλμ τρεξίματος από 130 επαγγελματίες αθλητές – τα κατάφερε. Η νέα τεχνολογία UA FLOW (ένας ανθεκτικός, σταθερός και υποστηρικτικός αφρός) αφαιρεί το βαρύ κομμάτι του παπουτσιού, δηλαδή την εξωτερική σόλα, χωρίς να θυσιάζει την αντοχή ή την πρόσφυση. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ένα παπούτσι όχι μόνο πολλά υποσχόμενο αλλά ουσιαστικά χωρίς ανταγωνισμό.

UA FLOW VELOCITI WIND
courtesy of under armour

2.Το παπούτσι παίρνει το σχήμα του ποδιού σου. 

Το πάνω μέρος του παπουτσιού χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία UA WARP, η οποία θωρακίζει και παίρνει το σχήμα του ποδιού. Συγκεκριμένα, το πάνω ύφασμα διαθέτει ταινίες στήριξης που λειτουργούν σαν ζώνες ασφαλείας στο πόδι. Όταν το πόδι δέχεται ένταση τότε το ύφασμα σφίγγει ενώ όταν δεν δέχεται, χαλαρώνει. 

UA FLOW VELOCITI WIND
courtesy of under armour

3.Σου προσφέρει καθοδήγηση και Real Time Coaching!

Ναι, μπορεί να μην τρέχεις με κάποιον επαγγελματία που σε καθοδηγεί, όμως τα UA Flow Velociti Wind μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά στις προπονήσεις σου! Πώς; Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth™ στη σόλα του, όλα τα δεδομένα από κάθε τρέξιμο καταγράφονται και μεταφέρονται αυτόματα στην εφαρμογή MapMyRun™, βελτιστοποιώντας έτσι την εμπειρία σου, και παρέχοντάς υπηρεσίες Real Time Form-Coaching, με σκοπό την μείωση των τραυματισμών αλλά και την σωστή καθοδήγηση για την επίτευξη των στόχων σου. 

run flow
courtesy of under armour

4.Γίνεσαι και εσύ μέλος της κοινότητας!

Στο MapMyRun ™ μπορείς να γίνεις μέρος της μεγαλύτερης ψηφιακής κοινότητας υγείας και φυσικής κατάστασης 245+ εκατομμυρίων ανθρώπων – όλοι ενωμένοι με σκοπό να γίνουν καλύτεροι!

Εσύ, θα κάνεις join στη μεγάλη αυτή διαδικτυακή ομάδα;

To νέο UA Flow Velociti Wind είναι διαθέσιμο σε όλα τα UA Brand Houses και στο επίσημο e-shop της Under Armour στην Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Δες ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στο @UnderArmourGreece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i